Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

kakasapó 06-23-2008 20:17

Ez nem tudom miért lett belerakva? persze döntsön mindenki felelősen :D:p

Remedy 06-23-2008 20:25

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181644)
Az üzenet tartalmazza, hogy ha tényleg ezt akarod, és megerősíted a lemondást, akkor a fórumot végleg elhagyod, és vissza se tudnak hívni!

Ezt eleg nagy logikatlansagnak tartom :)

[HTPA]GeeForce 06-23-2008 20:55

valszeg azért lett belerakva, hogy zaklatni se lehessen valakit, aki nem akar fórumtag lenni...

Ati 06-23-2008 20:56

Ha otthagysz egy fórumot mert nem tetszik, akkor ne legyen utána a kísértés, hogy naaa, nézzünk vissza, hogy mit szerencsétlenkednek ott... Ha kiléptél, akkor az a fórum megszűnt létezni számodra.

[HTPA]GeeForce 06-23-2008 21:11

hm.. értettük. :D Pedig a én tippem se volt rossz :p:D

-Hiena- 06-23-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 181612)
Nos én is azt hittem hogy ismerlek és esetleg nem fogsz seggnyalónak nevezni de hát tévedtem :) Nos ha érdekel igen nem tudtam a részletekről de teljesen jogosnak tartom még mindig a kitiltásodat és már a részleteket is tudom és teljeséggel igazam volt abban hogy megérdemelted a kitiltást és igen szövik voltunk tavaly U-ban egészen addig amíg hátat nem fordítottál a szövinknek és szartál a fejünkre Köszönjük Emese! mindegy ezt én sose vetettem a szemedre de azért kicsit elgondolkozhattál volna ezen mindegy részemről téma lezárva és nem érdekel a véleményed sem az hogy mit gondolsz!

Tevedni emberi dolog. Azert vagy az ami mert nem tudtad mi volt csak azt, hogy kinek a kegyeit keresed.
Az erintettet megkerdeztem es egyaltalan nem sertettem meg semmivel. (nem is tennem mert csipom) Pelda volt a temahoz kapcsolodo javaslatom melle.
Ja, es nem en voltam az aki fellepett 4-be, ugyhogy ez sem volt fair.
Ez a kis incidens jelentektelen de tanulsagos volt.
Nem irom le a megoldasi javaslatom ujra. A korabbi hozzaszolasaimban mar ismertettem.

Tsobi 06-23-2008 22:26

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 181627)
na jo azert tegyuk hozza, hogy azt elfogadtam a szabalyzatba, hogy Ati kirakhat torolhet kedve szerint..

Tegyük :)

Ettől még áll,amit írtam :)

The Sopranos 06-23-2008 22:31

Gergo!
Hiena hsz-e elott par hozzaszolassal epp te akartal besza,behu nem?
szerintem epp oly modortalan voltal azzal,dehat minden szentnek maga fele hajlik;)

Tsobi 06-25-2008 12:00

Szó,mi szó. A kérdőív lehetett volna részletesebb :)

Dragi 06-25-2008 12:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 181770)
Szó,mi szó. A kérdőív lehetett volna részletesebb :)

kíváncsi leszek a szavazás végeredményére :) olan Stohl Bucisan ki fogja lezárni a szavazást.....a szavazást lezárom ..... lezárom......Most! ?:))))))

All times are GMT +1. The time now is 02:36.