![]() |
Rendben. Én is szeretném ha korlátoznák az ujrázást arra, amire eredetileg ki lett találva. És még érdekelne, mi alapján döntöd el, hogy valakit ember számba veszel-e, vagy sem. Nem szeretem ha egy tudatlan 10évesnek néznek...
|
Quote:
Ha valaki odanyom egy "igen"-t, vagy egy "nem"-et, esetleg "tetszik", vagy "nem tetszik"-et, akkor az értelemszerűen teljesen használhatatlan, és ezáltal felesleges hozzászólás, ahogyan ezt már sokszor leírtam. Csak az olyan hozzászólásoknak van bármi értelme, ahol a hozzászóló indoklással együtt kifejti részletesen a véleményét. Miért gondolja azt, amit, és szerinte a másik lehetőség miért nem jó. Ahogy ezt már nagyon sokszor leírtam ugyebár... |
Köszi;)
Én saját részről hasznosnak tartom a szavazást, de ez már off. Attól függetlenül elolvasok mindent, mégha oly ritkán kommentelek is valamit. További szép napot! |
Értékelném, ha a fórum nem menne át súlyos szabályszegésként értékelendő szabálytalan információkiadásokba! (Szabálytalan üzenet törölve.)
|
Quote:
|
Lett innen törölve egy hsz.
Lehet lemaradtál róla :) |
Én elvenném mindenkitől az újrázás lehetőségét. Vagy személyiségenként adnék egyet.
Több biztos nem kell, nincs az a szétvert ori, amit csak egy fajváltás és újrázás menthet meg. Illetve legalább a 2000körök nem unatkozással telnek, ha beüt a gond... |
Quote:
Gyorsban 1 nap és szar se marad egy oriból, ha úgy állnak neki... Azért jó, ha van 1 restart gomb, minden játék alapja lassan. De csak addig, amíg nem élnek vissza vele és ez a topic emiatt nyílt... |
kiváncsian várom ebből mi fog megvalosulni:DD
amugy példát irok nekem is a szövim kettőt is mondhatok ujrázot, csak mert a szemi rosz választás volt. Manit átnyomták elég kevés volt, többhöz vagyok szokva, majd ujráztak csak azért hogy többet tudjanak termelni később mig utolérnek abba a 3 napba elvileg erre nagyon jo az ujra, más kérdés hogy pár ember azt hiszi hogy huu de kafi lesz azzal hogy 10x beujrázza a maniját amit lenn harácsolt háát nem tudom, visszaolvastam mégegyszer, de most akkor pontosan melyik irányba is megyünk?? - időeltolás?? ha már szabálytalanul szedett valaki össze manit akkor ugyis ráér ergo tökmindegy hogy pár körrel tovább termel harácsol, kivárja az idejét - vagyonka elkobzás?? ua a véleményem amit már irtam mit nevezünk hatalmas , lehetetlen vagyonnak?? lesz egy képlet ?? vagy lesz egy szabály hogy max ennyi?? csoporttol függöen - nagyon szét van verve az orim és akkor ujrázhatok majd?? (ezt már irták, lebontok 0-ra hoppá szétvertek, ugyhogy ujrázhatok - elveszem az ujrát?? max akkor törlök, na ja ez a cél? nem hiszem kihagytam valamit?? sok a sallang egyes hozzászolásokba remélem nem irtam szabályszegést sehol se, csak megprobáltam összefoglalni mely most az irány |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:16. |