![]() |
Mindenképp azok a bónuszok lennének jók a hulláknak, amik anélkül is működnek hogy tudnának róluk ill tenni kéne érte. Különben nincs esély az várva várt invázióra. :):) De szerencsére a fejlesztés pont ilyen irányban halad. :)
|
Ez egy érdekes kérdés, kb 4 éve magyarázom, hogy a tudós hulla üt a legnagyobbat.
Ha feleslegesen téptem a szám ennyi időn át, akkor legalább annyi előnyom van, hogy nekem lesznek a legerősebb hulláim.... :D:D:D ui.: Gabro, ennyire ne nézz már le, jó? Lehet, hogy szeretek fecsegni, meg vannak hülye dolgaim, de úgy gondolom, hogy a játékkal kapcsolatban ritkán írok baromságot. Képtelen vagy olyan országot mondani, ami nekem ne lett volna már... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nekem is volt mindenféle országom már, és hullákkal mindig vándor voltam (ill. talán kereskedő is rémlik 1x), DE MÁR rájöttem hogy a tudós azért nem lett mert varira meg tolira nem adott volna úgyse (meg lakásra természetesen, + a mezgazd.gazd.ipar szinte felesleges)....és TÉVHITBEN éltem, hogy semmire se jó pedig HADÜGYRE JÓ. a legelejére visszatérve amire írtam, a vándor szem. a hullának is hasznos. szerintem. grrr... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a vándornál itt arra az elönyös tulajdonságra gondoltam hogy nyugodtan ki lehet menni 3 körre támadni fosztani mert nem tudnak kisérni.(persze ha vándor az ellen akkor máris borul ez az elmélet sajna :( )
amúgy itt sokat a célpont nem tud tenni ellenne max szembe jön a sereggel. 200 heki környékén nem lehet szerintem sokat ugrálni a pontlistában bontogatásokkal vagy kati visszafokozásokkal az szerintem inkább az A ban járható út.(meg lent az 5 ben nem nagy pénzű orik vannak akik szerintem ezt a stratégiát nem szívesen alkalmaznák csak hogy a vándor szemes hullát vissza tudják kisérni mondjuk 3-5 sereggel mert az meg kiment mondjuk full elittel) Tisztelet igazad van a hírnévpontot illetöen ezért is irtam hogy néha volt meglepetésben részem mikor visszakisért a tolisnak hit hadis :) De néha azért bejött hogy tolist támadtam (vagy lehet hogy akkor is hadis lehetet de nem jött vissza rám sereggel :) ) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 00:08. |