![]() |
Tuvaluról és a többi magányos körbenforgóról meg köztudott, hogy semmi különlegeset nem tettek a számaikért, de én pl. nem vagyok írigy rájuk, nektek miért fáj?
azonkívül meg ők innen meg vannak lőve, csoportot nyerni nem lehet felfedezéssel, ergo ez a dolog megoldva |
Quote:
Félreértés ne essék, nekem nem az fáj, hogy nektek mekkora számotok van. Van nekem is kisorim, majd az szerez magának számot. Én egész mostanáig az ellen érveltem, hogy azt A-t egy az egyben meg lehessen kerülni. Ezen kívül nagyon kompromisszumkész vagyok:) |
Quote:
Honnan vetted, hogy bárkinek is fáj mások kékszáma? Picit felületesen olvasol ma Norb. Az előző bejegyzésed sincs köszönőviszonyban sem azzal amire válaszoltál vele :( Nézegesd meg a szavazólapon ki milyen megoldásokat látna szívesen aztán rájössz majd,hogy valójában kit kell meggyőznöd az igazadról ;) |
Quote:
Természetesen nem csak benyomtam a szavazást, érvelek is amellett amit jelöltem: Az én véleményem az, hogy az A-t nem kéne erőltetni mert amit erőltetnek azt megutálják még jobban. Az hogy milyen feltételek legyenek ebben az esetben ugy kellene beállítani hogy reálisan jutalmazza azt aki vállalja az A csopi más jellegű játékát. Nem fog elnéptelenedni, ettől nem kell tartani, de legalább nem lesznek ott kényszer játékosok, pl a "notorius fedezők" aki oda megy önként teszi mert ott akar játszani. Röviden ennyi. |
Egyértelmű hogy olyan megoldást kéne találni ami az A-soknak is jó, és amit a körbefordulók is elfogadnak.
Az A-sok azt akarják hogy ne legyen kötelező fordulni, viszont ennek az az eredménye, hogy ott fog a top 30%ba dokkolni egy csomó ori, ahova egy idő után már nem is elhet bejutni, mert mindenki telerakja magát íjjal, és a helytartó szépen életben tartja. Véleményem szerint, és tudom hogy elhurrogtok hogy junior member emg minden, de az lenne a jó, hogyha az A-t különválsztanánk mint régebben, viszont onnan kisebb követelményekkel lehessen fordulni, mint B-ből. Vagy támogatnám a B-ből 2szer fordulós ötletet is, aki ki akarja hagyni az A-t, akkor forduljon kétszer, de az A erőltetése ellen vagyok. Szerintem azoknak is élvezhetőbb lenne a játék akik az 1be akarnak amradni, mert nem lene annyi kényszerori, nagyobb kihívás lenne, mert ugye mindenki ezt akarja. Lehet leszólni, de én csak a véleményemet mondtam el. |
Quote:
Mikor nem volt kötelező A-ba lépni elnépzelenedett, miért ne történne ez meg újból? És hogyan képzelted az A-ban is játszók reális jutalmazását? Piros számot kapjanak, vagy két kéket az A-t kihagyókkal szemben? És egy szerintem érdekes adalék. Most futottunk össze egy 10 fős klánnal. Nem nagy orik, de szépen egy csomóba vannak rendezkedve, látni rajtuk, hogy túl nagy A-s tapasztalatuk nincs, de nem "notórius fedezők", hanem tele vannak ork hadisokkal, és nem szívbajosak. Lehet nem lesznek topklán, és lehet baromira meg kell dolgozzanak a fordulásukért, de ők egyben játszani is fognak közben... Ha lehet példálózni a topklánok monopolhelyzetével, meg az 1000 éves betokozódott orikkal, akkor ugyanúgy legyen bemutatva a másik oldal is, akik kezdők fenn, de akár maradnak, akár lefordulnak rohadtul büszkék lesznek az eredményükre- mégpedig joggal. Azzal, hogy a játékosok egy hányada ki akarja kerülni az A-t egyebek mellet az ilyen lelkes "újoncok" eredményét is elértékteleníti. |
Quote:
|
Quote:
A szavazást sajna elszúrtam, mert az alsót nem is olvastam, akkor azt is bejelöltem volna... |
Quote:
Quote:
|
hát monro, az egész szabályból az bűzlik, hogy valakiknek fájnak a kis kék számok
az hogy az előbb az írtam "nektek", az vegye magára, akinek inge :) a mostani szabály szerint az A-s nagyklánok kontrolálhatják a kis kék számok megszerzését, erre írtam ilyen idióta hasonlatot, hogy lehetne az fordítva is Synk, ne haragudj, bár én nem akarom mindenképpen kihagyni az A-t, arról még mindig nem győztél meg, hogy miért ne hagyhatná ki, aki úgy akarja elég komoly árat kell érte fizetnie, mert 2* kell mindent végignyomnia, ami mondjuk egy kis 8-assal elég randa feladat |
All times are GMT +1. The time now is 13:26. |