![]() |
Quote:
Amugy ezzel a posttal tokre egyetertek en is.... :) Nem sirni kell mamanak, hanem harcolni :) |
Quote:
|
Quote:
|
mindenkinek köszönöm aki bármilyen formában jelezte, hogy egyet ért velem!
jó tudni hogy többen vélekedünk így:) |
:D Egyébként énis egyetértek ezzel,utálom ezt a szabályt :D nem azért mert ha nem lenne akkor szadiznám a jónépet,de ha nem bírja a strapát akkor szabizzon ki,nem tiltja meg senki,vagy álljon a sarkára és keressen erős szöviket,vagy akár fundáljon ki mást,erről szól ez a játék sztem,ez benne az izgalom és az íz,hogy hogyan jössz ki a nehéz helyzetekből,ha most mindenki sír az adminoknak,hogy bántottak akkor nincs értelme játszani.Ezt a szabályt el kéne törlni sürgősen szvsz.:eek:
|
Quote:
itt nem a szabály ellen tiltakozunk, mert ez egy igenis fontos dolog a kúltúrált légkör megőrzése érdekében csak az zavar minket, hogy a sok gyenge idegzetű 2-3 mészár után már jelentéssel fenyegetőzik, ami alapjában véve baromság, főleg akkor ha ő is akciózott ellenünk, mert az a játék része, hogy valakit beversz 3-szor tehát a törléség ütés az nem az 1-2, hanem országtól függően 25-30 mészár lehet az én -radikális- nézetem szerint;) vagy több : )) |
Quote:
|
Quote:
|
ezúton kérek mindenkit a felettébb idegesítő 'szvsz' mellőzésére, lévén ez egy kúltúrált fórum, és nem 'cset', köszönöm:) - megkockáztatom, sokan azt sem tudják, mit jelent:D
másrészről pedig jelenteni nem lehet semmit, nincs bejelentőlap eddig is figyelték azt, ha valaki napokig ugyan azt a célpontot támadta, és eddig is kapott büntit - voltak vagy nyolcan:D aki meg jelentéssel fenyegetődzik, azt be kell verni még 2-szer 3-szor! olyan nincs, hogy valakinek 2-3 sereg az országa lerombolásával lenne egyenlő Neked per pillanat semmilyen hátrányod nem származik az állásfoglalásból, akkor pedig mi a rettenet a bajod vele?:eek: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:03. |