Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Szesy 12-19-2009 21:45

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 232919)
Azért nagy különbség van ám. Itt nem a kilépés ténye a lényeg, hanem a mikéntje. Az, hogy valakinek van ideje/kedve játszani, vagy nincs, egyéni kérdés. Viszont bebontani/fokozni, és így az ingyenfölddel mások játékát esetleg elrontani szerintem nagyon nem szép dolog...:(

Lehet azok léptek ki, bontottak, adták fel akiknek a játéka el lett rontva azáltal, hogy nem abban a pozicióban vannak amiben szerettek volna lenni....

az ingyen föld meg mindenkinek ingyen föld különesen ebben az esetben.
Babot fentről lefelé mindenki leföldelte!

Viszont ha én valakit megszólok és útána úgyan abba a hibába esek akkor felteszem a kezem és bocsánatot kérek bánto szavaimért!

Von 12-20-2009 06:08

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 232930)
Lehet azok léptek ki, bontottak, adták fel akiknek a játéka el lett rontva azáltal, hogy nem abban a pozicióban vannak amiben szerettek volna lenni...

az ingyen föld meg mindenkinek ingyen föld különesen ebben az esetben.
Babot fentről lefelé mindenki leföldelte!

Viszont ha én valakit megszólok és útána úgyan abba a hibába esek akkor felteszem a kezem és bocsánatot kérek bánto szavaimért!

Azt mondom, hogy érthető az elv amiért kritizálod Poolt. Másik oldalról viszont a gyakorlatban, játéktechnikai szempontból, és mások játékélményének szempontjából elég nagy a különbség aközött, hogy ki milyen módszerrel hagyja abba. Ahogyan azt Alg is említette. Karakánabbul fogalmazva, a mindenki lefelé földelte elég gyenge érv, ugyanis az a topnak igencsak hátrányos, hétvégiben sokszor tapasztaltam. Járjál le 10 körre támadni, mikor másnak 2 kör csak és hipp-hopp nulla teljesítménnyel a nyakadon lesz...
Magában az elvben van igazságod, de túlságosan összemosod a kétféle kilépési módot, pedig egyáltalán nem irreleváns a játékmenet szempontjából!

Szesy 12-20-2009 07:31

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232946)
Azt mondom, hogy érthető az elv amiért kritizálod Poolt. Másik oldalról viszont a gyakorlatban, játéktechnikai szempontból, és mások játékélményének szempontjából elég nagy a különbség aközött, hogy ki milyen módszerrel hagyja abba. Ahogyan azt Alg is említette. Karakánabbul fogalmazva, a mindenki lefelé földelte elég gyenge érv, ugyanis az a topnak igencsak hátrányos, hétvégiben sokszor tapasztaltam. Járjál le 10 körre támadni, mikor másnak 2 kör csak és hipp-hopp nulla teljesítménnyel a nyakadon lesz...
Magában az elvben van igazságod, de túlságosan összemosod a kétféle kilépési módot, pedig egyáltalán nem irreleváns a játékmenet szempontjából!

A hétvégi játékban csak 3 napod van, itt viszont bőven van időd reagálni.

Babot a top is leföldelte több sereggel, nekik is 2 körre volt addig amig be nem ütötték. A többiek meg ahogy felvitték az orijaikat valóban közelebb lettek a tophoz de erösebb nem lett rögtön az országuk. Így a fenti országoknak nem kell kimeni csak 2-3-4 körökre és gyarapodnak....

Játék szempontjából engem is zavar a tény, hogy kilépnek és egyet is értek poollal! Amit nem értek az az hogy ha megfogalmaz egy ilyen kritikát akkor miért tesz útána úgyan úgy mint a kritizált?

Értem én a játékélmény szempontjából nem mindegy, sőt biztos nagyon izgalmas lehetett volna ha nem adják fel, de feladták sajnos.

Nem akarok senkit megbántani én csak az elvet nem értem, nem értek vele egyett!

Killer 12-20-2009 08:53

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 232948)
A hétvégi játékban csak 3 napod van, itt viszont bőven van időd reagálni.

Babot a top is leföldelte több sereggel, nekik is 2 körre volt addig amig be nem ütötték. A többiek meg ahogy felvitték az orijaikat valóban közelebb lettek a tophoz de erösebb nem lett rögtön az országuk. Így a fenti országoknak nem kell kimeni csak 2-3-4 körökre és gyarapodnak....

Játék szempontjából engem is zavar a tény, hogy kilépnek és egyet is értek poollal! Amit nem értek az az hogy ha megfogalmaz egy ilyen kritikát akkor miért tesz útána úgyan úgy mint a kritizált?

Értem én a játékélmény szempontjából nem mindegy, sőt biztos nagyon izgalmas lehetett volna ha nem adják fel, de feladták sajnos.

Nem akarok senkit megbántani én csak az elvet nem értem, nem értek vele egyett!

nem hiszem el hogy valakinek ilyen csökött agya is lehet:)
már kb 5-en leírták neked szépen kifejtve,hogy távolról sem ugyanazt csinálta,de te csak fújod a hülyeségedet egyfolytában:D

Szesy 12-20-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 232957)
már kb 5-en leírták neked szépen kifejtve,hogy távolról sem ugyanazt csinálta,de te csak fújod a hülyeségedet egyfolytában:D

Igazad lehet ami az agyamat illeti!:D

Viszont akkor is úgy vélem, hogy a lényeg az úgyan az!:cool:
Amennyiben lenne az Arénának is olyan funkciója, hogy törlöm a saját országom onnan akkor lehet a többiek is azt a megoldást választják.
A vip köröket meg nem lehet csak hip-hop eltüntetni, bár van akinek sikerült.:D

Elfi 12-20-2009 13:23

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 232957)

Nem csak ezen az oldalon vannak ám csököttek. .:D
Már kb. 5-en leírták azt is, hogy nem azért érte kritika Poolt, ahogyan otthagyta a játékot, hanem hogy pár napja lehurrog embereket, mert feladják, erre ő is feladja, és itt a pont.

Az már más kérdés, ha így dönt valaki, hogyan illik befejezni a játékot.

Szesy 12-20-2009 13:28

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 233028)
Nem csak ezen az oldalon vannak ám csököttek. .:D
Már kb. 5-en leírták azt is, hogy nem azért érte kritika Poolt, ahogyan otthagyta a játékot, hanem hogy pár napja lehurrog embereket, mert feladják, erre ő is feladja, és itt a pont.

Az már más kérdés, ha így dönt valaki, hogyan illik befejezni a játékot.

Ez a lényeg!
Köszi!:D

Elfi 12-20-2009 13:36

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 233029)
Ez a lényeg!
Köszi!:D

Nem tesz semmit, legalább mi csököttek fogjunk össze. .:D

Szesy 12-20-2009 13:45

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 233031)
Nem tesz semmit, legalább mi csököttek fogjunk össze. .:D

Nem tudtam, hogy te is az vagy:D
Így legalább nem érzem magam egyedül:)

Elfi 12-20-2009 13:54

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 233033)
Nem tudtam, hogy te is az vagy:D
Így legalább nem érzem magam egyedül:)

Ja, de mit is mondtál?:D

Na ne offoljunk, meg ne vidámkodjunk, kell a hely a vitához így ünnepek előtt. .

All times are GMT +1. The time now is 14:49.