Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 04-02-2011 22:39

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 285034)
Igazad van :)
Viszont Gattuso a leg ambíciósabb játékos, és ezért az egyike a kedvenc játékosaimnak.

Kár, hogy neki is elmegy az esze jó pár esetben
lsd a Bl-ben

papp2 04-02-2011 22:59

Ja, láttam :)
Előfordul az ilyen is sajnos.

Pool 04-05-2011 21:42

Barkácsáruházból lopott egy rendőr alezredes a napokban Nyíregyházán. Egy 500 forint értékű zárbetét csomagolásából kivette a kulcsot, de nem fizette ki - értesült a Független Hírügynökség. A lopást azonban az áruház biztonsági személyzete észrevette - a főrendőr azonnal repült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányságról.

A szabálysértési eljárás adatai szerint a volt rendőr egy 499 forint értékű zár csomagolásából vette ki a kulcsot az áruházban, és nem fizetett érte - erősítette meg a Független Hírügynökség értesülését Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A százados hozzátette: az illető bűnügyi szakterületen, alezredesként dolgozott a megyei főkapitányságon.

Az ügyben szabálysértési eljárás és belső vizsgálat indult. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azonnali hatállyal megszüntette az alezredes szolgálati jogviszonyát.

Pool 04-06-2011 18:53

El Clasicó előtt

Furcsa hirdetés jelent meg nemrégiben a madridi buszokon. A Barcelona elnökének, Sandro Rosellnek az érdekeltéségébe tartozó reklámcég, az UNITS hirdet a járműveken. Carles Puyol, Xavi Hernández, Victor Valdés, Sergio Busquets és David Villa a tenyerét mutogatja, ezeken szerepelnek a betűk.

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...1897/Units.jpg

Gondolom, mindenki tudja miről van szó :D

csákány 04-07-2011 05:36

Az 5-ös szám most is be fog jönni,mert 5x fognak egymás ellen játszani.Én is úgy köszöntem a Realos ismerőseimnek ,h adj egy ötöst :D

Hajrá Barca :)

Dragi 04-07-2011 16:05

Valaki tudna segíteni marketingterv készítésben ????

Von 04-07-2011 17:57

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 285311)
Valaki tudna segíteni marketingterv készítésben ????

Milyen ágazatban?
Meg mennyire átfogó kell?
Valamennyit biztosan tudok segíteni, bár nem vagyok marketinges.
Csak ennél sokkal pontosabban írd körül a problémát légyszi:)

Dragi 04-07-2011 18:19

Quote:

Originally Posted by Von (Post 285313)
Milyen ágazatban?
Meg mennyire átfogó kell?
Valamennyit biztosan tudok segíteni, bár nem vagyok marketinges.
Csak ennél sokkal pontosabban írd körül a problémát légyszi:)

egy vendéglátó egységről kell marketing tervet írni esetleg msn-en vagy skype-on vagy mailbe áttudom küldeni a főbb szempontokat csak én valahogy kuka vagyok ehhez és azért szeretném olyan valaki segítségét kérni aki már látott vagy csinált ehhez hasonlót mert nem szeretném elcseszni

Von 04-08-2011 22:45

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 285316)
egy vendéglátó egységről kell marketing tervet írni esetleg msn-en vagy skype-on vagy mailbe áttudom küldeni a főbb szempontokat csak én valahogy kuka vagyok ehhez és azért szeretném olyan valaki segítségét kérni aki már látott vagy csinált ehhez hasonlót mert nem szeretném elcseszni

Bocs, közbejött egy "kisebb kellemetlenség". Kipróbáltam milyen dolog kocsival lesodródni az útról, fának menni, majd felborulás után talpra (kerekekre) fordulva csatornába zuhanni... Mindezek után pedig egy karcolás nélkül kiszállni a csatorna partján úgy, hogy mindössze a cipőm lett vizes.
Amúgy nem tudom tiszta szívből ajánlani senkinek...

Szóval, a zoltan[pont]szilberhorn[kukac]gmail[pont]com címre ha küldesz szempontokat, hétvégén tudok foglalkozni vele, ha még nincs elkésve. Azt nem ígérem, hogy megírom, csak azt, hogy adok részletesen ötleteket a kifejtéshez. Persze csak ha így megfelel neked.

Andrew 04-08-2011 22:58

Quote:

Originally Posted by Von (Post 285378)
Bocs, közbejött egy "kisebb kellemetlenség". Kipróbáltam milyen dolog kocsival lesodródni az útról, fának menni, majd felborulás után talpra (kerekekre) fordulva csatornába zuhanni... Mindezek után pedig egy karcolás nélkül kiszállni a csatorna partján úgy, hogy mindössze a cipőm lett vizes.

