![]() |
Quote:
lsd a Bl-ben |
Ja, láttam :)
Előfordul az ilyen is sajnos. |
Barkácsáruházból lopott egy rendőr alezredes a napokban Nyíregyházán. Egy 500 forint értékű zárbetét csomagolásából kivette a kulcsot, de nem fizette ki - értesült a Független Hírügynökség. A lopást azonban az áruház biztonsági személyzete észrevette - a főrendőr azonnal repült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányságról.
A szabálysértési eljárás adatai szerint a volt rendőr egy 499 forint értékű zár csomagolásából vette ki a kulcsot az áruházban, és nem fizetett érte - erősítette meg a Független Hírügynökség értesülését Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A százados hozzátette: az illető bűnügyi szakterületen, alezredesként dolgozott a megyei főkapitányságon. Az ügyben szabálysértési eljárás és belső vizsgálat indult. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azonnali hatállyal megszüntette az alezredes szolgálati jogviszonyát. |
El Clasicó előtt
Furcsa hirdetés jelent meg nemrégiben a madridi buszokon. A Barcelona elnökének, Sandro Rosellnek az érdekeltéségébe tartozó reklámcég, az UNITS hirdet a járműveken. Carles Puyol, Xavi Hernández, Victor Valdés, Sergio Busquets és David Villa a tenyerét mutogatja, ezeken szerepelnek a betűk.
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...1897/Units.jpg Gondolom, mindenki tudja miről van szó :D |
Az 5-ös szám most is be fog jönni,mert 5x fognak egymás ellen játszani.Én is úgy köszöntem a Realos ismerőseimnek ,h adj egy ötöst :D
Hajrá Barca :) |
Valaki tudna segíteni marketingterv készítésben ????
|
Quote:
Meg mennyire átfogó kell? Valamennyit biztosan tudok segíteni, bár nem vagyok marketinges. Csak ennél sokkal pontosabban írd körül a problémát légyszi:) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy nem tudom tiszta szívből ajánlani senkinek... Szóval, a zoltan[pont]szilberhorn[kukac]gmail[pont]com címre ha küldesz szempontokat, hétvégén tudok foglalkozni vele, ha még nincs elkésve. Azt nem ígérem, hogy megírom, csak azt, hogy adok részletesen ötleteket a kifejtéshez. Persze csak ha így megfelel neked. |
Quote:
|
Quote:
Egészen egyedi érzés mikor lájta az ember, hogy neki fog menni a fának és nem tud mit csinálni, meg az is, hogy kiszáll a kocsiból fejrepördülés után, közvetlenül mielőtt elsüllyedne a kocsi a vízben. Szinte olyan, mintha csak álmodtam volna, azt leszámítva, hogyha lemegyek az udvarra, akkor látom az összetört autóm :S |
Quote:
Ezt hívják úgy, hogy isteni kegyelem... |
Quote:
Még jó, hogy rendben vagy! |
10 furcsaság a szexről.
