![]() |
Quote:
Egy újabb példa a félbehagyott banditatámadásra. Vártam most elég sokat (fél percet) de nem folytatta. Mentem megint az egérhez. A képen látszik, hogy támadásba lendülök az egér ellen, és még a bandita van betöltve. Fél pillanat múlva eltűnik. (Ez már nem látszik :p) http://kepfeltoltes.hu/090529/536512...toltes.hu_.jpg |
X+2.-ik teszt :D
5 bandita Megtámadott az első. A többi arrébb lépett. (vagy eltűnt) Támadás félbeszakadt. Még tovább vártam kb. 40-45 másodperc. Visszatért a négy bandita, és mind megtámadott. Lefolyt rendben a csata, de végülis csak 4 db-ért járó TP-t kaptam. :) |
Quote:
|
Quote:
1. Ott marad amíg el nem unod az életed, vagy ha visszatér a többi bandita, akkor azok megtámadnak és az első eltűnik, mintha nem is lett volna. 2. Olyan alacsony az ÉP-je (valószínűleg a helyes működés esetén ilyenkor halna meg) hogy eltűnik, de az utolsó csatakör után nem történik semmi. se halál, se tp. |
Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. Mint Totonál... Semmit nem csináltam nem álltam arrébb se, csak így ért véget a csata :) |
Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. Nya mégegy :) |
Szeretném javasolni, hogy az automata tevékenységeknél, a progi vegye figyelembe a maximális erődet.
Tegnap nem léptem ki, HL lett belőle és most egy tapodtat sem tudok mozdulni annyi fa van nálam - 150 feláldozás talán segít majd. u.i.: Ati, érdekességként elárulnád, hogy a Swiss-ek hányszor haltak éhen és szomjan eddig? |
Hümm: Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 43 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 12 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 88 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 51 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 87 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 37 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Most nem tudom hogy csak én értelmezem e félre vagy tényleg dupla |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:56. |