![]() |
Falco - Jeanny
|
Ciara feat. Justin Timberlake - Love Sex Magic
|
Egészséges Fejbőr - Csiba, Te liba
|
Kárpátia - Hallom az idők szavát "Oly század szülötte vagyok, Mely embert és hazát megtiport. Gyökértelenné tett, mindent mi igaz, Hol virág nyílt, most tövis és gaz. S ki egykoron magasra tört, Azt most hant fedi, két lábnyi föld. Megannyi pöröly csapása, A magyar megpróbáltatása. De állja, állja ez a sírba küldött nemzet, S tudja vihart arat az ki szelet vet. Csendben fenik hozzá a kaszát. Lesz itt még jobb világ, Én hallom az idők szavát!" Hallom az idők szavát, Elindul ami megállt. A jóslat beteljesül, Minden újra egyesül. Keletről nyugatra tart, Kezében lángoló kard. Igazság nyelvében ül, Felette angyal repül. Ahol a múlt véget ér, A föld s az ég összeér. Száz apró fogaskerék, Egymásba hajt úgy mint rég |
kis nosztalgia :)
Chris de Burgh: Suzana |
Quote:
(rövid) |
Radiohead - Creep
|
Knézy Jenő - Ferencváros VS Grasshoppers 3:0 rádiófelvétel...
Hogy tudott egy levegővel, "írásjel" nélkül végigüvölteni 2-3 mondatot egyben... :) Nagyon hiányzik Jenő bácsi. :( "Gyönyörű, még ez is, Lisztes lődd márbeBENNNNTVAAAAAAAANEMBEREEEEKBENNTVAAAN!VezetaF erencvároooos!" "Tizenegyest ad a bíró. Hát még ha Hajdu megfognáMEGFOGJAAAAEMBEREKMEGFOGJAAA!!!" Eszméletlen... Örökké imádunk Jenő Bá! † |
A.N.V. - Addig fogok harcolni...
... Megbélyegzett lettem, mert nem értek egyet veletek, Kereszteket aggattok rám, pedig én csak egyet viselek! Tudom hogy utáltok minket, ezért kűzdök, mást nem tehetek. Addig fogok harcolni, míg nem mondhatom: "Jáve veletek..."! ... |
|
All times are GMT +1. The time now is 00:26. |