![]() |
Quote:
|
Quote:
A csopiban meg csak a nagy csend és max az 5k próbaseregek hajnalban .... Nem vagyok kíváncsi a külső fórumon történő okoskodásotokra... Tisztelet a kivételnek aki érdemben hozzá tudott szólni a dolgokhoz . Én ide dühöngeni jötem , hiszen a fórum neve is dühöngő ... |
Szerintem egy nagyobb klánban azok az emberek adják ki a belépőjüket akik biznak egymásban,tehát ha valaki nem adja ki a belépőjét akkor nem bizik a saját klántársában
pedig bizalom nélkül nem fog müködni semmi |
Quote:
|
Quote:
Meg azért nektek egy kicsit más a helyzetettek az Á-ban mint sok másik orinak :D gondolok itt a távolságokra :) |
Quote:
Lehet, hogy megbízol abban az emberben, akinek kiadod a belépőadataidat. És tegyük fel most a példa kedvéért, hogy ennek a bizalomnak van is alapja, és soha, de soha nem adja ki másnak az illető a belépőadataidat. Honnan tudod viszont, hogy hol használja ezeket? Netkávézóból, ahonnan azonnal hozzáfér 100+ vadidegen ember az adatokhoz? Munkahelyen, ahol belépve marad, és a kollégák esetleg vicces kedvűek? Otthon, ahol felbukkan egy réglátott rokon, és gondolja megnézi mi a fene az a bontás? Nehát hogy tuti ne vesszenek el a fontos adatok, egy "jelszavak.txt" file-ban kiteszi az asztalra? Vagy elküldi magának e-mailben, később pedig kiderül, hogy véletlen egy céges köre-mailt küldött? Vagy hogy az e-mailjeihez más is hozzáfér, csak már elfelejtette? Ezek mind-mind olyan esetek, amikor a bizalom továbbra is fennáll, hiszen az illető semmi rosszat nem tett a bizalom megingatása terén, a belépőadataidhoz mégis hozzáfértek mások, akiket nem akartál, hogy hozzáférjenek. |
Quote:
|
Quote:
Lehet hogy igazad van De olyan emberekkel játszom akiket már jó ideje ismerek és tudom hogy nem csinálnak hülyeséget,én nem fogom végignézni hogy ha támadnak valakit közülünk és nem tudom elérni hogy vegyen ijjat vagy költse el a pénzét |
Quote:
|
Szabad kérdeznem ? A szétbontása egy orinak a beütő elől akkor gerinctelen Totya ?:) ki is bontott szét előlem a múltkor ???? Hmmm csak nem a klántársad hmmmm érdekes :) Álszent a duma úgyhogy be lehet fejezni ...
és azt az orit se a gazdája bontotta szét és rakta szabira |
Quote:
Gondolom ez megint etikátlan ,de néha elveszik az etikakódexem ,ez van :D |
Quote:
|
Quote:
Ha pedig nem tudod betartatni, akkor jobb nem is tiltani. De lehet tévedek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
DE igazából bárki volt is aki így kicseszett Totyáékkal meg is érdemlik, én személy szerint nem sajnálom őket. Ahogy szokták volt mondani Isten nem ver bottal. Valamint semmi sincs véletlenül .... Lehet el kéne gondolkodni a hozzáálláson meg a játék stíluson! |
Quote:
Ja meg nem szerettem volna ha a sarkatokban lévő klán elől meg tudnátok lépni :) Ezért üthettél csak felülről be abba az oriba :) De hát kiraktatok egy tagot ..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Mindenesetre ez csak ellenpelda lett volna a masik beirasra, amin elegge meglepodtem, miszerint erdemenyes klant csak osszevissza felhasznaloi adatok cserelgetesevel lehet csinalni) (Olyat is hallottam mar, ahol ez belepesi feltetel volt. Na en pl. abban a pillanatban hagynam ott az egeszet) |
Quote:
|
Quote:
|
Unom már a hiénákat, nagyon. Egyet lépek előre, a hiénák miatt kettőt vissza. Bezzeg, ha otthon a sereg nem mer jönni, csak az arca nagy.
|
Quote:
|
Előfordult már, de már nem jellemző. De ezek után lehet visszaszokok rá. Egyébként hozzátartozik a játékhoz, de az már kezd unalmas lenni, hogy folyamatosan tk van rajtam és azt lesik, hogy mikor megyek ki, miközben abból a klánból ott vannak 5en körülöttem...
No comment. Amikor meg írok a vezérüknek előveszi a nagy arcát. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs kedvem minden kérdésedre válaszolni ..... A fiúk megkérdezték mehetnek rád hiénában ... Engedélyt adtam nekik enyi történt :D 2011-05-10 18:00:39 |
Quote:
Egyébként meg ilyen ötösöm legyen a lottón... :D |
Quote:
Tőlem 26 db 5-ösöd is lehet ts :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A személyeskedést itt be lehet fejezni. Vagy privátban, ha muszáj, vagy inkább sehol.
|
Quote:
Mondhatnám azt is, hogy malackodtál egyet.. |
Tsobi, ez igaz, de azt hiszem, ha a szövimről van szó, akkor teljesen más a leányzó fekvése...
A szövimet ütötte be, én meg visszamentem rá... |
Quote:
|
szembetámadás az hiéna lenne? :)
|
Quote:
|
Miért jó olyanoktól mnt-t kérni, akiket kis idő és energia ráfordítással darabokra lehetne szedni?
Visszajöttem szabiról mf-ként rossz morállal, eléggé csapható állapotban, de ettől függetlenül rögtön békét akar mindenki a környéken. Én meg, aki játszatni szeretne vagy elfogadom az mnt-ket és unatkozom tovább vagy szétüttetem magam egyszerre 2-3 szövivel is, akikét elutasítom. Ha már visszajöttem, inkább az utóbbi... Ez egy lassú méreg, ami sajna megöli a játékot, kár hogy ilyenre nem létezik (még?) megoldás... |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |