Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Remedy 06-17-2011 15:53

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289000)
Miért jó olyanoktól mnt-t kérni, akiket kis idő és energia ráfordítással darabokra lehetne szedni?

Visszajöttem szabiról mf-ként rossz morállal, eléggé csapható állapotban, de ettől függetlenül rögtön békét akar mindenki a környéken.

Én meg, aki játszatni szeretne vagy elfogadom az mnt-ket és unatkozom tovább vagy szétüttetem magam egyszerre 2-3 szövivel is, akikét elutasítom.
Ha már visszajöttem, inkább az utóbbi...

Ez egy lassú méreg, ami sajna megöli a játékot, kár hogy ilyenre nem létezik (még?) megoldás...

Nem igazan ertem, mi bajod. (Anelkul hogy tudnam, melyik csoportrol van szo).

Az irasodbol az latszik, hogy az is baj ha utnek, es az is, ha beket ajanlanak? Milyen megoldast szeretnel, es egyaltalan mire?

De ha jonak erzed magad, tipp: fogaddd el az mntket egy kivetelevel, es akkor harcolhatsz is. :)

-Ricsi- 06-17-2011 16:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289004)
Nem igazan ertem, mi bajod. (Anelkul hogy tudnam, melyik csoportrol van szo).

Az irasodbol az latszik, hogy az is baj ha utnek, es az is, ha beket ajanlanak? Milyen megoldast szeretnel, es egyaltalan mire?

De ha jonak erzed magad, tipp: fogaddd el az mntket egy kivetelevel, es akkor harcolhatsz is. :)

A hozzáállással van a bajom, semmi mással.
Miért ne lehetnék csak úgy mellettük, anélkül, hogy hadban vagy éppen békében lennénk?
Miért kell mindig előre kiosztani a lapokat, ahelyett, hogy a "véletlenre" bíznánk?

Lehet, hogy per pillanat egyikkel se akarok harcolni, de kitudja, hogy egyik reggel felkelek és neki esnék az egyiknek.
Ja azt nem lehet... De kár, pedig jó lett volna...

Merengő 06-17-2011 20:24

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289005)
Miért ne lehetnék csak úgy mellettük, anélkül, hogy hadban vagy éppen békében lennénk?
Miért kell mindig előre kiosztani a lapokat, ahelyett, hogy a "véletlenre" bíznánk?

Lehet, hogy per pillanat egyikkel se akarok harcolni, de kitudja, hogy egyik reggel felkelek és neki esnék az egyiknek.

lehet épp ezzel van a bajuk nem gondolod? nem szeretnék ha te döntenéd el mikor kezdődjön egy csata.. amúgy melyik csoportban van ez? 5. szint alján? már máshol nem igazán tudom elképzelni amit mondasz, vagy olyan szövik vannak körülötted akik teljesen kezdők.

Hex 06-17-2011 20:41

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289005)

gyere anarchba és akkor segítek rajtad :) választhatsz, hogy hány ország menjen

-Ricsi- 06-17-2011 20:56

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 289014)
lehet épp ezzel van a bajuk nem gondolod? nem szeretnék ha te döntenéd el mikor kezdődjön egy csata.. amúgy melyik csoportban van ez? 5. szint alján? már máshol nem igazán tudom elképzelni amit mondasz, vagy olyan szövik vannak körülötted akik teljesen kezdők.

nyilván ez a baj, hogy nem akarnak nyugtalankodni
de akkor lekell ütni a zavaró tényezőket vagy elszabizni
vagy ahogy szokás mostanában, MNT-t kérni

általában 4-5 ben tapasztalok ilyeneket, de itt 5ben már előző visszatérésemnél is ugyanez volt, inkább visszaszabiztam akkor

ezért csodálkozok, hogy mások nem tapasztalnak ilyeneket, mert nekem nem az első eset

Remedy 06-17-2011 21:03

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289020)
nyilván ez a baj, hogy nem akarnak nyugtalankodni
de akkor lekell ütni a zavaró tényezőket vagy elszabizni
vagy ahogy szokás mostanában, MNT-t kérni

általában 4-5 ben tapasztalok ilyeneket, de itt 5ben már előző visszatérésemnél is ugyanez volt, inkább visszaszabiztam akkor

ezért csodálkozok, hogy mások nem tapasztalnak ilyeneket, mert nekem nem az első eset

Masokat lehet nem zavar, hogy ez esetleges kezdok mnt-t kernek toluk. :)

-Ricsi- 06-17-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289022)
Masokat lehet nem zavar, hogy ez esetleges kezdok mnt-t kernek toluk. :)

egyik csapat kékszámos, de ha kezdők lennének is fent akadnék a dolgon

Merengő 06-17-2011 21:44

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289023)
egyik csapat kékszámos, de ha kezdők lennének is fent akadnék a dolgon

oszd meg velünk melyik ez a csapat :)

-Ricsi- 06-17-2011 22:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 289024)
oszd meg velünk melyik ez a csapat :)

nincs rá okom, hogy besározzak bárkit is
általánosságról kezdtem beszélni, ti akartátok csak konkretizálni :)

Merengő 06-18-2011 09:33

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289028)
nincs rá okom, hogy besározzak bárkit is
általánosságról kezdtem beszélni, ti akartátok csak konkretizálni :)

mert nekem nagyon valótlannak tűnik vagy festetnek amit állítasz. akár hány lefelé ujjacskát is fogok ezért kapni :) más is így gondolja csak ők nem merik leírni.

-Ricsi- 06-18-2011 16:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 289040)
mert nekem nagyon valótlannak tűnik vagy festetnek amit állítasz. akár hány lefelé ujjacskát is fogok ezért kapni :) más is így gondolja csak ők nem merik leírni.

ok, az a te dolgod, nem célom bárkivel bármit elhitetni
nem kapok utána jutalékot :)

csak dühített egy állapot, amit megosztottam veletek

Ati 06-18-2011 18:35

"Országnév:

Ez az a név, ahogyan a játékban megjelensz, ahogy mások látnak. Ez szinte a legfontosabb, úgyhogy válassz egy jó nevet! Csak olyan nevet válassz, amely nem tartalmaz személyes adatot, és nem alkalmas arra, hogy a játékon kívüli személyed ez alapján beazonosítható legyen. (Maximum 30 karakter) Biztonsági okból a név nem egyezhet a felhasználói névvel."

Most őszintén... Ez komolyan félreérthető?

Miért akarja minden tizedik ember azt írni ide, hogy "Magyarország"???

Pool 06-18-2011 19:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289062)
"Országnév:

Ez az a név, ahogyan a játékban megjelensz, ahogy mások látnak. Ez szinte a legfontosabb, úgyhogy válassz egy jó nevet! Csak olyan nevet válassz, amely nem tartalmaz személyes adatot, és nem alkalmas arra, hogy a játékon kívüli személyed ez alapján beazonosítható legyen. (Maximum 30 karakter) Biztonsági okból a név nem egyezhet a felhasználói névvel."

Most őszintén... Ez komolyan félreérthető?

Miért akarja minden tizedik ember azt írni ide, hogy "Magyarország"???

Hogy ez legyen a játékban látható nevük...

Ati 06-18-2011 19:08

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289067)
Hogy ez legyen a játékban látható nevük...

... jah, aztán mivel ez már foglalt, inkább két g-vel írják, valahova tesznek bele egy szóközt, pár betűt felcserélnek... igazán értelmes eredmények születnek...

Arra a parkolóőrre emlékeztet, aki csakazértis megbünteti az autóst, hiába jelzi neki azt a rendszer, hogy az illető fizet a parkolásért... Ha kell, akkor más rendszámot erőltet be, de meg lesz büntetve!

Itt is valami hasonlót vélek felfedezni... Olvashatatlanságig elrontom, de csakazértis be fogom tudni írni... Az, hogy mindenki azt fogja gondolni rólam, hogy a saját országom nevét is képtelen vagyok helyesen leírni, igazán mellékes...

kistigris 06-18-2011 19:10

Mintha kicsit felhúztad volna magad:)

Ati 06-18-2011 19:11

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 289070)
Mintha kicsit felhúztad volna magad:)

Az emberi butaság határai egyre tolódnak és tolódnak... :)

kistigris 06-18-2011 19:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289072)

És te ezen még meglepődsz?

Ati 06-18-2011 19:15

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 289073)
És te ezen még meglepődsz?

