Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Dragi 03-03-2007 12:34

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 77416)
Tény, hogy Massa nagyon szimpatikus, és egész jó pilóta. Különösen tetszett, mikor körbevitte a brazil zászlót.
Kimi viszont azért jó, mert nagyon hideg fejjel vezet. Azt nem hiszem, hogy nem lenne nagy tehetség, kevesen tudtak eddig az utolsó helyről indulva végül a dobogó tetejére felállni. :)
*Nem is tudom egyáltalán volt-e már ilyen.*

Michael Schumacher ;) Még pedig ha jól tudom 1994-ben a Benetton Forddal és így lett világbajnok de elég sokszor előfordult vele hogy utolsó helyről indult és a dobogón végzett ;)

Davalon 03-03-2007 13:50

Úgy van:-)

Hornet 03-03-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77417)
Michael Schumacher ;) Még pedig ha jól tudom 1994-ben a Benetton Forddal és így lett világbajnok de elég sokszor előfordult vele hogy utolsó helyről indult és a dobogón végzett ;)

Tény hogy jó pilóta.De azért azt beláthatja mindenki,hogy amilyen felhajtás volt már körülötte,azért az túlzás volt.

És azt gondolom,hogy az élmezőnybe tartozó pilóták között már nincs olyan nagy különbség tudásban.Talán a rutin ami sokat jelenthet.

És hajrá Renault:)

Eke 03-03-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 77415)
Nocsak... Kiminek nem nagyon megy eddig a Ferrariban... pedig nagy rajongói eddigi botladozásait mindig a versenygépre fogták... most Felipe veri rendesen... Persze, messze még a vége, de lehet, nem is olyan irdatlan tehetség?;) Mondjuk, nem titok, hogy sohasem kedveltem, talán kevesebbet kellene a pohár után nyúlkálnia:D

de Massanak van egy kis tapasztalata a ferarrival:)

dreaman68 03-03-2007 15:51

azért az nem mindig túl jó h kimi jégember:D
de örülök h eligazolt a mcLarentől, nem egyszer vesztett a kocsia miatt.
De viszotn a mclaren meg elásta magát előttem h alonso megy hozzájuk:mad:

tdomo 03-03-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77417)

Ezt nem tudtam. Elismerem a teljesítményét, de valahogy sohasem tudtam szeretni a vezetői stílusát és a viselkedését sem. :)

Myra 03-03-2007 16:23

Akkor ismét elérkeztünk egy szezonkezdéshez.:)
Raikkönenre én is kíváncsi vagyok, hogy a Ferrarinál hogy fog szerepelni.
A tesztekből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
Valahogy azért furcsa lesz, h nem együtt emlegeti az ember Kimi nevét a McLarennel.

Davalon 03-03-2007 16:44

Az én véleményem az, hogy Schumacher-hez hasonló kaliberű versenyzők nincsenek a forma-1-ben; Raikkönennek lesz egy-két kínos magyarázata, ha a Ferrari-val sem tud hasítani. Én csak azért nem szidom annyira, mert abban a gyönyörű piros gépben ül majd, ami annyira közel áll a szívemhez...:) De inkább nyerjen Massa:) Bizonyíthatnéka neki is van: nem csak másodpilóta, tud ő esélyeshez méltóan is vezetni. Várom még, hogy Hisztis Alonso a 4.-5. futam környékén idegösszeomlással kerül kórházba:D

Eke 03-03-2007 17:00

aszem Massa fog összeroppani a felelösége sulya alatt :D :D :D

Go go go Mclaren go go Go

Davalon 03-03-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77506)
aszem Massa fog összeroppani a felelösége sulya alatt :D :D :D

Go go go Mclaren go go Go

Nem tartom valószínűnek, hogy összeroppanna a felelősség súlya alatt;)

All times are GMT +1. The time now is 10:20.