Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Ati 06-12-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102547)
Synkel elfoglalt 37 hektárt xyz(123) országától

Mesélj, légyszi, neked ez mire utal? Milyen felépítésű a két ori?

Ha tudom, hogy Synkel tolvaj-varázsló beállítottságú, csak íjakkal, akkor gömb, vagy bármi egyéb infó nélkül tudni fogom, hogy xyz-t be fogom tudni ütni.

vincent 06-12-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102547)
Synkel elfoglalt 37 hektárt xyz(123) országától

Mesélj, légyszi, neked ez mire utal? Milyen felépítésű a két ori?

annyit tudok, hogy Synkel nem egy bevédett íjas és simán rámegyek vakon is:)

kiep 06-12-2007 10:36

Ott fönt elég sokminden van, én is láttam hasonlókat, de mivel az X szent és sérthetetlen, fölösleges az ilyeneket beírkálni...

kiep 06-12-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102549)
Ha tudom, hogy Synkel tolvaj-varázsló beállítottságú, csak íjakkal, akkor gömb, vagy bármi egyéb infó nélkül tudni fogom, hogy xyz-t be fogom tudni ütni.

Ugyanennyit lehet megtudni a teljesből is, és ha valaki célpontot keres, nem hiszem, hogy sajnálja rá azt a pár rúnát...

Ati 06-12-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102553)
Ott fönt elég sokminden van, én is láttam hasonlókat, de mivel az X szent és sérthetetlen, fölösleges az ilyeneket beírkálni...

Gyerekek... Ha kérhetném, akkor a gyanusítgatásokat mellőzzük. Tudom, hogy meleg van, és mostanság mindenhol ez a divat, de akkor is. Hallottuk a történetet, szöviben voltatok, a szövetségesek valahol fényévekre lent, ezért vissza se akartál rájuk támadni, meg persze ilyen szövifelállással esélytelen is lett volna. Persze, hogy beütnek. A rossz szövetségi összhangotokról nem az X topja tehet, szerintem ezt nyugodtan ki lehet jelenteni.

Ati 06-12-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102554)
Ugyanennyit lehet megtudni a teljesből is, és ha valaki célpontot keres, nem hiszem, hogy sajnálja rá azt a pár rúnát...

Szuper. Akkor hát ha valakinek kellenek ezek az infók, akkor áldozza rá a rúnákat, és a készültséget, ne pedig fórumot olvasva jusson hozzá ezekhez az infókhoz.

pea 06-12-2007 10:41

Lehet megint kötekedésnek tűnik, de jksz létezik a játékban, és mindig létezni is fog. Olyan is, amit soha nem lehet bizonyítani, mégis mindenki tudja.
A kérdés az, hol húzod meg a határt. Mi az, ami miatt már valaki átkerül anarchba.

Synkel, te pl mire utalsz? Hogy átjátszák a földeket X-ben? (Máshol talán nem játszák át?) Vagy mire? (Nincs időm végigolvasni az egészet.)

Ennek ellenére én sem értek egyett, hogy itt meg legyenek osztva a történések. Egyértelműen információk az orikról.

kiep 06-12-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102555)
Gyerekek... Ha kérhetném, akkor a gyanusítgatásokat mellőzzük. Tudom, hogy meleg van, és mostanság mindenhol ez a divat, de akkor is. Hallottuk a történetet, szöviben voltatok, a szövetségesek valahol fényévekre lent, ezért vissza se akartál rájuk támadni, meg persze ilyen szövifelállással esélytelen is lett volna. Persze, hogy beütnek. A rossz szövetségi összhangotokról nem az X topja tehet, szerintem ezt nyugodtan ki lehet jelenteni.

Azt hittem, azt már lezártuk, megoldódott, Már éldegélek, nem is erről beszélek. De valóban nem lehet itt különbséget tenni a jksz és a normál játék között... Szóval szerintem erről fölösleges vitatkozni.

kiep 06-12-2007 10:47

komolyan kaptam -5 pontot azért mert leírtam a véleményemet? Semmi konkrétumot nem mondtam...
Marha jó...

Ati 06-12-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102559)
Azt hittem, azt már lezártuk, megoldódott, Már éldegélek, nem is erről beszélek. De valóban nem lehet itt különbséget tenni a jksz és a normál játék között... Szóval szerintem erről fölösleges vitatkozni.

Erről valóban felesleges, mert amit történetet elmeséltél, annak az égvilágon semmi köze a jksz-hez. Az teljesen normális játék, valaki kihasználta, hogy a szövetségi összhangotok még fejlesztésre szorul. Nem világos, hogy ezt miért kell állandóan felhozni, és különösen jksz kapcsán. Mégegyszer hangsúlyozom: nem jksz, hogy egy ország meg mer támadni, miközben a szövijeid fényévekre lent vannak.

All times are GMT +1. The time now is 22:18.