![]() |
és számold át kérlek mostantól mibe van egy térkapu nyitás 5-7 körre.
nem tudom te hol játszol, én majd minden szinten. Az a-ban te nemigen lopsz 5-7 körre, mert átléped a 10k pontos határt. a b-ben se jön túl sok ebböl a távolságból. a 3-s szinten ebböl a távból ugyan van zsákmány, és rengetni se tudnak, de ne mond nekem, hogy jelentös kárt tudsz csinálni, már a régi 20%-os malusz mellett se Ami meg az alsó 2 szintet illeti, ott a leggyengébb az elf, mert az összes védelmi bónusza csak a mérete növekedésével jelentkezik |
Quote:
Azt hiszem erre mást nemigen tudok mondani. |
Quote:
|
jahh, és azt elfelejtettem, hogy itt példálóznak azzal, hogy mert az elf mennyit gyújt...
hát, gondolom én,az, hogy egy elf gyújtani kezdjen, már csak válaszlépés, oks, bizots van olyan elf is,aki hobbiból teszi, de az elenyésző.. kb, mint az az ork, aki csak hobbiból mészárol, meg pusztít... tessék az orkot is gyengíteni... |
Quote:
Hupsz ez nekem egyszerűen nagyon ismerős...:D:D:D |
Quote:
csak méginkább megmakacsolja magát Atis... próbáld kultúráltan:) ha ismered ezt a szót:) a személyiség a játékstílusban is megnyilatkozik. lám itt egy példány aki miatt az terjedt el az elfről hogy ok nélkül gyujtogat, mert a hsz-odból kiindulva nem lehetsz egy gerinces ember... remélem a korábban minősíthetetlenül nyilatkozók is magukra veszik. *jelzem én sem értek egyet ilyen drasztikus maluszokkal* |
Quote:
Viszont az a szomoru tény, hogy két térkapunyitás, néhány gömb és a védővarik felrakása elég ahhoz, hogy az elf készültsége 90%alatt maradjon huzamosabb ideig... Miért kellett az elfet mind variban, mind toliban így legyengíteni? Erre most konkrétan tőled várnék választ Ati. Az elf már tamagocsizni se jó így, mert az ellen ugyan meg nem kérdezi, hogy te csak békésen felfedezgetsz épp, vagy más céllal vagy ott. Továbbra is az a véleményem, hogy nem képes így védekezni. |
Quote:
Mellékesen ebben semmi rendkívüli nincs, hogy az A-ban valaki iylen távolságbol akar a szövijének egy ép listát csinálni ;-) |
Quote:
inkabb nem kepes igy tamadni! a brutal vedelmi bonuszai erintetlenul maradtak. sot! |
kultúráltan? megpróbálhatom!
Akkor elősször is, elnézést kérek mindekitől, akit megbántottam, írjátok a felindultság számlájára. Nem állt szándékomban senkit megsérteni, még egyser elnézést! A jesszusozásról meg, többen felytették ki, hogy békésen fedezgetve ne akarjon senki a csúcsra kerülni, akkor miért beszélünk arról, hogy az elf békés fajnak lett alkotva. Tehát aki elf-el kezd játszani, az ne is akarjona csúcsr jutni? |
All times are GMT +1. The time now is 23:53. |