Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Dragi 05-08-2008 16:54

grrrr váááá :) visszamenőleg dühöngés! part one : hogy a fenébe van az hogyha melózom akkor amíg egyedül vagyok tökre nem tudom összekoszolni magam de ha valaki megpróbál segíteni tuti hogy nyakig szutykos leszek :p

part two: hogy az a jó francért hogy olyan nagyon meleg a tányér hogy szétégeti a kezem ??????? :p:p:p:p:p:p

ennyi voltam :D

[HTPA]GeeForce 05-08-2008 19:31

Párt ván:
Kertészkedj. Akkor is retkes leszel, ha egyedül csinéálod, és akkor is, ha segítenek benne. :D Dagonya forever! :D

Párt tú:
Szolgálj fel csak üdítőket. ha bárki rendel tőled valamit, amiről tudod, vagy gyanítod, hogy forró lesz, mond neki, hogy "Elnézést, jelenleg azzal nem tudunk szolgálni. De figyelmébe ajánlom hűs koktéljainkat!" :D
(Indulgence (esetleg: I am sorry for it) , we cannot provide it currently. But I draw Your attention to our cool cocktails! :D)

Pepa 05-10-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173733)
Párt ván:
Kertészkedj. Akkor is retkes leszel, ha egyedül csinéálod, és akkor is, ha segítenek benne. :D Dagonya forever! :D

Párt tú:
Szolgálj fel csak üdítőket. ha bárki rendel tőled valamit, amiről tudod, vagy gyanítod, hogy forró lesz, mond neki, hogy "Elnézést, jelenleg azzal nem tudunk szolgálni. De figyelmébe ajánlom hűs koktéljainkat!" :D
(Indulgence (esetleg: I am sorry for it) , we cannot provide it currently. But I draw Your attention to our cool cocktails! :D)

Ezt tiszta olyan: szép nagy Coca-s polóba dolgozom:
-Elnézést, ön itt dolgozik?
-Félig meddig. Mit segíthetek?
-Ebből és ebből szeretnék, de nincs kint.
1. Akkor sajnos nincs.
2. Én külsős cégtől vagyok, de a sorok között kell lennie Cora-s kollégának.
3. Kis türelmet megnézem a raktárba: séta, pár szó az osztályosokkal, akiket annyira érdekli, mint engem.
-Sajnos nincs, de a kollégák azt mondják pár napon belül lesz.
4. Van a rakiba csak fent a regálom.
-Sajnos nincs, de a kollégák azt mondják pár nap múlva érkezik.

Ati 05-11-2008 19:07

Lassan pályázhatok a "meg nem értett zseni" címre. :D Mostanában egyre többet kapom az "és az miért jó?" "normális vagy?", és hasonló kérdéseket. Azt hiszem a világ még nem áll készen. :D

Dragi 05-11-2008 19:19

uhhh Gee Pepa köszönöm! :D:D:D

part three:

utálom amikor a francia csaj beszél angolul a szörnyű francia akcentusával :(:(:(:( teljesen érthetetlen! :(:(:( az más kérdés hogy meg se akarom érteni :D:D:D:D:D:D

Goldy 05-11-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174136)
Lassan pályázhatok a "meg nem értett zseni" címre. :D Mostanában egyre többet kapom az "és az miért jó?" "normális vagy?", és hasonló kérdéseket. Azt hiszem a világ még nem áll készen. :D

Oh te szegény :p

Redback 05-11-2008 19:51

Miért van az, hogy amikor az embernek a legjobban kellene teljesítenie akkor nem megy?:mad::mad::o:o

Pepa 05-11-2008 19:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174144)
Miért van az, hogy amikor az embernek a legjobban kellene teljesítenie akkor nem megy?:mad::mad::o:o

Mert szorongás fogja el, a cél fontossága miatt.

Ati 05-11-2008 19:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174144)

És az miért van, hogy ha még megy is, akkor se örülnek neki, hanem különféle megjegyzésekkel illetik? :-/ Ehh, mindegy, asszem megyek lassan aludni... :)

Pepa 05-11-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174147)
És az miért van, hogy ha még megy is, akkor se örülnek neki, hanem különféle megjegyzésekkel illetik?

Mert a szorongás miatt hibákatt követsz.

Redback 05-11-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 174146)
Mert szorongás fogja el, a cél fontossága miatt.

Sokat megéltem már, igaz válogatott válogatásban még nem voltam, de nem azért nem ment, mert izgultam.EGy kicsit az is benne volt, de az csak a legkisebb része.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174147)
És az miért van, hogy ha még megy is, akkor se örülnek neki, hanem különféle megjegyzésekkel illetik? :-/ Ehh, mindegy, asszem megyek lassan aludni... :)

Pontosan.Példa rá az edzőm :( Hiába csinálok meg valamit jól, ő talál valamit amibe beleköthet! :o:o

Ati 05-11-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 174149)
Mert a szorongás miatt hibákatt követsz.

Semmi szorongásról, és semmi hibáról nincs szó.

Ati 05-11-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174150)
Pontosan.Példa rá az edzőm :( Hiába csinálok meg valamit jól, ő talál valamit amibe beleköthet! :o:o

Az edzőknek már csak ez a dolguk. :) Teljesítményorientáltságnál nem a többiekhez kell viszonyítani, hanem magadhoz. :)

Redback 05-11-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174151)
Semmi szorongásról, és semmi hibáról nincs szó.

Én hibáztam beismerem, de a röplabda egy ilyen sport.MAximum 3-4et hibáztam egy szettben, ami elég jó.De az edző akkor is mondta a magáét!

Tsobi 05-11-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174153)
Én hibáztam beismerem, de a röplabda egy ilyen sport.MAximum 3-4et hibáztam egy szettben, ami elég jó.De az edző akkor is mondta a magáét!

Beni,nyertetek vagy nem?

Redback 05-11-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174152)
Az edzőknek már csak ez a dolguk. :) Teljesítményorientáltságnál nem a többiekhez kell viszonyítani, hanem magadhoz. :)

Magamhoz képest az első meccsen überkirály voltam, csak pont azt nem nézte Buzáki Laci :(

Pepa 05-11-2008 20:00

A térkapu nyitása 5, vagy 6 készülibe kerül?

Remedy 05-11-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 174156)
A térkapu nyitása 5, vagy 6 készülibe kerül?

6 vagy 7, fajfuggoen.

Pepa 05-11-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174157)
6 vagy 7, fajfuggoen.

Köszönöm. Akkor most szerencséje van:o

Redback 05-11-2008 20:05

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 174154)
Beni,nyertetek vagy nem?

Itt nem az eredmény volt a fontos, hanem hogy ki kerül be az országos válogatottba.Nekem egy maréknyi esélyem maradt, haverom 90% hogy benne lesz.

dugó 05-25-2008 07:00

én magamat hibáztatom hogy egy fax vagyok és egy év utána még csak most vagyk 3/i-ben:mad:
mindig elrontok valamit mert kiváncsiskodok vagy belekötök egy "állatba" ezért hibáztatom magamat:mad::mad::mad:
köszi a megértést:P

Kutyuleee 05-26-2008 01:37

"szar az élet szarul támad), ahogy szpájdííí mondaná...
Nagyon jó lesz az idei nyaram már látom... A sulit elkurtam, halaszthatok fél évet. A meló ami levolt zsírozva hónapok óta nem jön mégse össze. Asszony kidob. A következő mi lesz, levágják a lábam???:mad:

tdomo 05-26-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 177017)
Nagyon jó lesz az idei nyaram már látom... A sulit elkurtam, halaszthatok fél évet. A meló ami levolt zsírozva hónapok óta nem jön mégse össze. Asszony kidob. A következő mi lesz, levágják a lábam???:mad:

Csak nem. Fel a fejjel.

[HTPA]GeeForce 05-26-2008 10:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 177017)

Milyen egy de ja vu érzésem van....

Az asszonyos rész kivételével dettó egy az egyben ugyanaz.
Én már csak röhögök rajta, legrosszabb esetben 2 hónap mulva nem lesz mit enni......

Magyarország 2008...

Andrew 05-26-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 177041)
Milyen egy de ja vu érzésem van....

Az asszonyos rész kivételével dettó egy az egyben ugyanaz.
Én már csak röhögök rajta, legrosszabb esetben 2 hónap mulva nem lesz mit enni......

Magyarország 2008...

