![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
A milyen többi autovédelem? :confused: |
Quote:
Néhány akció (varázslók meggyilkolása, emberrablás, gyújtogatás, katonák gyilkolása, tűzgolyó, földrengés, tolvajok mérgezése) automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken. |
Quote:
A lényeg h sikeres akció legyen tudtommal... megj.: ami valszeg kár okozással is jár ezekben az esetekben... ÉS nem nyujt teljes védelmet, nem úgy mint Gyula javaslata( vagy én értettem félre a javaslatát???:eek: ) |
Quote:
|
Quote:
Kiteszem a varit piacra, megkérek két ismit, aki be tud tolizni hozzám, hogy légyszi lőjék el rajtam a készülijüket, aztán visszaveszem a varikat, és megyek háborúzni. Szerintem is az akciók darabszámától függ, nem a megölt varik darabszámától, de ha valaki biztosan tudja ennek ellenkezőjét(pl Ati), szívesen venném a helyesbítést. Szal vissza lehet élni az ilyen autovédelmekkel, ha valaki nagyon akar... |
Quote:
Akkor te azt mondod, hogy ha megkérek valakit, aki 10K pontnál messzebb van, hogy ölje le a varijaimat, akkor utána teljes autovédelmet kapok? Furcsa lenne. |
Quote:
Kipróbáltad? Mi van ha télleg jár autovédelem rá? |
Quote:
az sikeres akciok számának növekedésével nőnek... MErt elég érdekes lenne ha 10000 ha Xdb varázsló meggyilkolása után járna auto védelem, de 200 ha-n X/100 db varázsló után meg nem..( mivel ott kevesebb van kevesebb hullik) Kizárt a db szám:D:D:D Másik Gyula kérlek erősíts meg abban h az auto védelem alatt te 100%-os védelmet értettél, ugy tünt ki legalábbis nem pontosan idézem: a 3 tolvaj már ne lophassa szét szegény törpöt. Utálok magyarázkodni megmondom öszintén, lassan állandó jelleggel ezt kell ,mert vki HSZ-e teljesen ... Valizeus kérnélek rá , hogy a közeljövöben ha hozzászólsz előtte olvasd el alaposan a korábbi HSZ-eket és értelmezd. |
Quote:
Nekem mesélte egyik szövetségesem. Megcsinálták, de nem éltek vissza a szituval. A kíváncsiság vizette őket... De kicsit nehezen elérhető a teljes védelem... Több npon át kellett gyilkolni... |
All times are GMT +1. The time now is 23:56. |