![]() |
Az első 2 párbajon is -6 pontos lett, a többin meg el sem indult, hogy esetleg javítson vmit a pontjain.
Sztem egyértelműen le lett írva, mi történik az ilyen pontszámú orikkal. Menet közben ne változtassunk a szabályokon, amikor én kifizettem az 500 kört, ezeket a szabályokat elfogadtam, akkor tartsuk is be. Következő majd az lesz, hogy vki nem tudott lenni a forduló 6 párbaján, de olyan szépen kéri, csinálunk neki 7. párbajt is? Szeretném, ha az előre leírt és jelenkezésekkel elfogadott szabályok szerint zajlana a Párbajsorozat... Köszönöm! |
Quote:
Nyugi :) |
Quote:
Csak örülnék, ha nem kezdődne máris el a kivételezés, főleg nem olyannal, aki semmit sem mutatott, semmi jele nem volt 2 párbaj után, hogy akarna javítani a helyezésén, csak a fórumra írkált... Szal játszunk csak a szabályok szerint... Köszönöm! |
Quote:
|
Quote:
Visszamenőleg lenne érvényesítve a mostani kiegészítés, ha SP ki lenne zárva. :( Ha továbbra sem védi be magát, továbbra is bárki ütheti, nyilván nem előre megbeszélt a megjelenése, aminek kiküszöbölésére ez a negatív pontozás feltételezem leginkább életbe lépett. Pool, te ellenezted leghangosabban a maluszos rendszert. Most meg hogy vki tényleg megkapná a tiltást, többször is a negatív pontok mellett vagy. Ki lehet magyarázni, de valamelyik fele nélkül könnyebben tudnálak követni. és.. Szívesen! |
Mint mondtam részemről visszajöhet egy újabb esélyt kapva, de azért nehogymár el kezdjük keresni a kiskapukat a kiírásban, mert akkor játszhattok nélkülem, én nem szeretném minden fordulót követően ezt látni, van egy kiírás, nyilván lehet majd rajta még finomítani a jövőben.
|
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a párbajon a be nem lépő orik is beleszámítanak a csoportlétszámba tolvajakció sikerességének számításánál? |
Egyébként elég fura hogy a lilák nem fognak helyezést kapni, de a többiek pontjaiba mégis számítanak. Most evvel nem tom kinek mondtam jót/rosszat csak észrevettem. :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ha ez megtörténik, akkor az az elfogadott párbajszabályokkal ellentétes, lehet elgondolkozom én is a folytatáson. Számomr a téma innentől end, majd az illetékes kimondja a végső szót. |
All times are GMT +1. The time now is 05:30. |