![]() |
Quote:
Jó gondolat. |
Quote:
Kedves Gyula! írtam 1 hosszu levelet , közbe kilépett a ez a vacak így elszállt... Röviden. Ne bagatelizáld el mert igenis elég nagy visszélési lehetőséget ad. Akiknek sok az ismerősük a játékban.. 1 háburelőtt, közepén elég csábító lehet a törpnek, ha gnomot varázsol magából. 1 kis segítséggel. Az ork meg nem fogja megnevelni a 3-4 körre lévő tolvaját, mégha esetleg maradna is benne erő... ez megint nem érv. Piac: felfelé haladva tünnek el a tolvajok, tehát nőhetne a törpök száma... mégsincs pedig nincs aki tekizze őket, és mégis magas az ár... A lényeg mindig lesz ki felnyomja az árakat.. Ez max. ott nem következhet be ahol a fél csoport törpe.. Jelenleg nem látok erre módot, h bármi módosítással annyit törpe kerüljön a csoportokba, h ne lehessen felnyomni az árat... Senki nem foglalkozik azzal , hogy egy tolvaj ,hogyan tud a 3- szinten 2. szinten felfelé haladni... |
Legyen a törpének 30%-ba lopható rakija.:)
|
Quote:
|
Quote:
Hadd tanuljak:rolleyes: Itt viszont csak 2 tolvaj készülije kell hozzá... Még az se kell, hogy 2 körre legyenek:P |
Quote:
Olvass és tanulj ifjú padavan! :) |
Quote:
Tehát nem teljesen értem, hogy ezt hogyan lehetne veszteségek nélkül kijátszani. |
Quote:
Hogyan ártozok vkit ugy, h ne legyen belőle baja? :confused: Erre válaszolj nekem... |
Quote:
Erre mondtam hogy ugyanolyan :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:43. |