Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

Ati 02-28-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 161715)
Ó:eek:. Akkor eddig mákom volt. De amit írtál az ügye csak akkor következne be ha egy messzi-messzi tök üres országnál próbálkoznék be:confused:

A rengetés? Nem kell, hogy üres legyen az ország. Ha teljesen be van építve, de messzire rengetsz, akkor sem fog semmi összedőlni az ellenfélnél.

Synkel 02-28-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 161715)
Ó:eek:. Akkor eddig mákom volt. De amit írtál az ügye csak akkor következne be ha egy messzi-messzi tök üres országnál próbálkoznék be:confused:

Nem kell tök üres legyen, és nem kell olyan rettenetes messzi messzi se. Bár a 0 készülihez igen:) Már 8-10 körről is esélyes, hogy 0 épület fog feldőlni, még magasabb hekin is. 200-on meg tuti:)

Remedy 02-28-2008 12:50

helytarto furcsasagai

Sziasztok!

Nem tudom, igazabol ezt hova kellene irni, de mar-mar napi rendszeresseggel az 1/A-ban egy-egy korvaltasnal elfelejt a helytarto raktart pakolni. Ez onnan latszik, hogy akinek kajat kellene kivenni, mind mind beehezik, torpe nem rakja be a nyerset, stb... Regebben sosem volt ilyen, most pedig mar negyedjere latom ezt. Tobbi 1/A-sok, nektek is van ilyen? Legutoljara ma delelott 10-kor volt ilyen....

ps: most hallottam, hogy ilyenkor van, akinek a sereget se rakja vissza a piacra.

Az meg elmegy, hogy beehezik a klan, de hogy vki emiatt veszitsen el x egyseget, azert azt mar nem kellene... :) Mondtam neki irjon supportra, remelem visszaadjak neki... :)

komisz86 02-28-2008 13:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 161717)
Nem kell tök üres legyen, és nem kell olyan rettenetes messzi messzi se. Bár a 0 készülihez igen:) Már 8-10 körről is esélyes, hogy 0 épület fog feldőlni, még magasabb hekin is. 200-on meg tuti:)

Köszi a felvilágosítást. Azt hiszem ez a veszély nem fenyeget, eddig se varázsoltam ilyen távolságokba, (most meg, hogy tudom eredményelen is lenne pláne nem fogok). De azért halkan még megjegyezném, hogy a tolvajok felfedése 3 (de az is lehet hogy csak 2) kör távolságból hozta ezt az eredményt.

-Fegya- 02-28-2008 13:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 161718)
Sziasztok!

Nem tudom, igazabol ezt hova kellene irni, de mar-mar napi rendszeresseggel az 1/A-ban egy-egy korvaltasnal elfelejt a helytarto raktart pakolni. Ez onnan latszik, hogy akinek kajat kellene kivenni, mind mind beehezik, torpe nem rakja be a nyerset, stb... Regebben sosem volt ilyen, most pedig mar negyedjere latom ezt. Tobbi 1/A-sok, nektek is van ilyen? Legutoljara ma delelott 10-kor volt ilyen....

Nálunk is volt ilyen szintén ma 10-kor és az elmúlt napokban.

Grabi 02-28-2008 14:39

máskor szóljatok akkor rám és akkor nem keresek rációt benne több percen át :)

Deni 02-28-2008 16:34

Quote:

Sziasztok!

ps: most hallottam, hogy ilyenkor van, akinek a sereget se rakja vissza a piacra.

Az meg elmegy, hogy beehezik a klan, de hogy vki emiatt veszitsen el x egyseget, azert azt mar nem kellene... :) Mondtam neki irjon supportra, remelem visszaadjak neki... :)

Remy, már jeleztem supportra vagy egy hete, aszonták kivizsgálás folyamatban :)

Puppi 02-28-2008 17:00

Quote:

Sziasztok!

Igen Nalam is ez tortent a mai napon 10 orakkor csak nalam sereg ment el nem is keves!! Jelentettem a supportra

Puppi 02-28-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 161752)
Remy, már jeleztem supportra vagy egy hete, aszonták kivizsgálás folyamatban :)

Azert en remelem a kivizsgalas nem lessz ennyire hosszadalmas mert mi lenne ha epp most kellene a sereg mondjuk klantamadni :D

Synkel 02-28-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 161754)
Azert en remelem a kivizsgalas nem lessz ennyire hosszadalmas mert mi lenne ha epp most kellene a sereg mondjuk klantamadni :D

Szinte látlak titeket ahogy a lelkesen készültök klántámadni:D:D:D

Attól a probléma lehet jogos, remélem megoldódik:)

All times are GMT +1. The time now is 23:22.