![]() |
Oszlik is a klán? :)
|
Quote:
|
Quote:
És ami az előbb kimaradt: gratulálok a Pannonnak az eddigi regnálásért, nemsemmi ideig voltatok ott :) |
Quote:
jah és azt én is látom, hogy hány fbl áll a Pannon, köszi. Amúgy nem kell szerintem még elkezdeni isteniteni a Biget, legyzni nem tudták a Pannont csak felültek a polcra :) |
Quote:
|
Quote:
Gratula a BIG-nek, az évek alatt fölhalmozott milliós nagyságrendű fokozható egységekhez, nyersanyaghoz. (Lehet ha majd a jövőben 1x megy rájuk egy klán az összes orijukat újra építik és ezzel a klán csata is lehetetlenné válik. :D:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne beszéljünk arról, hogy kb 5 Pannonos ország támadhatta volna meg Remyt, mikor kinnt volt a serege. És 250k katonánál többet nem kellett volna elfokozni országonként, hogy 2körre legyenek. Volt ahol 100k is sok lett volna. És megtámadta valaki? Senki. Tehát erről ennyit. Azokkal nem lehet játszani, akik nem akarnak. Sajnos a pannon fele nem akart játszani!:( |
Quote:
Ha a Bignek az első hely a fontos, akkor megkapták és most biztosan örülnek... Ha az is számít, hogy mi a véleménye az embereknek, akkor a hozzám hasonlóan gondolkodók elismerésére még várniuk kell... vagyis nem várniuk, hanem tenniük valamit... félreértés ne essék, nem klánújraépítésre gondoltam :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:22. |