Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Remedy 04-21-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89397)
az állásfoglalás óta még annyira sem az fordul meg a fejetekben, hogy ilyenkor felvegyétek a kesztyűt... és harcoljatok.
mert azt bizony meg lehetne tenni, mondjuk jelentgetni egyszerűbb.
régóta játszom, igen sok ellenséget sikerült szereznem, és ez a szám egyre dagad.

A szad akkor dagad, ha kapsz egy maflast, nem? :D

Amugy ezzel a posttal tokre egyetertek en is.... :)

Nem sirni kell mamanak, hanem harcolni :)

Kutyuleee 04-21-2007 23:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89400)
A szad akkor dagad, ha kapsz egy maflast, nem? :D

Amugy ezzel a posttal tokre egyetertek en is.... :)

Nem sirni kell mamanak, hanem harcolni :)

imádom azokat a leveleket amiket ilyenkor kap az ember:D nem birom már idegekkel, 2.mészár után amikor kapom a levelet hogy jelenteni fog, mindig elkezdek rettegni, hogy átraknak, és imádkozok hogy az adminok most még elnézzék ezt a csúnya ütést:D:D:D

tdomo 04-22-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89397)
ha nem elég erős az orid, miért nem az? a te hibád
ha nem tud megvédeni a szövid, nos az is a te hibád.
ha nincs elég tartalékod akár bontani, akár fedezni, az is a te hibád.

Az egész hsz-al teljes mértékben egyetértek, annyit fűznék még hozzá, hogy mindenki követ el hibákat, az a kérdés, hogy tanul-e belőlük.

skiti 04-22-2007 20:04

mindenkinek köszönöm aki bármilyen formában jelezte, hogy egyet ért velem!
jó tudni hogy többen vélekedünk így:)

System 04-23-2007 14:14

:D Egyébként énis egyetértek ezzel,utálom ezt a szabályt :D nem azért mert ha nem lenne akkor szadiznám a jónépet,de ha nem bírja a strapát akkor szabizzon ki,nem tiltja meg senki,vagy álljon a sarkára és keressen erős szöviket,vagy akár fundáljon ki mást,erről szól ez a játék sztem,ez benne az izgalom és az íz,hogy hogyan jössz ki a nehéz helyzetekből,ha most mindenki sír az adminoknak,hogy bántottak akkor nincs értelme játszani.Ezt a szabályt el kéne törlni sürgősen szvsz.:eek:

Andrew 04-23-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by System (Post 89677)
:D Egyébként énis egyetértek ezzel,utálom ezt a szabályt :D nem azért mert ha nem lenne akkor szadiznám a jónépet,de ha nem bírja a strapát akkor szabizzon ki,nem tiltja meg senki,vagy álljon a sarkára és keressen erős szöviket,vagy akár fundáljon ki mást,erről szól ez a játék sztem,ez benne az izgalom és az íz,hogy hogyan jössz ki a nehéz helyzetekből,ha most mindenki sír az adminoknak,hogy bántottak akkor nincs értelme játszani.Ezt a szabályt el kéne törlni sürgősen szvsz.:eek:

félreérted a helyzetet
itt nem a szabály ellen tiltakozunk, mert ez egy igenis fontos dolog a kúltúrált légkör megőrzése érdekében
csak az zavar minket, hogy a sok gyenge idegzetű 2-3 mészár után már jelentéssel fenyegetőzik, ami alapjában véve baromság, főleg akkor ha ő is akciózott ellenünk, mert az a játék része, hogy valakit beversz 3-szor
tehát a törléség ütés az nem az 1-2, hanem országtól függően 25-30 mészár lehet az én -radikális- nézetem szerint;)
vagy több : ))

System 04-23-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89679)
félreérted a helyzetet
itt nem a szabály ellen tiltakozunk, mert ez egy igenis fontos dolog a kúltúrált légkör megőrzése érdekében
csak az zavar minket, hogy a sok gyenge idegzetű 2-3 mészár után már jelentéssel fenyegetőzik, ami alapjában véve baromság, főleg akkor ha ő is akciózott ellenünk, mert az a játék része, hogy valakit beversz 3-szor
tehát a törléség ütés az nem az 1-2, hanem országtól függően 25-30 mészár lehet az én -radikális- nézetem szerint;)

Nem értem félre,tudom hogy miről van szó csak nekem meg ez a véleményem.Példának okáért pont azok miatt amit tképpen teis említettél,hogy a te nézeted szerint 25-30 mészár az,nah oké és ha én máshogy gondolom?;) Mert benne van a pakliban hogy természetesen mindenkinek mást jelent ez a szabály és azért van az hogy 1-2 mészár után jelentik az esetet.szvsz.Tehát ezt pl.minimum konkretizálni kell.szvsz.De természetesen nem lehet konkretizálni,mert országonként más és más hogy mennyi támadás "teszi tönkre" a játékát.Tehát ez a szabály még eléggé éretlen...ezért nem értek vele egyet.

System 04-23-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89679)
félreérted a helyzetet

Nah meg a másik az,hogy a szabály által elkényelmesedik a jónép.Ugyanis ahogy mondtam előzőleg a játék íze hogy hogy jössz ki a legnehezbb helyzetekből.De aztán minek gondolkodjak,ha egész egyszerűen csak jelentem.(Na persze nem mindenki pl.én :p ;) :) )De egyértelmű hátrányba kerülünk.(már azok akik nem kényelmesednek el)

Andrew 04-23-2007 15:17

ezúton kérek mindenkit a felettébb idegesítő 'szvsz' mellőzésére, lévén ez egy kúltúrált fórum, és nem 'cset', köszönöm:) - megkockáztatom, sokan azt sem tudják, mit jelent:D

másrészről pedig jelenteni nem lehet semmit, nincs bejelentőlap
eddig is figyelték azt, ha valaki napokig ugyan azt a célpontot támadta, és eddig is kapott büntit - voltak vagy nyolcan:D

aki meg jelentéssel fenyegetődzik, azt be kell verni még 2-szer 3-szor! olyan nincs, hogy valakinek 2-3 sereg az országa lerombolásával lenne egyenlő

Neked per pillanat semmilyen hátrányod nem származik az állásfoglalásból, akkor pedig mi a rettenet a bajod vele?:eek:

Valezius 04-23-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89690)
ezúton kérek mindenkit a felettébb idegesítő 'szvsz' mellőzésére, lévén ez egy kúltúrált fórum, és nem 'cset', köszönöm:) - megkockáztatom, sokan azt sem tudják, mit jelent:D

Engem is zavar, de szerintem ilyet nem lehet kérni senkitől. :)

All times are GMT +1. The time now is 21:03.