![]() |
Quote:
|
úgy látom a csapatba elférne egy dekás:D
|
Quote:
|
Ha valaki dekást szeretne játszani... hát hajrá... bár előre szólok, hogy hosszú távon lesznek problémái. :) Bár egy technikusnak is beillő dekás akár még jól is jöhet (bár Senki az erősen techinkus orientált, hisz rigó :D)
|
Népszámlálás
Eddig jelentkeztek:
Senki (törpe rigó) Életfa#2 (fizikai adeptus) csunyabogar naramis (sámán, vagy dekás, vagy valami) LordYsolt (valami ütőgép) Kutyuleee Chris (tünde sámán) Ha valakit kihagytam, szóljon! ui: alakulnak már a karik/ kariötletek? |
én holnaptól tudok ezzel foglalkozni. angolul kissé nehézkes lesz olvasni a könyvet, de remélem, hogy meg fogom érteni a lényeget...
|
Kezd már körvonalazódni a dolog.
Szóval egy utcai szamuráj stílusú karakter lesz belőle. Egyébként lehetne tudni h hol fog játszódni a történet, mert a háttérsztorimat annak megfelelően szeretném kigondolni (pontosítok az már alakul csak azt nem tudom h fogom a helyszínhez kapcsolni) Elég ha csak a karakteremhez kapcsolódó részeket veszem át előszőr, aztán a többiekét. Azért kérdem mert nem akarom a dekások, mágusok stb harcrendszerével, meg miegymásának olvasásával tölteni az időmet. Majd azt később |
Quote:
|
Quote:
köszi az összefoglalást. mostmár valamivel könnyebb lesza választás. Nem jön az ihlet:( |
Quote:
Ami érthető is:) :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |