Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
(Post 196721)
Meg a csalást a normál 5. szinteken... De ha már csal valaki legalább ne annyira durván, hogy pár hetes orik rohangálnak sokmilliárdos vagyonnal meg sokszázezres pontértékkel.... Engem ez sokkal jobban felháborít. :(
|
Én ezt jeleztem is a múltkor, amikor belebotlottunk egy ilyen szövetségbe. Nem elég, hogy 2hetes országot közel mrd kp -t tartottak benn, de még a háborút is ellehetetlenítették velük szemben, nem csak azért mert hárman voltunk, hanem, mert bárkit támadtunk, csak lecserélték a piacon a sereget, és nem volt annyi lovunk, hogy beférjünk. Persze többet loptam tőlük, mint amekkora károkat okoztak, de azért bosszantó volt.... Ne de nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy miért nem elegendő indok az, hogy egy szövetségnél, ami 3törpéből áll és egy óriásból (kereskedők 5 bankkal), kb 2 hetes országokkal, a termelés teljes hiánya nélkül összesen több mrd kp van benn. Ennyi pénzt szabályosan annyi idő alatt nem lehet összeszedni. Simán beleférne egy szabályos játék védelme... De ebből sem lett semmi, pedig arról volt szó, hogy ha a W-ben valaki jelezne akkor milyen jó lenne... Én jeleztem, semmi sem lett. Nem TOP, de igencsak köze van hozzá!
|