A szex: furcsaságok tárháza
Annak ellenére, hogy az ember a “teremtés koronája”, nem sikerült levetkőznie különös szaporodási szokásait. És, mert sokszor úgy tekintünk a szexre, mint egy művészetre, arra gondoltunk, most az egyszer úgy fogunk írni róla, mint egyszerű szaporodási aktusról. Íme a toplista: 1. Szex közben a férfiak bőre tesztoszteront áraszt magából. Úgy tűnik ez fokozza a nők izgalmi állapotát. 2. Körülbelül 500 fajta baktérium van a szádban. Ennek az 50%-a a nyelveden. Ezért a francia csók dupla élvezet (pfúj!). 3. 17 emberből egy szeretkezik egy nap. Vagyis 400 millió ember szexel naponta. Azaz 4000 ember szeretkezik ebben a pillanatban. Olvass csendben, ha nem szeretnéd megzavarni őket! 4. Fűts be a szobában, a szakemberek bebizonyították, hogy a magas hőmérséklet intenzívebb orgazmust idéz elő. A heves vértolulás gondoskodik majd az érzetek fokozásáról szeretkezés közben. 5.A hüvelyed szivattyúként viselkedik szex közben. A medence görcsös összehúzódása segít a spermának megtermékenyíteni a petesejtet. 6. Kutatások bizonyítják, hogy a 70 év feletti férfiak 73%-a szexuálisan aktív. Ki gondolta volna? 7. A szex közben felszabaduló endorfin megszabadít a fejfájástól. Úgyhogy lejárt a “fáj a fejem, most nem megy” kifogás ideje. 8. 1609-ben egy Wecker nevű orvos felfedezett egy két pénisszel rendelkező holttestet. Azóta még 18 ilyen esetre derült fény, de azt nem lehet a mai napig sem tudni, hogy az illetők tudták vagy sem használni mindkét nemi szervüket. 9. A hüvelyből érkező elektromos impulzus 250 km/óra sebességgel fut az agy felé. Úgyhogy te bármikor elérhetsz nulláról a fény sebességéig. 10. Az erotikus fulladás nem csak az INXS énekesét, Michael Hutchence-t ölte meg, hanem David Carradine színészt is. Úgy tűnik évente 500 áldozatot szed a felemelő orgazmus és szex keresése. |
kurucinforol
Az első ugandai akciófilm
|
|
vévébéla :)
|
Tsobi, csak nem neki szurkolsz? :D
|
Quote:
|
1905. aprilis 11-en szuletett meg Jozsef Attila.
Ime, hát megleltem hazámat, a földet, ahol nevemet hibátlanul írják fölében... |
Ezzel együtt ma van a Költészet Napja is. :)
|
És ma 163 éve szentesítette V. Ferdinánd az áprilisi törvényeket :)
|
és ma 49 éves édesanyám. Boldog születésnapot!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szeintem nem gáz azon versenyezni ki dobja előbb tetőre a verdát :) De felnőtünk és most már inkább pályát bérlünk hasonló célokra :D |
Quote:
|
Torres eddigi góljai a CFC-ben :D:D:D
|
A Penarol szurkolói méltóképpen ünnepelték csapatuk 120. születésnapját. Egy óriási méretű fekete-sárga zászlót készítettek, ami 15.000 négyzetmétert fedett le, az elkészítése 4 hónapot vett igénybe és 33.500 dollárba került. A zászló bekerült a Guiness Rekordok könyvében is, a legnagyobb zászló kategóriában. A zászlót több százan segítettek tartani, nem kevesebb mint 1800 kg volt az összsúlya. A "Manyas" történelme során 5 alkalommal állt fel Dél-Amerika csúcsára. Az óriás zászló lélegzetelállító, le a kalappal a szurkolók előtt.
http://hastalogolsiempre.files.wordp...ependiente.jpg |
|
|
Osztálytársam kért egy excel táblát, amin gyakorolhatja az irányított szűrést. Nem találtam a pen-driveom, amin a sulis dolgaim vannak. Fogtam, hódítós pontlista 200, enter. Kimásoltam excelbe, töröltem az infokat, és kész is a tábla. I láv Hódító :D
|
Eszméletlen.
....szar :D
|
FT AC Milan [3 - 0] Sampdoria
20' [1 - 0] C. Seedorf 54' [2 - 0] A. Cassano (pen.) 61' [3 - 0] Robinho |
FT Real Madrid [1 - 1] Barcelona
53' [0 - 1] L. Messi (pen.) 82' [1 - 1] C. Ronaldo (pen.) |
mindegy..................
|
|
Quote:
|
Quote:
Mindegyik ilyen :D |
végignéztem a videót és késztetést éreztem, hogy minden ilyen nyomorultat torkon rúgjak csak úgy, izomból, csak mert tudom, hogy ha nem én teszem meg ő teszi meg mással.. vagy talán még rosszabbat. (csak én undorodom ezektől??) hányinger
|
All times are GMT +1. The time now is 14:37. |