![]() |
Quote:
már bocs Lezúziusz, de nem bántásból jött létre ez a topic, hanem hogy a jó közérzet érdekében derülhessen az ember. sok olyan bemásolás van itt ami nem vicces, inkább csak furcsa, vagy ép azon lehet röhögni hogy dirketed humorosan lett megfogalmazva. De ha te ilyen tökéletes vagy, hogy sose volt egy csep kárörömöd, hogy egyszer nem nevettél még mások butaságán, ügyetlenségén, elirásán, akkor inkább ne irj ebbe a topicba, és ne nézd meg a bakik a topicot, mert azt se élveznéd akkor (hiába saját magukat oltják az emberek)... |
Nehogy már leszabályozz!
|
Quote:
Quote:
Viszont Lezúzusz, lehet, hogy most megorrolsz rám, de ha nem tetszik nem kell olvasni. Tudod hány topikot lapozok én el, mert hülyeségnek tartom!? Ennyi. |
Quote:
Azért a hulla varázsló kivételével bevállalnlk mindent. Pl ilyen szövi kihívás lenne sztem: Óriás tolis fél-elf hadis-varis törpe hadis-varis fél-elf hadis Ki szállna be ?;P |
Quote:
Mondjuk én mindenképp valamivel értelmesebben gondolkodnék, tehát olyanban, ami nem a hátrányokra épít, de az előnyökre sem. Mondjuk törpe tolvaj (ugye hátránya nincs, de előnye se), hulla hadi (elég gyenge, hogy beleilljen a sorba), ember vagy félelf varázsló, ember vagy félelf hadi. |
Quote:
De még van 5.szinten országom.:) |
Törpe tolvaj 1% többet fárad akciónként, tolisnak ez brutális hátrány:D
A csoport nem lényeges, nemsokára fellépek 5ből és tökmindegy hogy hol. De ha valakit tényleg érdekel keressen meg privátban:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hátrányok:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:23. |