![]() |
és aki nem tud ujjazgatni???:)
Legyen márciusban is |
Quote:
|
Pool legyen márciusban is póker bajnokság!
|
Üdv!
Én sem tudok "ujjazni", de legyen! |
Verseny Klub tagjainak!!!!
Most vettem észre, hogy már nem 50 fő a Klubba felvehető maximális létszám (most vettem fel az 51.-et )... Már küldtem egy e-mailt, amiben megkérdeztem, hogy változott-e a létszám és ha igen, mennyire? Így szeretném összevonni a Verseny Klub és a Hódítós Klub tagjait az utóbbiba és a Márciusi Pókerbajnokság (ha lesz rá igény) már ott menne.... Kérem azokat, akik csak a Verseny Klub tagjai, jelentkezzenek a Hódítós Klubba is... Belépéshez: - Írd be a klubom azonosítószámát: 71340 - Add meg a meghívókódot: q9w8e7r6 |
"A Home Game klubbok maximális taglétszáma 100 főre lett emelve. Jelenleg
további létszámemelést nem tervezünk amíg a béta verziót használjuk. A jövőben remélhetően lesz lehetőség nagyobb taglétszámra is." Részlet a levélből, amit kaptam... Így tehát van újabb 49 hely a Hódítós Klubban, aminek a belépési adatait már 2* bemásoltam... Kérek mindenkit, aki csak a Verseny Klub tagja hogy február végéig jelentkezzen oda, mert márciustól a Verseny Klubban nem lesznek versenyek, végül majd törlöm is... Akinek ismerőse nem fért be az 50-es limit miatt, azt nyugodtan hívjátok... |
Legyen márciusban is verseny:)
|
sziasztok! Szerintem is legyen márciusban verseny!!! a többi játékokon már alig játszanak.Már töbször előfordult h elégtelen létszám miatt törölve lett verseny és sokszor csak 3-4 en vagyunk.Ha ez a verseny sorozat megszűnik sztem meg is hal az egész játék.Szerintem:I
|
Ne felejtsenek a Verseny Klub tagjai átjönni a Hódítós Klubba...
Márciustól ott már nem lesz semmilyen verseny... Sajnos nem tudok mindenkit értesíteni, mert nem tudom a nevekhez tartozó orikat mindenkinél... Akiről tudjátok, hogy tag a Verseny Klubban azoknak esetleg szóljatok... Köszönöm!!! |
10green500, Balux24, bbandessz, Erail, jures6666, Logikafun, M and G 1111, Matyi1975, meszaba, MR.1988 G, Naxga, Peterdns222, Pokolból, Torpilla76, xeichiexx, Zyclonner, _Kacirc_
Ők csak a Verseny Klub tagjai, aki esetleg így tudja vkiről, hogy kicsoda, kérem értesítse... |
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |