Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Ditke 08-28-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121081)
Én eddig már vagy 3x hittem azt, hogy végleg vége neki, és ugyanennyiszer döbbentem rá, hogy még lehet életet verni bele:)

:eek:Verni? Egyesek milyen agresszívak... :p

Ati 08-28-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 121083)
na de mégis, ki merne Harcosok életére törni:confused::D

másrészt így hogy akarjátok elérni a bűvös 10000beírást? kicsit több aktivitást:D

Most már ilyen nagyratörő tervek vannak, hogy 10ezer beírás? :D

J.Ati 08-29-2007 00:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121085)
Most már ilyen nagyratörő tervek vannak, hogy 10ezer beírás? :D

Szerintem ez csak Harcosoktól függ.
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya:)
10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük;):D

Synkel 08-29-2007 04:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121100)
Szerintem ez csak Harcosoktól függ.
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya:)
10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük;):D

Tegyük hozzá esetleg, hogy jó lenne, ha nem csak kihívást intézne midenkihez, hanem megnevezné magát, hogy ki ellen is kéne harcolni...

J.Ati 08-29-2007 05:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121104)
Tegyük hozzá esetleg, hogy jó lenne, ha nem csak kihívást intézne midenkihez, hanem megnevezné magát, hogy ki ellen is kéne harcolni...

Gondolj bele ,ha megnevezi magát akkor nekiugranak jó páran és akkor sok ori ellen sok esélye nem lenne szerintem.
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek:D:cool:

Synkel 08-29-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121106)
Gondolj bele ,ha megnevezi magát akkor nekiugranak jó páran és akkor sok ori ellen sok esélye nem lenne szerintem.
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek:D:cool:

Belegondoltam.
Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak.

Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük.

Dragi 08-29-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121166)
Belegondoltam.
Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak.

Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük.

szted Harci miért nem akarja elárulni az orija nevét ?:) Nem azért mert fél hogy nekiesnének hanem mert akkor úgy nem tudna ráállni azokra akik ellen harcolni akarnak :)

J.Ati 08-29-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121166)
Belegondoltam.

Szerintem ez nem így fog lezajlani:)
Az meg,hogy keménykedik és szervezi a háborúkat az meg megszokott tölle:D
Biztos nem hátba támadás lesz,de én az ő nevében nem tudok erről nyilatkozni.
Ugye a gépe meg egyenlőre bekaksizott szóval várnunk kell amíg felbukkan újra és megmondja a tutit;):D

J.Ati 08-29-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121167)
szted Harci miért nem akarja elárulni az orija nevét ?:) Nem azért mert fél hogy nekiesnének hanem mert akkor úgy nem tudna ráállni azokra akik ellen harcolni akarnak :)

Biztos így van te már csak tudod hisz együtt logtok éjjel-nappal:p:D:D

Dragi 08-29-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121169)
Biztos így van te már csak tudod hisz együtt logtok éjjel-nappal:p:D:D

simán :D:D:D De lógni csak ő szokott nem is tudom hogy bírja annyi ideig a bitón :);)

All times are GMT +1. The time now is 18:08.