![]() |
Quote:
|
az meg milyen smiley?
|
hát nem igaz
2k hsz-re akartam egy szép hsz-t írni mire megírtam és lemásoltam adiigra már 2003-nál jártatok hogy lehettek ilyenek?? hát komolyan:mad: |
Ha az ezredik hsz nem is jött össze a 2k igen:D
De milyen szép lett volna ha ketezredik hsz 20:00-kor van:) |
Quote:
|
2006.11.23:)
2006-ik hsz |
Quote:
|
Valahol említettétek miért nem saját orimmal megyek a minyom párbajra?:)
A sajáton nincs még 5 vip:) |
mikor lesz ez a párbaj??
nincs kedvem benézni az anarchos orimba:) és lekéne azt az időt meg napot szerveznem, hogy itthon lehessek akkor:D |
Quote:
2006-11-26 14:00:00 Vége: 2006-11-26 20:00:00 16 fő 75 vip kör Dragons_Destiny (#319828) Jelentkezők: Harcosok speciel:) Második fevonás :) * Kezdő drágakő: 0 * Üres terület: 93 * Drágakőbánya: 0 * ANONYM PÁRBAJ! |
Quote:
2006-11-26 14:00:00 Vége: 2006-11-26 20:00:00 16 fő 75 vip kör Dragons_Destiny (#319828) Jelentkezők: Harcosok speciel:) Második fevonás :) Kezdő drágakő: 0 Üres terület: 93 Drágakőbánya: 0 ANONYM PÁRBAJ! Ahogy látom lassú voltam:) |
Én meg azt hittem 2* másoltam be :D:D:D
|
jóvan na
én csak a napot meg órát kértem...:) uhh adózos párbaj lesz?? huh ha megyek akkor is csak nézőnek valószínű:) |
Quote:
Nekem is a 2.lesz és én természetesen a top1-re hajtok:) De most komolyan mekkora vicc lenne ha most ezt is megnyerném:D |
Mivel adoztatos párbaj és nem én leszek a király hát egy olyan 300hsz-t azért elvárok tőle:D
Ha meg lesz akkora szerencsém és tudásom,hogy én legyek ott is a topon hát 1k hsz tuti lesz róla 2-3nap alatt:D |
Ha nincs ki a csapat, eljönnék én is. Eddig még nem párbajoztam, talán ez lenne a megfelelő, hogy elkezdjem. 75 vipkört megér.
Persze ez mind feltételes módban. |
Quote:
Nos még 14 hely van :) De aki tutira jön de még nem akar jelentkezni kérem zöldbe jelezze :) Az oriszámom feljebb ott van :) 319828 :) |
Quote:
Csak még keresem az orit:) Szép is lenne egy Harcosok "leszégyenítésére" rendezett párbajon nem lennék ott:) Mivel az első se azért volt szerintem,hogy utána én legyek a kemény gyerek:) |
Quote:
|
Quote:
Ja és én teljeségben a játékélvezetért játszok bizonyatja az is,hogy nem magamnak nyerem a vippet:) |
Quote:
|
Na most valami nagy adoztató király segítségét szeretném kérni:)
kb a végén mennyi lovak lesznek? 5ora után mennyi lovak lesznek? 4ora után? 3? 2? és 1?:) Ezzel nem csak nekem segítene:) Csak ha már ír valaki ide nehogy átvágjon:D Akkor inkább legyen csendben:) |
Quote:
2 óra után: 149 3 óra után: 151 4 óra után: 200 5 óra után: 000 remélem segítettem:D |
Quote:
|
Quote:
örülök, hogy segíthettem NAGY ÚRAM:) :D :D :D |
Quote:
mert nem sokan tudnak új dolgot mondani nekem párbajról( na jó adoztatosról biztos sokan:D ) |
Megjegyzem már:
kb 1 hónapja indult a topic(10hó 24-én) az 1k hozzászolást kb 15nap alatt értük el:D ja és kereken 15napja volt meg az 1k hsz:)ma már 2k van..:) Ha tovább tartjuk a tempmot karácsonyra meglesz a 4k hsz:)Föleg ha még addig lesz pár kibeszélhető párbaj:) |
Quote:
|
Quote:
amikor a topic indult kb 2.5ön álltam (ha jól emléxem) |
20. kör: 270
40. kör: 430 60. kör: 680 80. kör: 1020 100. kör: 1470 Az osszegysegszamok:) Ezek csak utmutatok, strategiankent elter :) Hogy ebbol mennyi lovat csinalsz, az a Te dolgod :) |
Quote:
|
Quote:
Mosthogy adtál így egy utmutatot mikor mennyi egység van naon örülök:) remélem mindig az átlag fölött leszek:D De még 1 fontos kérdés: Ha annyi egység van a 100.körre az mennyire számít soknak?:) |
Quote:
Ja és Peterbilt. |
Nagyából már tom mit képzek ....
Pénz is tom kb mennyi kell az elején:) |
még 11 hely kiadó a párbajra :) Harcosok siess mert nem marad helyed :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
aztán fogadd el:) |
Quote:
|
Quote:
Nekem kb olyan 121k arany kell így kapásból elindulni ahogy most számolgatok.... |
Quote:
1. Popcorn 2. Coca-cola 3. csoki 4. zene 5. cigi kb ennyi:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |