![]() |
Akkor én már nem is írok időpontot, mert tuti, h nem lesz jó...:p
Bár Vasárnap délután én is ráérnék valszeg... |
nekem jo a hétvége de nem este, szoval szombat vasarnap 8-16
irjatok meg kinek mi jo es ugy szervezem esetleg ha van vmi otlet banyaszamra akkor irjatok |
Quote:
|
Nekem 21 órától jó hétvégén.
A bánya meg nem lényeg, a rakiban levő cucc a fontos. De a Te párbajod, olyanra csinálod, amilyenre akarod, majd alkalmazkodunk... |
Quote:
|
Quote:
Vasárnap úgyanúgy... Ma 22 órától... |
Tegyek be valamikorra egy nem párbajsorozatos párbajt is? Kinek mikor lenne jó? Ildi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Viccet félretéve, gondolom most valami 1 órás párbajon gondolkozunk, a gyakorlópárbajok is 1 órások, hiszen a párbajsorozat utolsó fordulója 1 órás párbajokkal fog menni.
|
Quote:
|
Quote:
Tedd oda, ahová neked jó. Ne legyen, csak 4-5 fős, így ha nem telik meg, nincs nagy veszteséged rajta... Legyen 2 órás, annyiba kerül, mint az 1 Már 1 hete párbajoznál, de még egyet sem csináltál :) |
1 órás párbaj kiírva szerda 16 órára. Ez a párbaj nincs párbajsorozathoz kötve, jöhetnbek azok is, akik résztvesznek a párbajsorozaton és jöhetnek azok is, akik nem vesznek részt rajta.
|
Az a ba, hogy nekem ez a hét nem jó. Esetleg vasárnap, de az is necces.
Jövő hét már szabadabb nekem. |
Már 5 jelentkező 4 helyre...
Ati, nem bővíted ki, hogy mindenki beférjen, aki jönne? |
Én hagyom Ildeet nyerni, ha enni nincs mit, legalább VIP köre legyen :D
|
Quote:
|
A terveim szerint holnap dél körül elfogadom a jelentkezőket, annyi főre bővítve a párbajt, ahány főt akkor össze lehet hozni. Utána már nem lehet jelentkezni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Bevettem mindenkit, aki jelentkezett, úgyhog yteltházzal zajlik majd a párbaj. Sok sikert! (No nem most, majd csak 16 órától.)
|
Annyira régen játszottam már hogy elkél a segítség. Törpe-vándor? a legideálisabb, vagy gazdálkodó?
Ha valaki írna pár trükköt priviben azt megköszönném. |
velem szemben már előnyöd van, ha párbajoztál már :)
|
Ati, beférek még? Vártam, hogy vajon jó lesz-e az időpont, és úgy néz ki, hogy igen.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Harcos, ha ütni akarsz, ha nem akkor gazda, építész... |
Quote:
|
Jojó hová lett?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vityu, vagy? És még mindig szeretnél indulni ezen a párbajon? |
Quote:
|
Quote:
Nézegesd légyszi sűrűn (5-10 másodpercenként) a párbaj oldalt, és amint tudsz ERRE a párbajra jelentkezni, légyszi jelentkezz. Ne a többire, hanem erre konkrétan. Köszi. |
Most lehet, gyorsan, gyorsan légyszi... :)
|
Légyszi, léfgyszi, gyorsan, gyorsan, mert addig a többi párbaj is romokban, szeretném visszacsinálni. Köszi.
|
Quote:
|
Quote:
Bocsi, csak közben a szakdolgozatomnak a bevezetését írtam és kicsit elkalandoztam a biodízel világában! :o Köszönöm szépen a lehetőséget! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:35. |