Húú o.O Még jó, hogy egyben maradtál :eek:

Von 04-08-2011 23:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 285379)
Húú o.O Még jó, hogy egyben maradtál :eek:

Eléggé szürreálisnak tűnik az egész még. Nagyjából tucatnyi dolog közül ha egy másképp sül el, akkor nem írogatok ide, de lehet, hogy később sem...
Egészen egyedi érzés mikor lájta az ember, hogy neki fog menni a fának és nem tud mit csinálni, meg az is, hogy kiszáll a kocsiból fejrepördülés után, közvetlenül mielőtt elsüllyedne a kocsi a vízben.
Szinte olyan, mintha csak álmodtam volna, azt leszámítva, hogyha lemegyek az udvarra, akkor látom az összetört autóm :S

Sami 04-09-2011 08:51

Quote:

Originally Posted by Von (Post 285382)
Eléggé szürreálisnak tűnik az egész még. Nagyjából tucatnyi dolog közül ha egy másképp sül el, akkor nem írogatok ide, de lehet, hogy később sem...
Egészen egyedi érzés mikor lájta az ember, hogy neki fog menni a fának és nem tud mit csinálni, meg az is, hogy kiszáll a kocsiból fejrepördülés után, közvetlenül mielőtt elsüllyedne a kocsi a vízben.
Szinte olyan, mintha csak álmodtam volna, azt leszámítva, hogyha lemegyek az udvarra, akkor látom az összetört autóm :S

Ezt hívják úgy, hogy isteni kegyelem...

Dew 04-09-2011 12:52

Quote:

Originally Posted by Von (Post 285382)
Egészen egyedi érzés mikor lájta az ember, hogy neki fog menni a fának és nem tud mit csinálni...

nagyon szar egy érzés tényleg!! igaz én "csak" felfagyáson csúsztam bele egy másik autóba, de az is nagyon szar volt, amikor csúsztam, és tudtam, hogy bele fogok menni, de nem tudtam semmit sem tenni ellene... :(

Még jó, hogy rendben vagy!

Pool 04-10-2011 20:00

10 furcsaság a szexről.

A szex: furcsaságok tárháza

Annak ellenére, hogy az ember a “teremtés koronája”, nem sikerült levetkőznie különös szaporodási szokásait. És, mert sokszor úgy tekintünk a szexre, mint egy művészetre, arra gondoltunk, most az egyszer úgy fogunk írni róla, mint egyszerű szaporodási aktusról. Íme a toplista:

1. Szex közben a férfiak bőre tesztoszteront áraszt magából. Úgy tűnik ez fokozza a nők izgalmi állapotát.

2. Körülbelül 500 fajta baktérium van a szádban. Ennek az 50%-a a nyelveden. Ezért a francia csók dupla élvezet (pfúj!).

3. 17 emberből egy szeretkezik egy nap. Vagyis 400 millió ember szexel naponta. Azaz 4000 ember szeretkezik ebben a pillanatban. Olvass csendben, ha nem szeretnéd megzavarni őket!

4. Fűts be a szobában, a szakemberek bebizonyították, hogy a magas hőmérséklet intenzívebb orgazmust idéz elő. A heves vértolulás gondoskodik majd az érzetek fokozásáról szeretkezés közben.

5.A hüvelyed szivattyúként viselkedik szex közben. A medence görcsös összehúzódása segít a spermának megtermékenyíteni a petesejtet.

6. Kutatások bizonyítják, hogy a 70 év feletti férfiak 73%-a szexuálisan aktív. Ki gondolta volna?

7. A szex közben felszabaduló endorfin megszabadít a fejfájástól. Úgyhogy lejárt a “fáj a fejem, most nem megy” kifogás ideje.

8. 1609-ben egy Wecker nevű orvos felfedezett egy két pénisszel rendelkező holttestet. Azóta még 18 ilyen esetre derült fény, de azt nem lehet a mai napig sem tudni, hogy az illetők tudták vagy sem használni mindkét nemi szervüket.

9. A hüvelyből érkező elektromos impulzus 250 km/óra sebességgel fut az agy felé. Úgyhogy te bármikor elérhetsz nulláról a fény sebességéig.

10. Az erotikus fulladás nem csak az INXS énekesét, Michael Hutchence-t ölte meg, hanem David Carradine színészt is. Úgy tűnik évente 500 áldozatot szed a felemelő orgazmus és szex keresése.

Pool 04-10-2011 21:27

kurucinforol

Az első ugandai akciófilm

Pool 04-10-2011 21:36

http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/kiw9.jpg

Pool 04-10-2011 21:37

vévébéla :)

http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/20110228256.jpg

Pool 04-11-2011 00:46

Tsobi, csak nem neki szurkolsz? :D

Tsobi 04-11-2011 01:16

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 285471)
Tsobi, csak nem neki szurkolsz? :D

Csak simán nem szeretem nézni. :)

Vent 04-11-2011 11:18

1905. aprilis 11-en szuletett meg Jozsef Attila.

