![]() |
Quote:
Csak ,hogy egy másik meg pont arra az orira megy ki ,amelyik full sereggel lépett ki éppen. Ez tényleg nagyon nagy szerencse:) |
Quote:
De azért vakon 2szer próbálkozni:):)Ilyen semmi sereggel hát mit mondjak én nem szoktam. Persze nem tudom előtte milyen védelme volt Tuvalunak meg előtte mit játszott illetve vádolni se szeretnék senkit de ha Tuvalu távol nélkül kiment akkor: Béna, vagy megvolt rendezve:P |
Quote:
soxor mentem már én is így visszajönni már nem lehet, max igy szívni szivtam is már igy :) asszem, párbajoztam már vagy 300*, hogy belenyugodjak, ha nem megy és nem akarok sumákolni... de megpróbálok mindig okos lenni :) Tuvalu is versenyben van az 1. helyért, miért bizniszelné meg velem a témát? ennyi |
Tudtam, hogy Ő a 4., mert előtte írta forumon, hogy két alányesés és csak 4.
egy jó ütéssel simán lehetett volna dobogós, erre számítottam De részemről ennyi, nincs miért magyarázkodnom... Tudom, hogy tiszta játék volt, Tuvalu is tudja, a többi meg nem érdekel... |
Quote:
Szerencséd volt és kész:D Legalább elismerted,hogy nem a tudásodnak köszönhető a győzelem:p Máskor jobban figyelek és nem szívok így a végén:) |
No, ki a levegőre, király az idő
További szép napot! |
Quote:
|
Quote:
|
De azt mondjátok meg mikor van az utcsó kör?Nem 00-kor?mert lefokoztam előtte két másodpercel és első voltam,aztán negyedik lettem
|
Quote:
Szóval egészkor van az utcsó körváltás ,de utána még 1 percig lehet változtatni a ponton. Tehát az utcsó sereget,ha elindítod 54 után akkor 00-ra becsapódik és 01 előtt kell fokozni. Érthető?:) Szóval 00:01:00 a vége |
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |