![]() |
Quote:
|
|
Kómában van a férj, lélegeztető gépre rákötve.
A feleség sírva kérdezi: - Doktor úr, meddig lesz így az uram? - Az első áramszünetig! |
-Édesapám, én meleg vagyok.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam? -Nem. -Van-e rózsadombi villád luxuskocsival? -Nincs. -Vannak-e 100 millióid a bankban? -Nincsenek, édesapám. -Hát akkor te nem meleg vagy, édes fiam, csak egy kis buzi... |
Kolompár úr egyedül várakozik a buszmegállóban. Érkezik a busz, ám a sofőr látja, hogy csak egy árva bodzaszedő álldogál ott. Beletapos a gázba, bevágtat a megálló kellős közepébe, ahol elcsapja barátunkat. Belenéz a visszapillantóba, de látja, hogy még nem lehelte ki a lelkét, csak vergődik a járdán. Rükverc, rááll a hátsó kerékkel, majd elkezd veszettül kaparni, amíg csak barnás cafatok maradnak a becsületes norvégból.
Az egész jelenetet látja egy rendőr, aki oda is rohan a buszhoz, de épp csak az incidens végére ér oda. Ráripakodik a sofőrre: - Mit csinál maga elvetemült, hát nem látta azt a szerencsétlen embert a megállóban? A sofőr csak hebeg-habog, már érzi a vesztét, de ekkor a rendőr tüzetesebben szemügyre vezi az áldozatot. Egy fél perc múlva megszólal: - Mondjuk ilyen csúnya öngyilkosságot se láttam még! |
Hehe, bocs Hex, kb ez volt az első thumbs down amit kiosztottam. Jó volt jó volt de azért egy kicsit durva is volt, na, és nem a véres cafatok miatt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy is, mindenki egyéni véleménye, hogy mit, hogyan jelöl. De hogy miért kell hozzá lelkendezni, azt még mindig nem értem. :) a jelből rögtön lehet látni. off vége: meló van |
Hex, tényleg szar volt a vicc, a rendőr nem kezdi a mondatot úgy, hogy "mit csinál...". A rendőr úgy kezdi, "jogosítványt, forgalmit, személyit!" és csak utána kérdez rá, hogy miért gázoltál el valakit...
:D:D:D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:53. |