Általánosságban nem, de néha azért még most is találkozom meglepő dolgokkal. :) Mindig azt hiszem, hogy ezek után már nem, de mégis sikerül... :)

kistigris 06-18-2011 19:17

Fogsz még nagyon sokat, és nagyokat csodálkozni!!!:)

Von 06-19-2011 10:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289072)

:eek: Én eddig azt hittem, hogy nincsenek határai, így nem tudnak tolódni :)

Kalapácska 06-19-2011 19:38

Quote:

Originally Posted by Von (Post 289110)
:eek: Én eddig azt hittem, hogy nincsenek határai, így nem tudnak tolódni :)

Én is úgy tudtam , hogy az univerzumnak van talán határa de a hülyeségnek nincs :))))))

Zoli 06-20-2011 13:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289069)
... jah, aztán mivel ez már foglalt, inkább két g-vel írják, valahova tesznek bele egy szóközt, pár betűt felcserélnek... igazán értelmes eredmények születnek...

Arra a parkolóőrre emlékeztet, aki csakazértis megbünteti az autóst, hiába jelzi neki azt a rendszer, hogy az illető fizet a parkolásért... Ha kell, akkor más rendszámot erőltet be, de meg lesz büntetve!

Itt is valami hasonlót vélek felfedezni... Olvashatatlanságig elrontom, de csakazértis be fogom tudni írni... Az, hogy mindenki azt fogja gondolni rólam, hogy a saját országom nevét is képtelen vagyok helyesen leírni, igazán mellékes...

mégis egy csomó ilyen ország van... nem tudom, elég következetlennek tűnik ez a nem elfogadható országnév miatti törlés, szerintem ne csodálkozz, ha valaki addig próbálkozik ilyenekkel, míg egyszer csak majd nem törlik...

Ati 06-20-2011 14:01

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 289155)
mégis egy csomó ilyen ország van... nem tudom, elég következetlennek tűnik ez a nem elfogadható országnév miatti törlés, szerintem ne csodálkozz, ha valaki addig próbálkozik ilyenekkel, míg egyszer csak majd nem törlik...

Na ez most hogy jött ide?

Attól, hogy elgépeli a "Magyarország" szót, még nem lesz nem elfogadható a név, csak magáról állít ki egyfajta szegénységi bizonyítványt.

Már miért kellene ezeket törölni???

Zoli 06-20-2011 14:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289156)
Na ez most hogy jött ide?

Attól, hogy elgépeli a "Magyarország" szót, még nem lesz nem elfogadható a név, csak magáról állít ki egyfajta szegénységi bizonyítványt.

Már miért kellene ezeket törölni???

hát ezt inkább én kérdezhetném :p
ugyanis én se értem, miért vannak törölve olyan orinevek, amikhez hasonlók meg simán léteznek, nem elfogadható országnévre hivatkozva
félre ne értsd, nem az én valamelyik orimról van szó, csak feltűnt, hogy egy időben sok Magyarország került törlésre, aztán egyszer csak mégis el lett fogadva... most meg itt van Argentína akárhány, ami szintén nem volt elfogadható, pedig rákerestem és vannak hasonló nevű orik...

engem ez tényleg érdekel

Ati 06-20-2011 14:11

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 289157)
hát ezt inkább én kérdezhetném :p
ugyanis én se értem, miért vannak törölve olyan orinevek, amikhez hasonlók meg simán léteznek, nem elfogadható országnévre hivatkozva
félre ne értsd, nem az én valamelyik orimról van szó, csak feltűnt, hogy egy időben sok Magyarország került törlésre, aztán egyszer csak mégis el lett fogadva... most meg itt van Argentína akárhány, ami szintén nem volt elfogadható, pedig rákerestem és vannak hasonló nevű orik...

engem ez tényleg érdekel

Semmi ördöngőség nincs ebben. Nem az országok helyesen, vagy helytelenül írt nevei miatt kerülnek ezek törlésre, hanem a névben szereplő megtévesztésre alkalmas számok miatt.

Ha az országnévvel egybeírva szerepel a szám, akkor kevésbé alkalmas megtévesztésre, így az ilyen országok egyéb probléma hiányában megmaradnak. Az ország nevétől külön írt, sorszámmal összetéveszthető számok nem elfogadhatóak.

Így egy "Magyarország12345" elfogadható, de egy "Magyarország 12345" már nem elfogadható.

