![]() |
Quote:
Na megyek megírom a karim történetét ;) |
Fizikai varázsló
Na, megtaláltam az általam választott karakter archetípusát. Ebből szeretnék kiindulni, csak eltolva a Szellemvadász felé. És szeretnék megkérni mindenkit, hogy magyarázza el nekem, hogy mi micsoda, mire jó, és hogyan kell használni?
Utcai Harcos „Tudom, hogy mindenki azt hiszi róllam, hogy amolyan magányos farkas vagyok, de hát ez nem így van. Persze, szeretek némi időt egyedül tölteni, hogy meditáljak és koncentráljak, de engem igazából a nagyváros ritmusa és lüktetése éltet. Káoszt és végtelen áramlást érzek minden mozdulatban, minden hangban, minden cselekedetben és reakcióban. Mégis, mindebben a káoszban van valamiféle rendszer - valamiféle minta. Oké, oké. Tudom, hogy jó néhányszor magam is hozzátettem egy kicsit a káoszhoz. Humanitárius küldetésnek tekintem, hogy tegyek rólla, a dolgok ne váljanak túl unalmassá. Azt is kötelességemnek érzem, hogy hogy tegyek rólla, mindenki tisztán játszon. Viselkedjetek szépen, és én is jó fiú leszek.” Tulajdonságok Test: 5 Gyorsaság: 6 Erő: 6 Karizma: 3 Intelligencia: 4 Akaraterő: 6 Esszencia: 6 Mágia: 6 Reakció: 5 (6) Kezdeményezés: 6 + 2d6 Szakértelmek Pusztakezes harc: 6 (8) Fegyveres harc: 4 Hajítófegyverek: 6 Lopakodás: 4 (6) Etikett (utcai): 4 Kockatartalékok Harci: 8 Kapcsolatok Válassz két lapcsolatot Felszerelés Dodge Scott Elsősegélycsomag Hordozható telefon fülhallgatóval Kés Műérzetlejátszó (4 chippel) Páncélkabát (4/2) Suriken (10) Adeptusi képességek Megnövelt képesség (Lopakodás + 2 kocka) Megnövelt képesség (Pusztakezes harc + 2 kocka) Megnövelt fizikai érzékelés (Fényerősítő látás, éles hallás) Megnövelt reakció (+1) Megnövelt reflexek (1) (+ 1d6 kezdeményezés) Gyilkos kéz (6S fizikai sebzés, pusztakezes támadás) Induló pénz 9022 ¥ |
Ja, és ha már benne vagyok a kérdezősködésben, ezeket is magyarázzátok már el nekem, jó?
Varázslatok: Alvás: 3 Energialabda: 4 Gondolatok irányítása: 2 Gyógyítás: 6 Káosz: 4 Kezelés: 4 Láthatatlanság: 4 Manalövedék: 3 Maszk: 2 Ostrom: 3 Reflexnövelés (+3): 3 Tűzlabda: 2 Zavarodottság: 5 Szakértelmek: Lopakodás (városi) Mágiaelmélet Motor Tűzfegyverek Varázslás Varázslás (csak asztrális harc) Kockatartalék: mágikus Adeptusi képességek: Astrális érzékelés Megnövelt fizikai érzékelés (Fényerősítő látás, hőlátás) Gyilkos kéz (5k fizikai sebzés, pusztakezes harc) Fájdalomtűrés |
Most ez lenne a karid? :)
|
Á, dehogy!
Inkább nézz be a privát üzeneteid közé! Csak kérdezgetek rakásra... |
Életfa:megkaptad a választ a kérdéseidre?
|
Naramis: nem. :(
A főbb kérdéseim: Mit takarnak az egyes tulajdonságok? (Vagyis, milyen próba ellen használatosak? És hogyan is működik ez a próbadobás? Varázslatoknál, és szakértelmeknél is!) Mik a tulajdonságok faji minimum/maximuma? Hogyan adódik az Esszencia, Mágia, Kezdeményezés? Hogyan zajlik a harc? Van még kismillió, de most hirtelen inkább nem teszem fel még azokat is! :o |
Ha az angol nyelv nem okoz gondot, szerintem kérd el a többiektől az alapkönyvet, abban benne kell lennie minden válasznak.
Aúú kissé elfoglalt mostanában (mihelyst lesz több ideje, biztosan válaszol). |
Egy szabálykönyv méretű dolog esetén azért már okoz némi gondot nekem az angol... Valakinek van elektronikus formában angol nyelvű szabálykönyve? Mert találtam egy magyar nyelű kivonatot. (Aki ajánlotta, az azt írta, azoknak, akik a munkahelyükön krónikus szabálykönyv-hiányban szenvednek. Lényegében csak a karakteralkotás leírását tartalmazza.)
Kaptam egy ajánlatot, de azt törölni voltam kénytelen. Sajnos, fáljcserélős megoldások nem jöhetnek szóba, és nem csak elvi okokból... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:41. |