![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2nagyhatalom csatájáról csak egy idézetet...(lehet nem szószerint van ezért elnézést ha vkinek ez szembetünik, de a lényegén nem változtat) "Ha kitör az atomháború, az hal meg késöbb aki elösször nyomja meg a gombot" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár ha e-mail-t küld, és arra csinálsz rule-t, az már szerintem megoldható :D |
Sziasztok!
Szerintem sem kellene ennyi (plusz) feladattal megbízni a helytartót! -mert akkor unalmassá válhatna a játék. - nekem például van pár kórházam a hasonló meglepik miatt :) |
Beszélünk itt a betegségről, közben Kisbér "poénból" felveti, hogy ne legyen már képzés akkor se, ha gyújtogattak, akkor se, ha rossz morál miatt lázong a nép, akkor se, ha nem tudtam levenni a vihart vagy szárazságot, akkor se, ha lopják az embereimet, és akkor se, ha rengettek vagy szétmészárolták a fél országomat.
Úgyhogy ezt a betegség témát továbbvive... szerintem sokkal célravezetőbb lenne egy olyan beállítási lehetőség, hogy "Képzés leállítása, ha az emberhiány nagyobb, mint ___ fő." Ez vonatkozik minden fenti esetre. Mindenki ki tudja számolni, hogy mi az az emberhiány, amit az ország még elvisel. Ha ezt bármi miatt eléri, akkor a közkatona képzés onnantól leállna. Ezzel minden problémás eset fedve van, és le se kell feltétlen állítani a képzést, ha 3 kör alatt úgyis meggyógyul valaki, de megszívná, ha mellé még bekapna egy vihart is. Vélemények? |
Támogatom.. még ha mindenki azt is mondja, hogy ettől tamagocsivá válna.. hát kétlem, hogy ezen múlna :)
|
Quote:
Nekem édesmind1... felőlem... :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:41. |