Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Pool 03-24-2010 12:11

Az első 2 párbajon is -6 pontos lett, a többin meg el sem indult, hogy esetleg javítson vmit a pontjain.
Sztem egyértelműen le lett írva, mi történik az ilyen pontszámú orikkal.
Menet közben ne változtassunk a szabályokon, amikor én kifizettem az 500 kört, ezeket a szabályokat elfogadtam, akkor tartsuk is be.
Következő majd az lesz, hogy vki nem tudott lenni a forduló 6 párbaján, de olyan szépen kéri, csinálunk neki 7. párbajt is?
Szeretném, ha az előre leírt és jelenkezésekkel elfogadott szabályok szerint zajlana a Párbajsorozat...
Köszönöm!

J.Ati 03-24-2010 12:16

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 246184)
Az első 2 párbajon is -6 pontos lett, a többin meg el sem indult, hogy esetleg javítson vmit a pontjain.
Sztem egyértelműen le lett írva, mi történik az ilyen pontszámú orikkal.
Menet közben ne változtassunk a szabályokon, amikor én kifizettem az 500 kört, ezeket a szabályokat elfogadtam, akkor tartsuk is be.
Következő majd az lesz, hogy vki nem tudott lenni a forduló 6 párbaján, de olyan szépen kéri, csinálunk neki 7. párbajt is?
Szeretném, ha az előre leírt és jelenkezésekkel elfogadott szabályok szerint zajlana a Párbajsorozat...
Köszönöm!

Rossz napod van?
Nyugi :)

Pool 03-24-2010 12:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 246187)
Rossz napod van?
Nyugi :)

Mitől lenne, mikor mára már végeztem?
Csak örülnék, ha nem kezdődne máris el a kivételezés, főleg nem olyannal, aki semmit sem mutatott, semmi jele nem volt 2 párbaj után, hogy akarna javítani a helyezésén, csak a fórumra írkált...
Szal játszunk csak a szabályok szerint...
Köszönöm!

vityu 03-24-2010 12:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 246114)
SouthPark nagyon szeretne játszani. Én szívem szerint még akár vissza is venném a kiesés után. Ki ellenezné, hogy újra jelentkezhessen a párbajsorozatra?

Ellenzem. Megkerestem, írtam neki, hogy hogyan védje be magát durván, hogy sikerüljön egy 0 pontotst csinálnia, hogy ne essen ki. Gyakorlatilag nem érdekelte. Attila is írt neki, ha jól emlékszem. Innentől nem érdekel a sorsa. Rendezzen párbajokat, amin ingyenföldet ad a környéknek, ne egy versenyen, ahol a szabályok azt az elején kizárták egyértelműen.

Princ 03-24-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240696)
Ha az összesített eredmény úgy értendő, hogy fordulónként a legjobb számít, akkor ezek a büntik legfeljebb jelzésértékűek, mivel elegendő 1 olyan nevezés ahol valóban nem lép be az illető és megvan a nulla pont.

A szabályokból eddig ezt lehetett érteni, jó hogy mégsem így van.
Visszamenőleg lenne érvényesítve a mostani kiegészítés, ha SP ki lenne zárva. :(
Ha továbbra sem védi be magát, továbbra is bárki ütheti, nyilván nem előre megbeszélt a megjelenése, aminek kiküszöbölésére ez a negatív pontozás feltételezem leginkább életbe lépett.

Pool, te ellenezted leghangosabban a maluszos rendszert. Most meg hogy vki tényleg megkapná a tiltást, többször is a negatív pontok mellett vagy. Ki lehet magyarázni, de valamelyik fele nélkül könnyebben tudnálak követni. és.. Szívesen!

Elfi 03-24-2010 17:10

Mint mondtam részemről visszajöhet egy újabb esélyt kapva, de azért nehogymár el kezdjük keresni a kiskapukat a kiírásban, mert akkor játszhattok nélkülem, én nem szeretném minden fordulót követően ezt látni, van egy kiírás, nyilván lehet majd rajta még finomítani a jövőben.

Olasz 03-24-2010 19:27

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a párbajon a be nem lépő orik is beleszámítanak a csoportlétszámba tolvajakció sikerességének számításánál?

Princ 03-24-2010 19:35

Egyébként elég fura hogy a lilák nem fognak helyezést kapni, de a többiek pontjaiba mégis számítanak. Most evvel nem tom kinek mondtam jót/rosszat csak észrevettem. :)

Ati 03-24-2010 20:01

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 246237)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a párbajon a be nem lépő orik is beleszámítanak a csoportlétszámba tolvajakció sikerességének számításánál?

Igen, a csoportlétszám a teljes létszám, amit a helyezésed mellett látsz.

Pool 03-24-2010 20:09

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 246225)
Pool, te ellenezted leghangosabban a maluszos rendszert. Most meg hogy vki tényleg megkapná a tiltást, többször is a negatív pontok mellett vagy. Ki lehet magyarázni, de valamelyik fele nélkül könnyebben tudnálak követni. és.. Szívesen!

Ugye, ugye, én már akkor szóltam, hogy nem biztos, hogy jó lesz a negatív pontozás. De ha így alakult, akkor tartsuk is be, SP gyengének találtatott, ezért számára befejeződött a Párbajsorozat.

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 246228)
Mint mondtam részemről visszajöhet egy újabb esélyt kapva, de azért nehogymár el kezdjük keresni a kiskapukat a kiírásban, mert akkor játszhattok nélkülem, én nem szeretném minden fordulót követően ezt látni, van egy kiírás, nyilván lehet majd rajta még finomítani a jövőben.

Egyetértek Elfivel, kivéve a mondata első részét, ne kapjon új esélyt.
Ha ez megtörténik, akkor az az elfogadott párbajszabályokkal ellentétes, lehet elgondolkozom én is a folytatáson.

Számomr a téma innentől end, majd az illetékes kimondja a végső szót.

All times are GMT +1. The time now is 05:30.