![]() |
Annó ezerszer el lett ismételve, hogy ez nem szabály, nem új dolog, hogy ez eddig is így volt. Csak az a baj, hogy a nagy többség efölött a mondat fölött a mai napig átsiklik.
Ez az állásfolalás csak azért született meg, hogy ha valakit ilyen indokkal tesznek át anarchba, akkor legyen valami, amire rá lehet mutatni, hogy tessék itt van fehéren feketén, hogy mi az álláspontunk. A nagy probléma a játékosok fejében van. Mármint (saját példa.) 2/B-ben két rengetés után jött az üzi, hogy agresszívan játszunk, nemsokkal korábban két tolvajakció után egy másik ország tulaja közölte, hogy márpedig jelent ellehetetlenítés miatt... Az embereknek kéne megérteni, hogy nem ez az ellehetetlenítés, ez maga a játék. Akinek ez már sok, annak egyszerüen nem való a hódító. |
Quote:
|
Ha 10 körröl ütnek?
MF vagyok , és folyamatosan ütnek , 8-10 körröl ua a szövi. Esélyem sincs a zárkozásra az élbolyhoz , amint láthatárra kerülök , lejönnek , védeni nem tudom .
Ezt minek tekintsem ? Nem azzal van gondom , hogy támad , támadjon , ha 2,3 körös vagyok , azonos hekin játszunk , a védelmem is erősebb , mint akkor amikor 100 hekivel kevesebb van. De ha ez járható ut , természetesen tudomásul veszém , és én is alkalmazni fogom . Szeretném , ha konkrét választ kapnék , lehet , vagy nem? |
Quote:
sok szabis ori van közöttettek és csak 1-1 aki nem szabis, vagy nem... esetleg hogy MNT-sek-e neki ezek és így te vagy a legközelebbi támadható célpont akit beüthetnek. probálkozz meg a diplomáciával és irjál nekik zöldet |
Sok ori van köztünk ( nem szabin) földre jönnek mindig , amint feljebb ütöm magamat , ők visszaküldenek , igy nekem is egyre nehezebb , egyre több az elenségem MNT ? nem hiném , hogy lenne az összes orival.
Soha velük diplomácia. 1 szövim törölt miatuk amig vártuk a supp válaszát , szépen kicsinálták :( mint ahogy a szövimet is. Ha ez járható ut , inkább én is törlök ,mert szerintem ez messze nem etikus és játékbarát , csak nézni , ahogy jön a sereg körröl körre, hangsulyozom , nem azzal van gondom , ha ütnek 2,3,4 körröl , de 10 ről? nem azonos sulycsoport a hekik miatt. |
Ööö, egy gyors kérdés: ha szemmel láthatóan nincs megfelelő védelmed, akkor miért mész folyton fel? Nem az a játék célja, hogy védtelen lufiországok legyenek a topban. Akkor menj csak feljebb, ha már meg is tudod védeni az országot. Most még nem tudod. Maradj egy helyben, és erősödj. Örülj annak, ha leütnek, legalább békésebben tudsz fejlődni.
|
Quote:
|
Nem hinném , hogy nincs megfelelő védelmem , az orim bevan épülve , óriás , bányát nem tartok Ijj elit toronyba, a körnékemen , érdekes nem probálnak megütni.
De ha 4 orival állsz szembe , és mindegyik ori értéke 10 ezer érték ponttal magasabb , megnézném , te hogy oldanád meg. Ha a varijaimat csökentem ártózni akarnak, a tolikat már beáldoztam a védelem miatt , lopnak is rendesen 10 körröl a tolijuk , szoval visszautasitom a lufiország megnevezést , nem kivánom neked ugyan ezt . Te hogy haladnál felfele ? Van értelme haladni felfelé? De a kérdésemre nem kaptam választ , lehet ütni 10-20 körre lefelé , mert hidd el , a csoportomba is van ori 100 hellyel lejebb , akit simán ütök földre ,csak számomra ez etikátlan . Minek megyek feljebb? haladni szeretnék ez a játék lényege, csak nagy gond , hogy ha fedezel , ha ütsz , be kell épülnöd , és fel kell töltened, és ez idő , lehet ,hogy másoknak gyorsan megy sajna nekem idő. |
Ez esetben szövi, visszavágás stb. Amit biztosra lehet mondani ezzel kapcsolatban, az az, hogy ez semmiképp nem tartozik az állásfoglalásban foglaltak közé.
Ha 10 körről támadnak, akkor lazán kivéded egy szövivel, hiszen 2 kör alatt behívsz annyi védelmet, amennyit nem szégyellsz. |
nekem sántít hogy a tolijuk , és ezt te írtad, 10k értékkülönbségről annyira lop, főleg óriást, hogy tolit kelljen ellene tartani:)
azt is nehezen képzelem el hogy építek egy íj/elites, mf hadis óriást mondjuk 600 hekire, és azt egy szövi, amiben van toli is, beveri 100 hekivel fentebbről... |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |