![]() |
Quote:
Drag: Andrew szerintme mégis elfog;) DE én szóltam előre nem megyek utána... Minek mennék??? Hogy ott meg szabizzon?? |
Quote:
|
Quote:
De kérlek Anrew döntsd el mit is szeretnél mert feleslegesen mi nem szeretnénk oda felmenni Mi csak ilyen féltetelekkel harcolunk: Szöviben leszünk (de te is szerezhetsz szövit) Persze ez változhat ha én nem tudok felmenni 1200hekire akkor mf-ként játszom ellened Az első 48órában nem lépsz fel, nem szabizol Ja és nem fogsz arra hivatkozni ha vesztesz: Jaj szöviben voltatok jaj Te is lelhetsz szövit és lelhettél volna már régebben is Ja és még valami: Csak akkor kezdünk felmenni ha ma megírod,hogy ezt te mind elfogadod |
Quote:
|
Quote:
Amugy meg fogsz látni ha Anrew ott marad:P:P:P De amig Andrewtől nem hallom,hogy IGEN MARADOK ÉS HARCOLOk addig nem látom értelmét az oda menésnek:D |
nem tudom, nem ismerlek, de amiket mondasz az alapján te nagyon nagy játékos lehetsz:)
gondolkodom rajta, hogy játszanék egyszer ellened...különösebben az se izgatna, ha nyernél, csak érdekel, hogy mit tudsz, mert eddig a szájkaratén kívül sokat nem láttam:o |
Hm szeritnem sokan vannka igy hogy összacsapnának vele. marint 2 szövi , határozottan érdeks lehetne ...
|
Quote:
majd arwen után +mivel te az L-ben vagy ezért még Dragék is elötted vannak a listán;) |
És én mikor kerülök sorra?:)
Én szöviset akarok ... De várólistára vegyél fel jó?:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:01. |