Enni mindig van mit, csak néhányak finnyások levadászni a galambokat :p:D
(Senki ne vegye ám sértésnek ;))

Tsobi 05-29-2008 18:25

Mesélj Red,mi a gond? :)

Redback 05-29-2008 18:29

Sajnos megint úgy érzem, ide kell írnom:
Ma voltunk gyakorolni tűzoltóságon, és két gyereket vártunk, és felmentünk biliárdozni.Én csak néztem a többieket.Feljött egy sima tűzoltó, szólt hogy menjünk le.Én és haverom lementünk, 4-en fentmaradtak.Ekkor lépett be Bimbó alias Virág Csaba a képbe, aki egy nagyképű hülye tizedes.Elkezd nekem pampogni hogy hozzam le a többieket meg minden.Felmentem lehoztam őket, és engem is lecseszett hogy miért voltam fent biliárdozni...3 kör a laktanya körül futva.MEgcsináltuk.Ekkor odajön a százados, aki még nagyobb képpel rendelkezik mint hűn szeretett Bimbócskánk.Elkezdi, hogy azt hisszük Holes Úr itt valaki(hozzáteszem Holes Úr haverunk, és alezredes)?Haverom simán áll, elkezdi neki hogy ne arcoskodj, mert letépem az arcod nagyon.(Mé kicsit is le lehet tépni?).Csak találkozzak velük az utcán...Hiába nagy állatok, gyorsabb vagyok, és valamivel hamarabb ttökönrúgom őket, aztán meg nézhetnek a nagyvilágba...

BigPi 05-29-2008 18:50

Ez ám a bajtársias összetartás.

Redback 05-29-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 177765)

ezt mire érted?

BigPi 05-29-2008 18:56

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 177765)

"Csak találkozzak velük az utcán...Hiába nagy állatok, gyorsabb vagyok, és valamivel hamarabb ttökönrúgom őket, aztán meg nézhetnek a nagyvilágba... "

erre gondoltam.

Redback 05-29-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 177772)
"Csak találkozzak velük az utcán...Hiába nagy állatok, gyorsabb vagyok, és valamivel hamarabb ttökönrúgom őket, aztán meg nézhetnek a nagyvilágba... "

erre gondoltam.

Én nem a haverjaimra gondoltam, hanem a két tűzoltóra.

Hani 05-29-2008 20:03

Csak, hogy hű legyek a topichoz:

Miután felmondtam egy hirdetésekkel foglalkozó regionális lapcsaládnál mert 8 hónap után sem akartak bejelenteni, közel másfél havi fizetésemnek mondhattam búcsút (90E) pedig nem egy 20 órás lapzártában volt részem -reggel 8tól hajnal 4ig átlagosan heti 2 alkalommal-.:mad:
Ezek után egy fóliagyártó üzemben voltam grafikai előkészítő amit 4 hónap után kénytelen voltam otthagyni mert nem akartam, hogy 24 évesen leszázalékoljanak csak azért, hogy a cég több bónuszpontot kapjon ezáltal több támogatáshoz jusson. Pedig ahogy a főnököm mondta : "Ákos te jól meg vagy fizetve!". Ha a bruttó 80E-es fizu jó akkor igaza van. Csak azt nem értem, hogy a megrendelőnek miért 5500 Ft-ba került 1 órányi munkám!?:confused:Havi 170-180 órámat számláztak ki így amiből persze én semmi sem kaptam, de miért is járt volna nekem:o. Emellett még elég alaposan le is laktak (irdatlan sok munka, túlóra amiért még köszönöm sem járt, szűkös határidők, rengeteg stressz) a gyomromra még gyógyszert is szedtem.
Az ehhez a munkámhoz kapcsolódó kedves megrendelőkről már nem is beszélve, akik szombat reggel fél 6kor "Jó napot!"-tal ébresztettek, hogy épp most fejezték be a tehenek fejését és gondolták megkérdezik, hogy áll a grafika. -ez egy konkrét példa, nem vicc-