Két kivétel van ezzel kapcsolatban: amikor az ország tényleges sorszáma egyezik a beírt számmal, akkor az nem probléma, hiszen nem vezet vele senkit félre; valamint speciális esetben kis sorszámok esetén, saját országok számozására, például "Horland 1", "Horland 2", "Horland 3" -- amennyiben mind saját ország, nem más nevét próbálom felvenni. Amennyiben a névben szereplő szám túl magas, és megtévesztésre adhat okot, akkor már az sem lesz elfogadható.

Merengő 06-24-2011 22:36

imádom amikor az mf törpémmel mnt-t beszélek meg egy szövivel 2 órára rá meg jön a sereg..

Zoli 06-25-2011 19:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289158)

Az ország nevétől külön írt, sorszámmal összetéveszthető számok nem elfogadhatóak.

Nem különírt, de zárójelbe foglalt ilyen jellegű országnév is van, valószínűleg elnézte aki regelte, ugyanakkor megtévesztő lehet. Nem új országról van szó, akkor most megint nem értem. Vagy ez csak egy szerencsés, akit nem vettetek észre időben, és emiatt már nem akarjátok törölni?

Ati 06-26-2011 12:09

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 289403)
Nem különírt, de zárójelbe foglalt ilyen jellegű országnév is van, valószínűleg elnézte aki regelte, ugyanakkor megtévesztő lehet. Nem új országról van szó, akkor most megint nem értem. Vagy ez csak egy szerencsés, akit nem vettetek észre időben, és emiatt már nem akarjátok törölni?

Ha nagyon régi országról van szó, aki valahogyan véletlenül átjutott ezen a szűrésen (például mert akkor még nem volt ennyire egyértelműen körvonalazódva ez a szabály), ott maximum névváltoztatást eszközölünk, egy évnyi játék után a neve miatt nem törlünk senkit.

Zoli 06-27-2011 14:32

Hát ez röhej, hogy írok a supportra, elmagyarázom a problémámat, és sorozatban lekezelnek, mint valami fogyatékost... ilyenkor pöppet felmegy a pumpa, de tényleg én vagyok a hülye, hogy szóba hozom, ha gond van....
Ez volt az utolsó ilyen. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Pool 06-27-2011 15:03

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 289479)
Hát ez röhej, hogy írok a supportra, elmagyarázom a problémámat, és sorozatban lekezelnek, mint valami fogyatékost... ilyenkor pöppet felmegy a pumpa, de tényleg én vagyok a hülye, hogy szóba hozom, ha gond van....
Ez volt az utolsó ilyen. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ha így van, ahogy kiemeltem, akkor minek dühöngsz? :)

Zoli 06-27-2011 15:09

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289480)
Ha így van, ahogy kiemeltem, akkor minek dühöngsz? :)

a demagógia nem változtat a dühöngésem tárgyán
hozzáteszem értem én, hogy értetted, mit akarok, és csak vicceskedsz, de ez egy komoly dolog... pl hogy is várhatná el akárki is, hogy egy olyan játékkal játsszon az ember, ahol a support (jelentése: támogatás) hülyének nézi, ahelyett, hogy segítene megoldani egy játékostól független hibát adott esetben.
Sokszor egy ilyen apróság, hogy odafigyelünk egy játékosra sokkal többet ér, mint egy grafikai felület :p

Pool 06-27-2011 15:21

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 289482)
a demagógia nem változtat a dühöngésem tárgyán
hozzáteszem értem én, hogy értetted, mit akarok, és csak vicceskedsz, de ez egy komoly dolog... pl hogy is várhatná el akárki is, hogy egy olyan játékkal játsszon az ember, ahol a support (jelentése: támogatás) hülyének nézi, ahelyett, hogy segítene megoldani egy játékostól független hibát adott esetben.
Sokszor egy ilyen apróság, hogy odafigyelünk egy játékosra sokkal többet ér, mint egy grafikai felület :p

Esetleg lehet mi is tudnánk segíteni, ha nem titkos a dolog...

Zoli 06-27-2011 15:25

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289483)
Esetleg lehet mi is tudnánk segíteni, ha nem titkos a dolog...

fórumra nem hoznám ki konkrétan, de pool-ba küldök zöldet

vityu 08-12-2013 15:49

Egy beszélgetést szeretnék kezdeményezni erről, és örülnék, ha megmaradna az utókornak is. Szóval bevezetném a témát, ami engem rendkívül érdekel jelenleg az A-ban.

2013-08-08 20:37:27 Új szövetség alakult: Cinóber szövetsége
2013-08-08 22:18:01 Cinóber szövetsége (#4504) új neve: xxxyyy

Cinóber (#610683)
Az ország a következő szövetségek tagja volt eddig. Hátul a legrégebbi.

#4506 Taktaharkány alsó
#4504 xxxyyy
#4251 A kabala elit velünk van. :)
#3845 JÓS
....
-------------------------------------------------------------------------
2013-08-09 01:10:56 Új szövetség alakult: Lelkes Törpök Birodalma szövetsége
2013-08-09 15:02:03 Lelkes Törpök Birodalma szövetsége (#4505) új neve: Éjjeli Őrség

Lelkes Törpök Birodalma (#441054)

#4505 Éjjeli Őrség
#3845 JÓS
2013-08-09 06:49:36 Új szövetség alakult: lehiland szövetsége
2013-08-09 15:02:06 lehiland szövetsége (#4506) új neve: Taktaharkány alsó

lehiland (#540050)

#4506 Taktaharkány alsó
#3845 JÓS

Skorpióking (#609402)

#4504 xxxyyy
#3845 JÓS

2013-08-10 10:00:47 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított xxxyyy (#4504) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 201 hektár földet.
2013-08-10 10:00:47 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított xxxyyy (#4504) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 184 hektár földet.
2013-08-10 10:00:47 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított xxxyyy (#4504) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 169 hektár földet.

2013-08-10 19:00:49 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított Taktaharkány alsó (#4506) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 198 hektár földet.
2013-08-10 19:00:49 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított Taktaharkány alsó (#4506) ellen, de a csatát elvesztette.
2013-08-10 19:00:49 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított Taktaharkány alsó (#4506) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 186 hektár földet.
2013-08-10 19:00:49 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított Taktaharkány alsó (#4506) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 175 hektár földet.
2013-08-10 19:00:48 Éjjeli Őrség (#4505) támadást indított Taktaharkány alsó (#4506) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 212 hektár földet.

2013-08-12 08:00:40 Empire (#4508) támadást indított Éjjeli Őrség (#4505) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 0 hektár földet.
2013-08-12 08:00:48 Éjjeli Őrség (#4505) feloszlott.

441054 5/S Lelkes Törpök Birodalma (3) 8.138

Nem vagyok egy gyanakvó típus, de ezt elég nehéz kimagyarázni, akárhonnan is nézzük. Jó szintre került az ország, csak szerintem rossz csoportba. Az Y lenne talán a megfelelő hely.

Lehet hülye vagyok, és valaki majd elmeséli, hogy hogyan történhetett ez szabályosan.

none 08-12-2013 17:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304697)
..

jelentetted földleadásként?

vityu 08-12-2013 17:41

Quote:

Originally Posted by none (Post 304698)
jelentetted földleadásként?

Természetesen, amint megláttam.

none 08-12-2013 17:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304699)
Természetesen, amint megláttam.

Akkor már ketten vagyunk..:)

Remedy 08-12-2013 19:57

Mi ez, minimum föld korrekció haverokkal? Annak elég vicces...

rocchess 08-12-2013 22:07

Ez eléggé érdekes ,és mind a JÓS klánból indult ki! :)

Garfield2 08-13-2013 12:20

Quote:

Originally Posted by none (Post 304700)
Akkor már ketten vagyunk..:)

Elég érdekes, hogy azok játsszák itt a tisztesség bajnokát, akik simán áthágnak minden szabályt. Lehet tiltakozni, lehet magyarázni, de a tények attól még tények maradnak. Nem a JÓSnak vannak minden csoportban tartalék-raktár orijai, akiket hiphopp vissza lehet hozni ha pénz kell, vagy épp annyi pont szükséges egy támadáshoz. A JÓSban nem indítunk soha más országából sereget, nem tolizunk mástól, stb.
Az a baj, nem álltunk be a simlisek sorába.
Ja, lehet gúnyolódni, hogy persze földleadás. Nem az volt. De nem fogom magyarázni, mert felesleges, ti itt mind tisztán játszotok, soha nem tettetek semmit.
Nos, én tényleg tisztán játszottam, és mégis én szívtam a legnagyobbat. Ez van, előfordul, hogy valaki még aznap visszakerül anarcból, pedig mindenki tudja, hogy több orit vitt egyszerre egy csoportban. És még sorolhatnám, de minek.

All times are GMT +1. The time now is 16:57.