![]() |
egy 300 W-os codegennél? ami több éve megy? raádásul 300W-os? :D (szar széria volt, nálam 2 durrant el fél év alatt, azóta nem veszek codegen tápot)
szerintem pusztán nem tetszett neki, hogy bekapcsoltad :D Ennyi. :D |
Quote:
1000. hsz:-D:-D |
Quote:
|
Quote:
Akkor ha veszek egy tápot és berakom, nem nyírja ki mondjuk az alaplap újra, ha az is sérült?!? |
Quote:
De ha igen, akkor mi van? Visszaviszed a tápot garanciával kicserélik, és te tudod, hogy kell egy alaplap is. :D |
Quote:
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítségét;) |
Mai helyzetjelentés:
Vettem tápot, de így se működik a gép:( A procit mondtátok, h cseréljem ki, na ezel az a gond, h nem tudom, h kell kivenni van egy-egy pöcök két sarkában, amit be tudok nyomni, kicsit mozog és ennyi(amúgy, ha proci kimegy nem kellene vmi rózsaalakban kinyílnia? ez rémlik még informatikai tanulmányaimból, bár lehet hülyeség..).... A videókártyát is írtátok, na azt meg nem is találom, az lenne ahová a monitor bemegy, ha jól tom, de ez az alapba csatlakozik (integrált lenne? v mi?), a régi gépben különálló nekem... Ha az egész alaplap meghallt, az honnan lehet tudni? |
Quote:
A videókártyád integrált, ha az alaplapba csatlakozik a monitor. A processzor nem fog kinyílni, de a leírtak alapján nem láttam még hasonló processzor rögzítést, nekem úgy tűnik, hogy a hűtőjéről beszélsz. Azt ha lötyög, valahogy le kell tudnod akasztani, alatta lesz a proci, az egy sima retesszel van rögzítve, ami a mellette fekvő kar elfordításával kilazítva simán leemelhető. |
Quote:
Jah, azt elfeledtem mondani, h ha bekacsolom a táp el se indul, meg semmi, ugyanaz a mint mikor a rossz van benne, de a táp tuti, h jó, mert a másik gép megy vele.... Mit húzzak ki az alaplapból? memória? proci? azokat a kábeleket, amik a cd meghajtóval meg a winyóval összekötik? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:11. |