Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

aúú 06-20-2007 06:12

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 104069)
Én szívesen indítanék egy fizikai adeptust (reflex), csak épp nem ismerem a rendszert. A szabálykönyvet csak a könyvesboltban volt szerencsém látni... Meg tudnál dobni egy ilyen kari leírásával, hogy aztán módosítgathassam?

Persze, csak kell némi idő, míg csinálok egyet :) küldd el üziben az emiledet, aztán amint megvan küldöm. :)

naramis 06-21-2007 22:32

úgy látom a csapatba elférne egy dekás:D

Chris 06-22-2007 07:28

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 104588)
úgy látom a csapatba elférne egy dekás:D

Sámánról dekásra váltasz?

aúú 06-22-2007 13:35

Ha valaki dekást szeretne játszani... hát hajrá... bár előre szólok, hogy hosszú távon lesznek problémái. :) Bár egy technikusnak is beillő dekás akár még jól is jöhet (bár Senki az erősen techinkus orientált, hisz rigó :D)

Chris 06-22-2007 14:13

Népszámlálás

Eddig jelentkeztek:

Senki (törpe rigó)
Életfa#2 (fizikai adeptus)
csunyabogar
naramis (sámán, vagy dekás, vagy valami)
LordYsolt (valami ütőgép)
Kutyuleee
Chris (tünde sámán)

Ha valakit kihagytam, szóljon!

ui: alakulnak már a karik/ kariötletek?

Bogár 06-22-2007 14:24

én holnaptól tudok ezzel foglalkozni. angolul kissé nehézkes lesz olvasni a könyvet, de remélem, hogy meg fogom érteni a lényeget...

LordYsolt 06-22-2007 15:24

Kezd már körvonalazódni a dolog.
Szóval egy utcai szamuráj stílusú karakter lesz belőle. Egyébként lehetne tudni h hol fog játszódni a történet, mert a háttérsztorimat annak megfelelően szeretném kigondolni (pontosítok az már alakul csak azt nem tudom h fogom a helyszínhez kapcsolni) Elég ha csak a karakteremhez kapcsolódó részeket veszem át előszőr, aztán a többiekét. Azért kérdem mert nem akarom a dekások, mágusok stb harcrendszerével, meg miegymásának olvasásával tölteni az időmet. Majd azt később

aúú 06-22-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 104697)
Egyébként lehetne tudni h hol fog játszódni a történet, mert a háttérsztorimat annak megfelelően szeretném kigondolni...

Ajánlom figyelmedbe az Online RPG alatt a Shadow Run online téma első bejegyzését (és a többit is... :D).

naramis 06-22-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 104682)
Eddig jelentkeztek:

Senki (törpe rigó)
Életfa#2 (fizikai adeptus)
csunyabogar
naramis (sámán, vagy dekás, vagy valami)
LordYsolt (valami ütőgép)
Kutyuleee
Chris (tünde sámán)

Ha valakit kihagytam, szóljon!

ui: alakulnak már a karik/ kariötletek?

köszi az összefoglalást. mostmár valamivel könnyebb lesza választás. Nem jön az ihlet:(

naramis 06-22-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 104676)
Ha valaki dekást szeretne játszani... hát hajrá... bár előre szólok, hogy hosszú távon lesznek problémái. :) Bár egy technikusnak is beillő dekás akár még jól is jöhet (bár Senki az erősen techinkus orientált, hisz rigó :D)

sejtettem, hogy lesz valami bibi, akárhányszor próbáltam vele jáccani mindig jött az : OK, de ...
Ami érthető is:) :D

All times are GMT +1. The time now is 23:55.