![]() |
Quote:
|
Kisbér nem foglak ujra végig cáfolni már megtettem nem egyszer ebben a topicban csak annyit hogy mindig ugyan azokat az érveket hozod fel nincs gépelési mániám olvasd ujra a topicot.
|
-
Nem támogatom. Nincs rá szukség, már bocsi, de bénázásbol egyéni hibákbol tanulni kéne, onmagában megkeresni a megoldást mer változtatás nélkul is van. Tipp:x-eld ki a HT-t v ha ez nem megy ne xeld be, vagy ne legyen HTd. Támadj akkor mikor tudod h visszaér a sereged ott légy. Használj kronikát. Menj lassu csopiba, vagy ne támadj. Esetleg ne játsz. Légy hullával.
|
Quote:
engem csúnyán megszivatott így a ht... ráadásul 5.-en sok láma is van aki nem olvas súgót és nem olvassa a betegségnél az infót és kórház nélkül haggya a betegséget...ez utobbival szívtam be pár napja... láttam krónikán hullát támad, rendben eltelt 24kör, a gömbjén már szépen gyarapodik a népesség...csináltam egy éplistát: nincs kórház... akkor támadunk...néztem nem kisérnek, hazaért a sereg és alszom... és jééé reggelre nézem megjött a pestis... de akkor itt hol rontottam el mondjad már???:confused: sokat számit az pár száz ember plussz amit a ht rátesz és EZ NEM TÖRTÉNIK MEG HA NINCS HT-d vagyis itt jelenesetben a ht hátrány... és itt nem direkt ártásról van szó, vagy előre tudott dologról... |
Quote:
|
Quote:
Én vagyok a sokadik, aki ezt idézi: "A helytartó majdnem olyan, mintha napi 24 órában, heti 7 nap országod mellett lennél." Elvégez bizonyos feladatokat, mikor nem ülsz a gép mellett, pl. intézi a képzést. Azt mondja meg nekem valaki az ellenzők közül, hogy mivel nagyobb előny az, a ht nélküli játékosokkal szemben, hogy betegség esetén leáll a képzés, mint az, hogy akár hajnali négykor is elindítja a képzéseket? |
Továbbra is az a bajom, hogy ez a javaslat nem old meg semmit. Vihar alatt miért képez a HT, és ne gyertek azzal, hogy a Ht leszedi, mert ha elsőre le is szedi, akkor visszarakják, és másodjára tuti nem szedi le. És ezt is kaphatod éjjel, akármikor, mondjuk valaki így áll bosszút egy több héttel korábbi atrocitásért. KÖzömbös vagyok, ha be lesz vezetve, akkor persze használni fogom, mert hülye lennék nem ezt tenni :)
|
Quote:
Úgyhogy én támogatom betegségre, bár ha lenne se nagyon használnám |
Quote:
Továbbra is tartom, hogy a vízióid módosítási indítása után az elsők között lennék aki leszavazza. (távolbanézés esetén védővvari, emberlopás esetén képzésleállítás, stb) Váll-vállt vetve küzdenék Veled ellene, mint itt sokan mások is, mert sokan érezzük a határt a tamagocsi és nem tamagocsi között... A betegség alatti leállítás viszont nem az. érveket nem mondok, leírtam ezerszer. Topkiból kiszálltam. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:37. |