![]() |
Quote:
Aki tud valamit (vagy úgy érzi hogy tud :) ), az eleve kevesebbet fog fedezni, mert jobban megéri majd ütni. Összességében tehát igen jó eséllyel több akció lesz ha drágább a fedezés. |
Quote:
Viccet félretéve sztem az aranyszükséglet képlet erős! Főleg a katonaigény módosítása után mindenképpen. |
Quote:
20k hekin így maxot fedezve 960 millaranyba kerül +a katonák (1.6 hatvánnyal) Vagy a lépcsőset figyelembe véve 600 milla +a katonák Bár hozzátenném, hogy az aranyszükséglet nem változik, tehát a drágulás pusztán a katonák számának különbségében jelentkezik. |
Úgy látom, hogy sose fogunk ennek a végére jutni, úgyhogy vegyük kicsit drasztikusra a folytatást. ;)
Annyiféle változat felmerült már, hogy én bevallom nem tudom követni. Én egyet kinéztem, amit akkor a legszimpatikusabbnak tartottam, és ami ellen a legkevesebb ellenérv jött, de aztán előjött itt pár új javaslat, és a téma megint elterelődött egészen másfele... :) Úgyhogy akinek javaslata van, és eddig nem lett nagyon elvetve, azt kérem, hogy egy üzenetben összefoglalva ide ebbe a topicba írja meg szerda éjfélig (24:00). Szerda után már új javaslatokkal nem foglalkozom egyelőre. :) Szerda után az előző szavazáshoz hasonló módon szavazást tartunk a lehetőségek közül, és feltéve, hogy nem olyan nyer, amit vétózok, elkezdődik annak a megvalósítása. A számokkal valamennyire minden esetben lehet utólag játszani, ha már látszik valamelyest a változtatás hatása. Az általam legutóbb támogatott javaslat még mindig ez: http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=458 |
Legyen lépcsözetes
egy kéréssel ha sáv határ alattl inditok felfedezést, annak a kati igénye ugy legyen kiszámitva, a sáv határ alatti részre a sávhatár alatti kati igény szerint számitson, mig a sávhatár feletti ha részre a sávhatár feletti katona igény számítson Egyuttal a sávos változatra szavazok (a rendes szavazás idején nem leszek) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pontosan erre gondoltam
De mivel nem része a mostani megbeszélésnek http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=458 - es változatra szavazok |
Én a magam részéről ezt látnám szívesen:
1. Az első 2000 heki felfedezése 5000 hektár alatt 225 katona/heki. Ha valaki 5000 heki alatt nem használta fel a 2000 heki "alapfelfedezést" akkor a katonaigénye ennek a területhez tartozó minimumigényre növekszik. 2. Ha 2000 hekit már felfedezett valaki akkor és csak akkor! a Wand által javasolt terület/felfedezett terület arányos katonaigénynövekedés kiegészítve a területhez tartozó minimum katonaigénnyel. A minimum katonaigényt kizárólag 5000 hektáranként növelném. A két határérték között konstans érték lenne. A határérték alatt induló felfedezés a határértékig az alacsonyabb katonaigénnyel számolódna a határérték fölött pedig a nagyobb határhoz tartozóval. 3. A felfedezés menüpontban kiiratjuk az összterület és a felfedezett terület arányát. Ha valakit földre ütnek akkor a felfedezett területből is vesztene a nyilvántartott arányszám alapján. Az elvesztett felfedezés egy "gyüjtőbe" kerülne ahonnan a célzott felfedezés módjára kedvezőbben "az eredetileg kifizetett áron" tudna felfedezést indítani. Én ezt a verziót ollóznám össze az eddig elhangzottakból. |
All times are GMT +1. The time now is 09:40. |