Ime, hát megleltem hazámat,
a földet, ahol nevemet
hibátlanul írják fölében...

Tsobi 04-11-2011 12:02

Ezzel együtt ma van a Költészet Napja is. :)

Redback 04-11-2011 14:20

És ma 163 éve szentesítette V. Ferdinánd az áprilisi törvényeket :)

Merengő 04-11-2011 15:47

és ma 49 éves édesanyám. Boldog születésnapot!

Kalapácska 04-11-2011 16:38

Quote:

Részvétem , jó buli mi fiatalon zsigulikkal dirketbe csináltuk :))

vityu 04-11-2011 16:48

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 285490)
Részvétem , jó buli mi fiatalon zsigulikkal dirketbe csináltuk :))

Egyszer csak kiszelektálódik az emberi hülyeség... Ti próbálkoztatok, de csak nem jött össze. :)

Kalapácska 04-11-2011 19:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 285491)
Egyszer csak kiszelektálódik az emberi hülyeség... Ti próbálkoztatok, de csak nem jött össze. :)

A világegyetemnek talán van határa , a hülyeségnek nincs :DD
Szeintem nem gáz azon versenyezni ki dobja előbb tetőre a verdát :)
De felnőtünk és most már inkább pályát bérlünk hasonló célokra :D

Dragi 04-11-2011 20:32

Quote:

Szóval, a zoltan[pont]szilberhorn[kukac]gmail[pont]com címre ha küldesz szempontokat, hétvégén tudok foglalkozni vele, ha még nincs elkésve. Azt nem ígérem, hogy megírom, csak azt, hogy adok részletesen ötleteket a kifejtéshez. Persze csak ha így megfelel neked.

már megírtam, leadtam, de azért köszi :) Lényeg hogy egyben vagy

Pool 04-11-2011 21:10

Torres eddigi góljai a CFC-ben :D:D:D

Pool 04-13-2011 16:54

A Penarol szurkolói méltóképpen ünnepelték csapatuk 120. születésnapját. Egy óriási méretű fekete-sárga zászlót készítettek, ami 15.000 négyzetmétert fedett le, az elkészítése 4 hónapot vett igénybe és 33.500 dollárba került. A zászló bekerült a Guiness Rekordok könyvében is, a legnagyobb zászló kategóriában. A zászlót több százan segítettek tartani, nem kevesebb mint 1800 kg volt az összsúlya. A "Manyas" történelme során 5 alkalommal állt fel Dél-Amerika csúcsára. Az óriás zászló lélegzetelállító, le a kalappal a szurkolók előtt.

http://hastalogolsiempre.files.wordp...ependiente.jpg

Pool 04-13-2011 20:39

papp2 04-14-2011 02:33

Redback 04-16-2011 17:49

Osztálytársam kért egy excel táblát, amin gyakorolhatja az irányított szűrést. Nem találtam a pen-driveom, amin a sulis dolgaim vannak. Fogtam, hódítós pontlista 200, enter. Kimásoltam excelbe, töröltem az infokat, és kész is a tábla. I láv Hódító :D

Pool 04-16-2011 18:15

Eszméletlen.

....szar :D

papp2 04-16-2011 23:07

FT AC Milan [3 - 0] Sampdoria

20' [1 - 0] C. Seedorf
54' [2 - 0] A. Cassano (pen.)
61' [3 - 0] Robinho

papp2 04-16-2011 23:08

FT Real Madrid [1 - 1] Barcelona

53' [0 - 1] L. Messi (pen.)
82' [1 - 1] C. Ronaldo (pen.)

Pool 04-16-2011 23:23

mindegy..................

Pool 04-16-2011 23:53

Betiltott óvszer reklám:

http://www.napiszar.hu/Thumbnails/17...00.h0.q100.jpg

Tsobi 04-17-2011 00:13

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 285706)
mindegy..................

A haldoklóba sem rúg bele az ember mégegyszer, minek röhögjük ki szegény fogyatékost? Elég neki, hogy származása ellenére még mélyebbre süllyedett.

Pool 04-17-2011 03:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 285708)
A haldoklóba sem rúg bele az ember mégegyszer, minek röhögjük ki szegény fogyatékost? Elég neki, hogy származása ellenére még mélyebbre süllyedett.

Ez sztem nem fogyatékos...
Mindegyik ilyen :D

Merengő 04-17-2011 18:21

végignéztem a videót és késztetést éreztem, hogy minden ilyen nyomorultat torkon rúgjak csak úgy, izomból, csak mert tudom, hogy ha nem én teszem meg ő teszi meg mással.. vagy talán még rosszabbat. (csak én undorodom ezektől??) hányinger

All times are GMT +1. The time now is 14:37.