Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Betelgeuse 11-17-2008 09:39

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 196632)
Úgy hallom megint előkerültek mélyszabis orik az X ben szóval figyeljetek újfent "csodákat" láthattok...:D

No csak nem nekifut újra Sergia hátha tudja teljesíteni az 5. szintet?:)

csabi 11-17-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193521)
bocs az offért de cseréljük le a betüt w-re

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától.

Sorszám Csoport Ország Érték
555193 5/W Dark Elder 270.464

szép ütés gratulálok:)
na itt aztán tudnak, picit több mint 1 hónapos ország közel 6k hekin:)

és egy újabb hónap után: 555193 ANARCH 5 Dark Elder 258.105

kicsit lejebb ment, ha jól látom.. :)

Serg 11-17-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 196644)
No csak nem nekifut újra Sergia hátha tudja teljesíteni az 5. szintet?:)

Rosszindulatodnál már csak "bölcsességed" nagyobb,de legyen ennyi örömöd az életben,de csak ennyi... :D

Betelgeuse 11-17-2008 17:20

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 196654)
és egy újabb hónap után: 555193 ANARCH 5 Dark Elder 258.105

kicsit lejebb ment, ha jól látom.. :)

a "W" és az "S" 2-2 legnagyobb orija repült ha jól tudom...

Betelgeuse 11-17-2008 17:22

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 196663)
Rosszindulatodnál már csak "bölcsességed" nagyobb,de legyen ennyi örömöd az életben,de csak ennyi:D

Ez csak egy játék ne keverd az élettel:) Tudom, hogy tele vagy keserűséggel ez nem a Te éved volt de másfél hónap és új év új remények...
hajrá, drukkolok, hogy újra régi fényedben tündökölj:)

Ati 11-17-2008 17:23

Abba lehetne a személyeskedéseket hagyni?

[HTPA]GeeForce 11-18-2008 12:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 196666)
Abba lehetne a személyeskedéseket hagyni?

Meg a csalást a normál 5. szinteken... De ha már csal valaki legalább ne annyira durván, hogy pár hetes orik rohangálnak sokmilliárdos vagyonnal meg sokszázezres pontértékkel.... Engem ez sokkal jobban felháborít. :(

Ati 11-18-2008 12:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 196721)
Meg a csalást a normál 5. szinteken... De ha már csal valaki legalább ne annyira durván, hogy pár hetes orik rohangálnak sokmilliárdos vagyonnal meg sokszázezres pontértékkel.... Engem ez sokkal jobban felháborít. :(

Mindenféle csalás nélkül megoldható, hogy egy 2 napos országban 4 milliárd arany legyen, teleképezve, tele tekercsekkel, és minden épülete felépítve. Ha nem tudod hogyan, akkor erre a Stratégiák téma a megfelelő.

A fórumon való személyeskedéseket még a szabályos játék sem szabad, hogy indokolja.

vityu 11-18-2008 12:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 196721)

Én ezt jeleztem is a múltkor, amikor belebotlottunk egy ilyen szövetségbe. Nem elég, hogy 2hetes országot közel mrd kp -t tartottak benn, de még a háborút is ellehetetlenítették velük szemben, nem csak azért mert hárman voltunk, hanem, mert bárkit támadtunk, csak lecserélték a piacon a sereget, és nem volt annyi lovunk, hogy beférjünk. Persze többet loptam tőlük, mint amekkora károkat okoztak, de azért bosszantó volt.... Ne de nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy miért nem elegendő indok az, hogy egy szövetségnél, ami 3törpéből áll és egy óriásból (kereskedők 5 bankkal), kb 2 hetes országokkal, a termelés teljes hiánya nélkül összesen több mrd kp van benn. Ennyi pénzt szabályosan annyi idő alatt nem lehet összeszedni. Simán beleférne egy szabályos játék védelme... De ebből sem lett semmi, pedig arról volt szó, hogy ha a W-ben valaki jelezne akkor milyen jó lenne... Én jeleztem, semmi sem lett. Nem TOP, de igencsak köze van hozzá!

Andrew 11-18-2008 12:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 196723)
Mindenféle csalás nélkül megoldható, hogy egy 2 napos országban 4 milliárd arany legyen, teleképezve, tele tekercsekkel, és minden épülete felépítve. Ha nem tudod hogyan, akkor erre a Stratégiák téma a megfelelő.

A fórumon való személyeskedéseket még a szabályos játék sem szabad, hogy indokolja.

Gondolom szövetségi karavánnal. Eddig világos is, de arra már nem találtam megoldást sehol sem, hogy hogy lehet ugyanezen ország Mf is :o

All times are GMT +1. The time now is 05:52.