![]() |
Quote:
"...arra kíváncsi vagyok, hogy önerőből hogyan lehet mondjuk 8, vagy annál kisebb %-ig eljutni..." |
Quote:
Quote:
Csak tamagocsizzon ha kell a lé. Nem elég a tapasztalat, még legyen többmilliárdnyi előnye is startban a kezdő orikkal szemben? Nem tartom jó 5letnek. Az 5. csopiban nem CSAKlefordult orik vannak. |
nem töltene el fél évet teki-tamagocsizással
...de igazad van! |
Quote:
Ha egyedül is gyorsan ügyesen termelés és tartalékolás nélkül fel lehetne szaladni a 8%-ig, akkor biztos, hogy jó lenne ez a játék? A másik: itt most a játék csúcsáról beszélünk. Fene tudja hány csoportból jönnek ide a legjobbak, hogy összemérjék a tudásukat egymással. Akinek ehhez nem fűlik a foga az megérdemli a kék számot? |
Az elsőt támogatom, mint 3. fordulási alternatívát, a jelenlegi 2mellett.
Aki nem akar A-ban játszani, az is hozzá tudjon jutni a kék számokhoz, csak lassabban. Aki meg gyorsabban szeretne az tartson országot az A-ban, vagy forduljon onnan. Szóval 2-6bevezetése esetén támogatom az ezzel való kombinációt. Személy szerint leginkább a 4-est támogatom. De elfogadható a 2-3is. A 7-8-at teljesen ellenzem. Többször elhangzott a top1 az A-ban teljesíthetetlen küldetés (belátható idő alatt) Tehát a szavazatomat a 4-1kombináció kapja (ha ér valamit egyáltalán) |
Quote:
Az 1A része ugyan a Hódítónak, de annyira más a játék jellege, annyira más módszerek és taktika kell a boldoguláshoz, hogy én továbbra sem fogadom el, hogy az lenne az igazi "elitképző". |
Quote:
Tény, egész más a játék mint lentebb. A magam részéről nem értem, miért tartjátok nehezebbnek, mikor lényegesen könnyebb mint lent, hacsak nem azért, mert szép az, hogy leverjük a gyengéket, de olyan mezőnyben ahol más is nyerni akar, ti nem szeretnétek megméretkezni. Mondj nekem egy csopit, ahol a gazdagabb szövi nincs előnyben a szegényebbel szemben. Mondj egy csopit, ahol olyan gyorsan lehetne erőforrásokat átcsoportosítani mint A-ban. Nincs gond, hogy kéne 50 milla íjat venni, és nem jön be a sereg, mert ott van az 50 milla egyik pillanatról a másikra, nem kell karavánt várni. Meg hasonlók. Nem jobba és nem rosszabb az A, hanem csak más. És nekem, aki A-ban akarok játszani senki nem ad 5k körönként egy plusz személyiséget csak mert én ott szeretek lenni, nem pedig lenn... |
Quote:
(nem engedi :) ) Páran olyanok vagytok, mint a hisztis gyerekek --> "nem akarok 1A-ba menni" -->"utálom az 1A-t" stb-stb Én a magam részéről hasonlóképpen érzek minden más csopival szemben. Mégsem ágálok egy olyan 1A-ért ahová külön lehet orit reggelni. Pedig így a kék számokról is le kell mondanom. |
Quote:
Izlések és pofonok. Nem lehet jóra + rosszra osztani. Mindenkinek Angelina Jolie sem tetszhet, pedig baromi jó nő :) Mi is a játék célja? A legnagyobb ország hadvezérének lenni, vagy minél több kék számocskát begyűjtani? A játék eredeti céljára gondolok, nem egyesek elképzeléseire. Én is szeretnék számocskát, de nem ez az elsődleges célom. Szerintem sokkal nagyobb megbecsülést és elismerést érdemel az aki feljut az A csúcsára, mintha bármennyi számocskája lenne. Ott van pl Tuvalu. Én azt sem tom ki Ő. Se hírneve (nem a szemmel látható hírnévre gondolok, ami ki van írva), se semmi, csak megy mint a gép. Emlékezetes csaták, szöviháborúk, klántámadások... szal nem tudok semmit a nevéhez fűzni. Ne hari Tuva, nem bántani akarlak ezzel, csak ecsetelem, hogy a kék 9esed sokkal többet érne, ha emlegetnék a Hódítóban a cselekedeteidet. :) Szal a szám nem minden. |
Quote:
aki meg kék számokat gyűjt, az nem A-s játékot akar, izlések, pofonok srácok, ez olyan, mint ha nem mehetnél az A-ba 5k heki fölé, csak ha előbb lenyomod a Hüpiék elfes szövijét előbb az L-ben, aztán ha 7,5k fölé szeretnél menni, akkor előbb bizonyíts, nyomd le Davalonék elites szövijét a G-ben, aztán ha az A-s oridnak már 10k hekit akarsz, akkor jöhetsz Vésd az eszedbéék ellen az X-be, és ha 20k hekit akarsz, várlak a B-ben ugye mekkora gáz lenn?? aki kék számokat akar, az meg nem akar topklánokat leverni, mert kék számot akar, és nem A-t játszani |
All times are GMT +1. The time now is 19:54. |