![]() |
Quote:
|
Quote:
Az elf mocsár egy másik téma, most inkább beszéljünk arról, hogy legyen-e könnyítés azoknak, akik csak fordulni szeretnének A-ból vagy sem és ha igen, milyen formában... ne offolj át más témába :) |
Quote:
de azok meg bírkózzanak is meg a problémával Ha lesz egy fix föld, amit el kell érnem, akkor nem hiszem, hogy ott lesz összetorlódva az elf banda, főleg ha az a fixet nem egetverően nehéz megoldani |
Quote:
Más kérdés, hogy kell-e rajta változtatni, de szem előtt kell tartani, hogy nem fog. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyáltalán mi a bajod a bből való fordulással? (tudtommal az Aban magasra törő/aktív játékosoknak lett kitalálva, nem a fedezgető elfek miatt..:)) 6k-rol fordulással kapcsolatban továbbra sem tetszene, ha szétszakadna a mezőny és lyuk lenne 6k és 9k között.. Quote:
az új top30 viszont nagy valószínűséggel fordulni akarna, mivel hatalmas különbség van az új és a régi top30 között (3-4-5k heki, ha kiesik a mostani top:)).. ami azt eredményezné, hogy ezek az orik lefordulnának, ami a távolságot még tovább növelné.. végül elérnénk oda, hogy bből 2400on lépve A topjába érkeznél.. nem tudom, hogy ez cél-e..:) jól értelmeztem a javaslatod? szóval szerintem nemhogy csökkenne a "szakadék" ezáltal, inkább sokkal nagyobb lenne:) |
Szerintem kétféle játékos van 1A ban. Az egyik tipus úgy szeret(ne) játszani, hogy a személyiségekért teljes kört írjon le a játékban: tehát 1A ból forog. Most a tophatár kitolódása miatt ezek a játékosok eltünedeztek, mivel bazira nehéz 8-9k hekit összekaparni. Ezért a legtöbb ilyen hajdanvolt játékos szintén marad a fenekén és a többi országát forgatja.
Vannak viszont azok a játékosok akik szeretnének 1A ban maradni, mert jól érzik magukat vagy ott szeretnének valamit felmutatni és egyre feljebb kerülni. Javaslat: a forduláshoz alacsonyabban húzzuk meg a határt TOP 40% pl., aki elérte ezt, és letöltötte a kötelezőt az foroghasson le. Aki meg marad, annak ugyanúgy mint más csoportokban, hogyha túl sok időt töltött legyen büntetés: morálromlás stb. Itt viszont a maradáshoz nem le kell forogni, hanem feljebb menni pl a TOP 30 ba, ahol már békésen élhet. |
Quote:
2. szerintem még nőne is a verseny, mert ha egy fix hekit kell elérnie, lehet, hogy jópáran a tuti fedezgetés helyett az ütögetést is kipróbálnák, hiszen nem kellene annyira féltenie a földjét, mivel a fordulási határ nem tolódik felfelé. Plusz van egy olyan motiváció is, hogy ha ütöget, akkor lehet, hogy 1-2k kör alatt összeszedi a szükséges hekit, szemben a fedezgetős 3-4-5k körrel szemben, ami még növekszik is 3. a B-s forduláshoz kötött hekiszám - legyen akár 9 vagy 12k vagy akármennyi - szerintem az a méret lenne, amivel azért meg kell dolgozni most is, és a későbbiekben is 4. a B-ből való jelenlegi fordulási rendszerrel két problémám van: az egyik, hogy tolja felfelé a top30-at és benne az elf mocsarat, a másik - de ez nem ide tartozik, hogy k**** hosszú a 2k kör, amit a B-ben kell eltölteni, és ennek nagy részét csak semmittevéssel töltve 5. a 6 és 9k heki az egy felvetés volt, nem kell feltétlenül ebben a pillanatban a számokhoz ragaszkodni, inkább először az elvben kéne dűlőre jutni. Ráadásul erre a módosításra is be lehetne vezetni - akár egy hosszabb - tesztidőszakot, ugyanúgy, mint a hullára, és ha nem működik, akkor elvetni, vagy módosítani rajta 6. az, hogy a B-ből való fordulás is fix hektárhoz van kötve, nem jelenti azt, hogy a játékosok nagy része nem szeretne efölé menni. Ebből a szempontból szerintem nem változna semmi a versenyben |
Nekem a fix hektár tűnik hosszútávon célravezetőnek. Az nem igaz hogy nem kell felmutatni semmit, ugyanis 2400hekiről kell feljutni 6-8-10k hekire. Szerintem aki ezt megteszi megérdemli a kék számot.
Nem hiszem hogy gond lenne a megmaradó elf mocsár a top 30-ban. Egy része úgyis le fog fordulni. Szerintem változtatni kell, mert elfogynak az új játékosok.Pár éve nem így működött és nézett ki a hódító. tehát ami nekem tetszene: -aki A-ból akar fordulni, annak fix 6 vagy 8k hektár (inkább 6k), cserébe B-ből nem fordulhat, Aki B-ből is szeretne forgatni, annak megmaradna a top 30%, de minimum a 6k vagy 8K heki Csak mert ki tudja hova csökkenne a top 30% |
All times are GMT +1. The time now is 19:35. |