![]() |
Kiegészítés: ennek a módosításnak a bevezetésével egyidőben eltörlésre fog kerülni a maximum 50 darab klánbalépés korlátja is. Ha valaki 60-70 szövetségnek szeretne tagja lenni, tehesse meg nyugodtan. A maximum leadandó földterület 50% lesz, tehát a hatvanadik, hetvenedik klánbalépés alkalmával is csak a földterület 50%-át kell leadni. Századik, száztízedik belépés alkalmával is.
|
Quote:
Quote:
nekem nem tetszik. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
De azért ugye nem kell annyira lelkesnek lennem ha arra gondolok, hogyha a mieink közül valaki 1x úgy dönt játszani akar (vagy bármely más SZK ori), akkor alig 2 évet kell kibírnia 1 klánban ahhoz, hogy a mellette lévő orikkal egyező feltételekkel válthasson klánt? |
Quote:
Amikor a felfedezés nehezítve lett, akkor se lett az összes top ország területe lecsökkentve, csak azért, mert ők még könnyebben jutottak fel, és hol vannak így az egyenlő feltételek. És ez így van jól. Ne az legyen a szempont, hogy egy épp alvó ország hátha egyszer visszatér, és akkor neki rossz lesz. Nem lesz rossz, ugyanolyan lesz, mint tegnap volt, vagy tegnapelőtt, esetleg azelőtt. A most aktívan játszóknak lesz könnyebb. |
Quote:
Ráadásul ha valaki elköveti azt a "bűnt", hogy nyáron 3 hónapig nem játszik ezért elmegy SZKra akkor miért kell megszűnnie a kedvezményének? És ebből kiindulva nem tudom miért kell a kedvezményt az egyetlen olyan dologhoz kötni ami Szk-n lepörög? |
Quote:
Ha bármi máshoz kötjük a kedvezményt, akkor teljesen érthetően azok lesznek felháborodva, akik aktívan végjátsszák a nyarat is. |
Quote:
ennyi erővel az is teljesen érthető, hogyha valaki akkor lesz felháborodva ha végig játszik 1-2 évet majd pár hónapra szkra megy, és mire visszajön egy pár hónapja játszó orinak nagyobb kedvezménye van mint neki.. |
Quote:
Ez a fejlesztés elég régóta megbeszélés alatt van, a bevezetése nem holnap fog megtörténni. Ha úgy érzed, hogy erre a kedvezményre szükséged lesz, akkor ideje visszatérni, és megtenni mindent annak érdekében, hogy "ne legyél lemaradva". Csak azért ellenezni egy javaslatot, mert az nem lesz Neked jó, HA, TALÁN, VALAMIKOR egyszer visszajössz játszani, nem hiszem, hogy fair hozzáállás azokkal szemben, akik viszont nap mint nap aktívan játszanak. |
Quote:
Egy javaslatot azért ellenzek mert szerintem rossz, és azért támogatom mert szerintem jó. és nem nekem hanem a játéknak. teljesen véletlen, hogy most a saját érdekeim pont az ellenzés oldalon vannak.. ha épp aktív országom lenne akkor is ellenezném. Quote:
Akkor bocs, hogy hozzászóltam... Byez.. |
All times are GMT +1. The time now is 03:59. |