![]() |
Quote:
Szóval sztem nincs is miről beszélni... |
Ma délután 18 órától 2 órás gyakorlópárbaj. Az eredmény nem számít bele az összesítésbe.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az indulóérték alá ütött országok az elért pontszámukból még egy pontot elveszítenek, és elért helyezéstől függetlenül maximum -1 pontot kapnak. Tehát aki utolsó a párbajon az -5 pontot kap, plusz ha az induló érték alatt fejezi be kap még egy minusz pontot, az már összesen -6. Aki utolsó előtti az -4 pont, ha ő is inuló érték alatt fejezi be, az összesen -5 pont az adott párbajon. Neki kétszer sikerült összeszednie a -6 pontot, ha jól emlékszem, de ez nem biztos. De most már abban sem vagyok biztos, hogy én jól értem a szabályokat. .:D |
Quote:
Úgyhogy ha vissza akarod venni, meg van rá a jogalapod, ha meg nem akarod, akkor megvan rá az elvi magyarázat. Nekem igazából mindegy. :) |
Quote:
|
Részmeről is mind1 SP sorsa.
Az utolsó párbaj előtti általam rendezett gyakorló párbajon már nem volt célpont, mert bevédte magát szépen. Első körben csinálta a védőket, amikkel fogta a katis ütést, aztán gyártott rendesen varit/tolit, és tömte az oriját íjakkal. Megfoghatatlan volt. Igaz így nem sok esélye lesz győzni, de neki szerintem még sok-sok párbaj kell, hogy megtanuljon rendesen játszani. Talán egy lehetőséget még kaphatna, mert a gyakorló párbajokkal együtt jó pár lehetősége lenne. |
SouthPark, nyilatkozz valamit Te is! :)
|
Quote:
A tavalyi évben voltak olyanok, akik az év második felében csatlakoztak csak. Idén is van olyan ország, aki az első forduló után jelentkezett. És ameddig matematikai esély van arra, hogy elöl végezzen valaki, addig akár év közben is nyugodtan lehet jelentkezni. Erre mind nem lenne lehetőség egy kiesésre épülő versenyben. |
| All times are GMT +1. The time now is 06:14. |