Lassan már negyedik hónapja, hogy itthon ülök melóra vadászva de eme próbálkozásaim sorra kudarcba fulladtak, hol nincs meg a szükséges szakmai tapasztalatom (2-5év) hol bizonyos programokat nem ismerek kellően.
Pedig a Photshopot/illustratort/Corellt/Quarkot/Premiert/Indesignt már évek óta használom...de sajnos programozni nem tudok és webes dolgokat fejleszteni sem , nem mintha érdekelne...Java/HTML/XHTML/CSS/Php ezek mind ide is tartoznak. Bár már 3 hónapja 2 bibliát is forgatok: 3ds Studio Max és a Flash. Hol egyiket hol másikat, attól függ épp melyikkel van tele a bakancsom.Mindezek mellé még hozzájön, hogy immár 7ik alkalommal, hogy elvéreztem egy fősuli felvételijén ami ennyi próbálkozás után már nem kis csalódással jár.Arról már nem is beszélve; lassan 25 vagyok, nincs munkám, anyámékkal élek, nőt lassan fél éve nem láttam közelről, bekebelezett a szürke középszerűség és ne legyek kemény? Akár az Üvegtigrisben is szerepelhetnék.

Plusz mindezt másodjára írom mert amikor kimentem cigizni a tálca helyett a piros X-re klikkeltem.

A hódban sem megy most jól a sorom , a szép: 100%, 3 zöld nyilacska felfelé katmorálomból csináltam egy erősen piri 99%-osat mert rámentem egy üres hullára 5X csak véletlenül a fél serege 1 körrel hamarabb ért haza, pedig felmértem az egész szövit gömb+seregmérés+krónika és csak 1 támadás volt benne, nem is értem ki és mi okból hívhatott tőle helpet :confused: :mad:
Most még bacis is leszek, csudajó... kell nekem a 99%os foglakoztatottság és éhezés mellé.:mad:

No de mindegy, bontok egy sört vagy inkább 2őt berakom a Félelem és reszketést és hagyom, hogy néhány órára vademberré váljak, hogy megszabadulhassak az emberi lét fájdalmától.:D

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 177041)
Magyarország 2008...

Jupppi!!:(

Pepa 05-29-2008 20:58

A "seftelés" miért minősül magyar szónak az OpenOffice-ban?

Tsobi 05-29-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 177801)
A "seftelés" miért minősül magyar szónak az OpenOffice-ban?

Nézd meg kik fordították és nézz utánuk. Rögtön kiderül ..

Kutyuleee 06-11-2008 01:49

Wáááá elegem van... miért nem szorul gerinc sok emberbe???

[HTPA]GeeForce 06-11-2008 07:09

mert szúrná a fenekét, amikor leül. :D

Na de hogy dühöngjek is, (lévén azért jöttem) kijött rajtam valami rohadt allergia, hajnalban felébredtem, és azóta tüsszögök, és ezért nem bírtam visszaaludni... úgy nézek ki, mitn egy zombi. franc essen bele a nyárba....
tegnap meg annyi muslica repkedett, hogy mire hazaértem a városból (gyalog jöttem..), addigra úgy néztem ki, mint egy bogárfarm, kb 100 ilyen kis repkedő bisz-b.sz szállt a ruhámra.

Pepa 06-11-2008 18:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 179740)
bisz-busz .

Jól egészítetten ki?

[HTPA]GeeForce 06-11-2008 21:18

igen, busz repült a számba. fájt is eleinte. XD

Topsy 06-11-2008 22:08

Második hete festenek a munkahelyemen, . Nem jöttek időben egy hétig összepakolva vártuk őket, aztán közőlték, hogy nem is az ő munkájuk lenne. Amikor neki álltak végre, nem akarták a szögeket és a polcokat leszedni, mert minek az.:eek: Az egyik különösen tehetségesen nem tesz semmit de azt ordítozva, mert ennyi kis pénzért ő nem erőlteti magát:confused:. Ajtón, ablakon, lambérián és a padlón áll a mész:mad:.....tiszta bolondok háza.

Andrew 06-12-2008 12:23

Ki hinné... már megint hörgőgyulladásom van :mad::mad: Nincs semmi a világon, amit jobban utálnék a cigarettánál. Szüleim le se sz.rták, hogy dohányfüstben nőttem föl, msot meg csodálkoznak, hogy évente 2-3 alkalommal van valami cifra tüdőbetegségem. A tököm tele van ezzel :mad::mad:
Mindegy, legalább nem kell gondolkoznom, hogy miben halok meg :D:D Egy lyukas garasban sem fogadnék, hogy megélem-e a 60-at :p

All times are GMT +1. The time now is 23:27.