Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Burning 01-15-2007 13:20

biztos veszekedtek ki a szebb:D

Arrakis 01-18-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 64380)
Ma kitiltottak, mert megkérdeztem a fórumon, hogy tudja-e valaki hogy működik a dakar.com. Mind1, nem is ez a lényeg, hanem ugye nem tudtam belépni a játékba. Majd egyik szövitársam ezt írta msn-en:

ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS:

Kabeland4 (Az 5. talán túléli) (#53653)

Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása

Admin (#0) [4/L] , 2007-01-08 13:01:44

Mondom mi a franc? Erre egy másik exklántársam (Arra) is írt, hogy bazz, átraktak?!
Ekkor már nagyon készen voltam...

Aztán Remy-t megkérdeztem, és szerencsére őt nem avatták be, és megnyugtatott, hogy csak poén volt...

Annyira nem volt jó érzés :)
Régen éltem már át a törlés/áthelyezés érzését :D

(mondjuk a lelkiismeretem tiszta volt :D)

Ezt megelőzően sikerült Petivel Ardent egy kicsit megtréfálni. A végén már az egészségi állapotáért aggódtunk, annyit cigizett közben:)
Mikor elmondtuk neki, hogy az egész ugratás volt, elküldött minket zabot hegyezni:)

A Te esetedben úgy tűnt a lelki békéd nyugalmát egyáltalán nem sikerült megzavarni, úgyhogy teljesen letörtek voltunk:D :D :D

Peter 01-18-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 66751)
Ezt megelőzően sikerült Petivel Ardent egy kicsit megtréfálni. A végén már az egészségi állapotáért aggódtunk, annyit cigizett közben:)
Mikor elmondtuk neki, hogy az egész ugratás volt, elküldött minket zabot hegyezni:)

A Te esetedben úgy tűnt a lelki békéd nyugalmát egyáltalán nem sikerült megzavarni, úgyhogy teljesen letörtek voltunk:D :D :D

hát, az igazat megvallva, Arden tényleg rendesen beparázott :D :D :D

Kubbi 01-25-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 54106)
Sziasztok

Megosztanék veletek egy kedves zöldet, ami ugyan nem ma íródott, de most találtam a jegyzeteimben...

"Ügyes vagy csak majd ha felépsz (esetleg):D akkor majd meg fogszlepődni:Dtalán akor az oridnak vége lesz, mert a mostani szöveségeseim 4.szinten elmentek szabira eléggé sokáig és lehátul vagyunk.Tehát a hejedbe nem sietnék.Megjegyzem a neved:Dha esetleg fellépsz meglátogat 16k elit:)adigra talán lesz belőle 20 is mert én is szabin vok:)most szólok készülj fel.(ha azt hinnéd vicc akkor egyész nyugotan felléphetsz, és léphetsz akármilyen szövivel mert a varisunk a legerősebb 1000-től fölfele a tolisunk meg 10k tolival bír."

nos...itt fordúlt meg a fejemben, hogy abba kéne hagynom a hódot:)

Ilyet én is írtam még a legelején... :D
A varisunknak van nem tudom már mennyi varija.... :D
Na amit azután kaptam.
tyűűhűhű
Azonnal megjegyeztem az ország nevét, nem kellett feljegyeznem :D
Na akkor sokat tanultam a dolgokból. :)

dreaman68 01-25-2007 22:19

megfélemlítés nagyúr:D csak alaptalanul kiröhögnek:D:p

Valezius 01-29-2007 10:19

Én ezt nagyon viccesnek találtam, máig se érti senki az 5V-ben, meg más se, aki látja azt a fórumot :D

"keresés fölött,2 oldal ha győz valaki leírja miket szereztél nekem 2 oldal volt"

Kisbér 01-29-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 66774)
hát, az igazat megvallva, Arden tényleg rendesen beparázott :D :D :D

Mert nem volt tiszta a lelkiismerete :D
De nekem az volt, és bíztam benne, hogy ha tényleg átraktak, akkor az csak félreértés volt (mittomén más is pannonból játszik, és egy országot támadtunk, vagy mittomén)

Szóval megijedtem, de kb 10%-ot adtam annak, ha tényleg anarchban vagyok, akkor ott is maradok :D

Valezius 01-29-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 69941)
Szóval megijedtem, de kb 10%-ot adtam annak, ha tényleg anarchban vagyok, akkor ott is maradok :D

És ezt ki hiszi el? :D

Kisbér 01-29-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 69957)
És ezt ki hiszi el? :D

Mármint mit?! :D

Steve 02-02-2007 13:18

Lol

2007-02-02 13:38:35 Jézus (#) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel.

A nagyság átka:D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 22:48.