Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

tdomo 02-10-2007 08:58

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 72728)
Hat en nem tudom,hogy te hol jatszassz, de igen a Hoditoban az a jobb jatekos aki tobbet van gep elott!

Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan.

Yurika 02-10-2007 09:00

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 72730)
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan.

Persze, hogy tapasztalat meg tudas meg stb., de ket tudasban egy szinten levo jatekosnal az a donto,hogy ki mennyit van gep elott(no meg a penz,de az nem ide tartozik)

Kutyuleee 02-10-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 72732)
Persze, hogy tapasztalat meg tudas meg stb., de ket tudasban egy szinten levo jatekosnal az a donto,hogy ki mennyit van gep elott(no meg a penz,de az nem ide tartozik)

vagy csak egyszerüen az hogy ki támad elösször...

2nagyhatalom csatájáról csak egy idézetet...(lehet nem szószerint van ezért elnézést ha vkinek ez szembetünik, de a lényegén nem változtat)

"Ha kitör az atomháború, az hal meg késöbb aki elösször nyomja meg a gombot"

Yurika 02-11-2007 09:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72861)
vagy csak egyszerüen az hogy ki támad elösször...

2nagyhatalom csatájáról csak egy idézetet...(lehet nem szószerint van ezért elnézést ha vkinek ez szembetünik, de a lényegén nem változtat)

"Ha kitör az atomháború, az hal meg késöbb aki elösször nyomja meg a gombot"

Es aki eloszor tamad az hol van a tv elott?:)

Kutyuleee 02-11-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 72974)
Es aki eloszor tamad az hol van a tv elott?:)

attól hogy vki támad, nem jelenti azt hogy ott ül a gép elött végig:D közben meló, alvás, család... esetleg tv és néha ránéz a gépre ha villog:D (hmm megjött az ihlet: irok majd egy programot ami minden körváltás után felébreszt ha vmi lényeges történt:D

Kisbér 02-11-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 73014)
attól hogy vki támad, nem jelenti azt hogy ott ül a gép elött végig:D közben meló, alvás, család... esetleg tv és néha ránéz a gépre ha villog:D (hmm megjött az ihlet: irok majd egy programot ami minden körváltás után felébreszt ha vmi lényeges történt:D

Ilyeneket csak halkan :D Mert Ati erre morci...
Bár ha e-mail-t küld, és arra csinálsz rule-t, az már szerintem megoldható :D

Say 02-12-2007 07:42

Sziasztok!
Szerintem sem kellene ennyi (plusz) feladattal megbízni a helytartót!
-mert akkor unalmassá válhatna a játék.
- nekem például van pár kórházam a hasonló meglepik miatt :)

Ati 02-12-2007 08:16

Beszélünk itt a betegségről, közben Kisbér "poénból" felveti, hogy ne legyen már képzés akkor se, ha gyújtogattak, akkor se, ha rossz morál miatt lázong a nép, akkor se, ha nem tudtam levenni a vihart vagy szárazságot, akkor se, ha lopják az embereimet, és akkor se, ha rengettek vagy szétmészárolták a fél országomat.

Úgyhogy ezt a betegség témát továbbvive... szerintem sokkal célravezetőbb lenne egy olyan beállítási lehetőség, hogy "Képzés leállítása, ha az emberhiány nagyobb, mint ___ fő."

Ez vonatkozik minden fenti esetre. Mindenki ki tudja számolni, hogy mi az az emberhiány, amit az ország még elvisel. Ha ezt bármi miatt eléri, akkor a közkatona képzés onnantól leállna.

Ezzel minden problémás eset fedve van, és le se kell feltétlen állítani a képzést, ha 3 kör alatt úgyis meggyógyul valaki, de megszívná, ha mellé még bekapna egy vihart is.

Vélemények?

Deni 02-12-2007 08:20

Támogatom.. még ha mindenki azt is mondja, hogy ettől tamagocsivá válna.. hát kétlem, hogy ezen múlna :)

Kisbér 02-12-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73116)
Beszélünk itt a betegségről, közben Kisbér "poénból" felveti, hogy ne legyen már képzés akkor se, ha gyújtogattak, akkor se, ha rossz morál miatt lázong a nép, akkor se, ha nem tudtam levenni a vihart vagy szárazságot, akkor se, ha lopják az embereimet, és akkor se, ha rengettek vagy szétmészárolták a fél országomat.

Akkor viszont kérem vissza a +15 pontot, ami pirosakat azért adtál, mert nyitottam a topicocat :D:D:D:D
Nekem édesmind1... felőlem... :)

All times are GMT +1. The time now is 07:41.