![]() |
Quote:
|
Úgy van:-)
|
Quote:
Tény hogy jó pilóta.De azért azt beláthatja mindenki,hogy amilyen felhajtás volt már körülötte,azért az túlzás volt. És azt gondolom,hogy az élmezőnybe tartozó pilóták között már nincs olyan nagy különbség tudásban.Talán a rutin ami sokat jelenthet. És hajrá Renault:) |
Quote:
|
azért az nem mindig túl jó h kimi jégember:D
de örülök h eligazolt a mcLarentől, nem egyszer vesztett a kocsia miatt. De viszotn a mclaren meg elásta magát előttem h alonso megy hozzájuk:mad: |
Quote:
|
Akkor ismét elérkeztünk egy szezonkezdéshez.:)
Raikkönenre én is kíváncsi vagyok, hogy a Ferrarinál hogy fog szerepelni. A tesztekből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Valahogy azért furcsa lesz, h nem együtt emlegeti az ember Kimi nevét a McLarennel. |
Az én véleményem az, hogy Schumacher-hez hasonló kaliberű versenyzők nincsenek a forma-1-ben; Raikkönennek lesz egy-két kínos magyarázata, ha a Ferrari-val sem tud hasítani. Én csak azért nem szidom annyira, mert abban a gyönyörű piros gépben ül majd, ami annyira közel áll a szívemhez...:) De inkább nyerjen Massa:) Bizonyíthatnéka neki is van: nem csak másodpilóta, tud ő esélyeshez méltóan is vezetni. Várom még, hogy Hisztis Alonso a 4.-5. futam környékén idegösszeomlással kerül kórházba:D
|
aszem Massa fog összeroppani a felelösége sulya alatt :D :D :D
Go go go Mclaren go go Go |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |