![]() |
Quote:
|
Quote:
Akkor javaslom: legyenek varázsló és tolvajlási akciói, és ne hulljanak azok se. A morálja soha ne csökkenjen, pénze 1mlrd alatt sose lehessen, ha alá esne, akkor a rendszer automatikusan utaljon, sőt alapból vippesek legyenek. Ennyi elég lesz, vagy még szükséges valami, hogy a 3 évesek is tudjanak játszani vele? |
Én nem akarok hullával lenni, tök gyengék, de nem akarom, hogy megerősödjenek:D:D:D
|
Nem vagyok a magam ellensége, de az óriásommal előszeretettel lopkodok hullákat, mert azt még 10 tolvaj is képes vígan lehúzni. Annyiban módosítanám egy kicsit a jelenlegi szabályokat, hogy a tolvaj akciók során is be lehessen kapni a fertőzést, mert ugyebár ott is megvan a fizikai kontakt. Az, hogy milyen mértékben, ezt a nagyérdemű hozzászolókra bízom, amenyiben méltányolják ezt az ötletet. :)
|
Na jó, hogy én is magam ellen beszéljek, legyen 5 helyett 10 tábija. Max ennyivel tunningolnám fel őket.
|
Quote:
a varázsló és tolvaj lehetöségek alapvetöen változtatnának a hulla jellegén, akkor már nem is hulla lenne. |
Quote:
|
Quote:
Mert a hullák száma felsőbb szinten elenyésző, ennek egyszerűen az az oka, hogy gyenge. És ez az állapot nincs jól, mint mondták az ideális az lenne, ha minden csoportban a fajok 1/8-a lenne hulla, 1/8-a ember stb. Ez nyilván elérhetetlen, de a mosatni állapoton javítani kéne. Mert így van egy tök fölösleges faj. Miért sírunk? Mert a hulla nem tud varázsolni és lopni, tehát vagy termelő lesz vagy hadis, előbbire ott a törpe, a hullából ne csináljunk termelőt, mert elviszik tőle a cuccot. Hadisnak meg szintén nem jó, mert nem tud beütni senkit, akinek normális védelme van. Ha meg mégis beüt, akkor hazakísérik 5-20-24sereggel és... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:41. |