![]() |
Quote:
A csatáért 541 tapasztalati pontot és 59 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 83 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 71 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 30 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 5 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. A csatáért 541 tapasztalati pontot és 17 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 20 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 43 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 74 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 43 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 12 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 88 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 51 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 87 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 37 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 48 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 38 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 64 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 44 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 33 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Íme remélem jól színeztem... ANnyi még hogy miután láttam a "duplát" akkor próbáltam kicsivel utána vágólapra tenni azért nem variztam... |
Quote:
Mert a varázslat szimplán átment minden kör elejére a végéről :) (legalábbis nagyon így tűnik) |
Quote:
|
Ezeket a félbeszakadt csatának hány óra várakozás után sikerült előhozni? :D:D:D
|
Quote:
De ettől még a felosztásom elméletileg jó ;) (amúgy ha nagyon pontosak szeretnénk lenni, az utolsó csatakörben hal a mob, ott nem varázsoltál...Az előtte lévő végén van a varázslat!) |
Quote:
Elméletileg hiba javítva. Tesztelhető. Azóta megtámadott egy maci, és szépen meg is halt. |
Ami még harcokkal kapcsolatban függőben van, az a dupla meghalások. Meghalsz, majd egy körre rá megint meghalsz. Ezt sikerül-e valakinek előhoznia most?
Köszi. |
Aprócska észrevétel:
Ráálltam egy négyzetre, és 3 egeret mutatott csoportban. Megtámadtam őket. Egyet megöltem. Aztán megöltem a másikat is. A harmadik eltűnt. Most fordított a szituáció, mint a múltkor. Most nem felül, a célpontoknál mutatott többet, hanem bal oldali középső fekete "kockában", ahol a négyzeten tartózkodókat jelöli. (más játékos nem volt a négyzeten, elméletileg senki nem ölhettte meg rajtam kívül) csatalog: A csatáért 2 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Az egér élettelenül esik a földre. Megvágtad az egeret. 7 életerőt vesztett. Megvágtad az egeret. 3 életerőt vesztett. Kivéded az egér támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér A csatáért 2 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Az egér élettelenül esik a földre. Megvágtad az egeret. 7 életerőt vesztett. Megvágtad az egeret. 4 életerőt vesztett. Kivéded az egér támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér (kérdés: a megoldás lehet ez: elmászott az egér másik négyzetre???) |
Quote:
|
Quote:
Megelőztél :( |
All times are GMT +1. The time now is 00:14. |