Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

Never 09-22-2006 15:23

1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés

Remélem,ez sem vonatkozik az anarchra :)
Elég nagy bonyodalmak lennének belőle,és teljesen értelmét vesztené ott a fordulás emiatt.

Ati 09-22-2006 15:37

Quote:

Originally Posted by Never (Post 32158)
1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés

Remélem,ez sem vonatkozik az anarchra :)
Elég nagy bonyodalmak lennének belőle,és teljesen értelmét vesztené ott a fordulás emiatt.

Hmm, de. Ha valakinem többszemélyiségű országa van, akkor nehezebb feltételeket kell teljesítenie. Normálban is, és anarchban is. Nem látom okát, hogy ez miért ne lenne ott is követelmény.

Picit ott nehezebb a dolog, hiszen a szabis országok nincsenek a topból lehúzva, no de cserébe saját országon fel lehet menni.

Never 09-22-2006 15:40

Fel lehet menni,nem az a gond,hanem az ottmaradás :)
Y-ban még nem olyan nagy gond,mert nagy csopi,de M-ben,ha egy szegény kishármas lépni akar,határfölé kell mennie(nem tudom,mondd e ez Neked vmit :) ), és úgy elég nehéz 336 kört ott eltölteni,hogy közben 10-15 fullos határvédő üti :)
Vagy ott van a D,ahol egy kisnégyesnek kb. 100k hekire kellene mennie,hogy fordulhasson.Miközben ütni ott már bőven nem szabad,mert 2 nap múlva már 1000 hekin találja magát :)
Nem velem lenne ez nagy kiszúrás,meg a hozzám hasonló őrültekkel,hanem a kevés orival jáccó ismeretlenekkel,meg azokkal,akiket nem szívesen látunk/látnak a határvédők fent.
Az első hely meg egyszerűen képtelenség mindegyik csopiban,ezt kár is túlragozni :)

Ati 09-22-2006 15:54

Quote:

Originally Posted by Never (Post 32163)
Fel lehet menni,nem az a gond,hanem az ottmaradás :)
Y-ban még nem olyan nagy gond,mert nagy csopi,de M-ben,ha egy szegény kishármas lépni akar,határfölé kell mennie(nem tudom,mondd e ez Neked vmit :) ), és úgy elég nehéz 336 kört ott eltölteni,hogy közben 10-15 fullos határvédő üti :)
Vagy ott van a D,ahol egy kisnégyesnek kb. 100k hekire kellene mennie,hogy fordulhasson.Miközben ütni ott már bőven nem szabad,mert 2 nap múlva már 1000 hekin találja magát :)
Nem velem lenne ez nagy kiszúrás,meg a hozzám hasonló őrültekkel,hanem a kevés orival jáccó ismeretlenekkel,meg azokkal,akiket nem szívesen látunk/látnak a határvédők fent.
Az első hely meg egyszerűen képtelenség mindegyik csopiban,ezt kár is túlragozni :)

Megmondom őszintén, hogy az anarchhal már most is kezd egy nagy bajom lenni: nem rendeltetésszerűen van használva.

A Hódító fő irányvonala NEM az anarch.

Az anarch sajátossága, hogy olyan életképtelen országok életben vannak hagyva, amik normál játékban fél órát nem bírnának ki.

Ezzel önmagában nem is lenne baj, de amikor 4-5 anarchos úgy érzi, hogy a rendeltetésellenes használat miatt HOZZÁJUK kell igazítani a teljes játékot, az már nálam nem fér bele.

Ha a saját csoportszabályaitok szerint nem engedtek fel X hektár fölé embereket, az "belügy", ez nem a játék rendeltetésszerű része. Ha ez gondot okoz, akkor ezeket az országokat üssétek le onnan. ;)

Nem lettem meggyőzve, hogy miért kellene MÉG TOVÁBB egyszerüsíteni az anarchot.

Never 09-22-2006 16:00

Miért,milyen a rendeltetésszerű használata? :)
Az anarch épp azért jó,mert azt lehet benne kis túlzással csinálni,amihez kedvem van.
És mint mondtam,nem nekem lesz baj ez a változás,tehát nem a 4-5 300 oris játékosnak lesz ez rossz.Vagyis vmennyire nekem is,de én megoldom :)

Never 09-22-2006 16:04

Bár ez nem tartozik ide,de azért elmondom kötözködésképpen, hogy a színvonal akkor csappant meg erőteljesen,mikor bejött a 90 napos szabály :) Elment néhány régi,és jó játékos,és jöttek helyükbe "regelni ezerrel tudok,de jáccani már nem annyira,de nem is számít,mert van 100 orim" típusú játékosok :)
Offtopic vége :)

Ati 09-22-2006 16:08

Quote:

Originally Posted by Never (Post 32169)
Miért,milyen a rendeltetésszerű használata? :)
Az anarch épp azért jó,mert azt lehet benne kis túlzással csinálni,amihez kedvem van.
És mint mondtam,nem nekem lesz baj ez a változás,tehát nem a 4-5 300 oris játékosnak lesz ez rossz.Vagyis vmennyire nekem is,de én megoldom :)

OFF: A rendeltetésszerű az, amikor nem azt várod el, hogy egy körben meg tudj írni egy országgal 100millió tekercset. :D

ON: én továbbra is azt gondolom, hogy az anarch topjának az életébe nem kell beleszólni azzal, hogy a top le van húzva, úgyhogy az nem lesz. De nem hiszem, hogy a kis kék számok összeszedését anarchban könnyíteni kellene. Sőt, kifejezetten jó, hogy a körülmények miatt nehezebb megszerezni, és most még nehezebbé válik. Nehezedik a normál játékban, nehezedjen az anarchban is. Ha a többszemélyiségű országok ezáltal inkább a normál játékban lesznek elterjedtek, az is csak tovább erősíti az "értéküket". Ez szerintem kifejezetten jó.

Never 09-22-2006 16:12

Off:100 millió tekercset nem akarok :) De azért jó lenne,ha a helytartó rendesen tudná írni minden körben minden fajta tekiből a 65535 tekit :D

On:Értem az érveidet,és végülis van bennük vmi.
Én végülis elmondtam minden érvemet,úgyhogy ennyi :)

belas 09-22-2006 16:20

tepi

sziasztok;)
en annyit szoln ak hozza a temahoz hogy...
manapsag mindenkinek vanmar kiskettes ori:)
es tenyleg tulkonnhyu megszerezni..
ezt onnan tudom hogy nezem es a pontlistaban mindenki korulottem kiskettes:)
nekem nincs olyan orim ,de onnan veszem hogy konnyu olyat szerezni mert sokembernek van;)
lassan olyan lessz az anarchban a kikskettes ori erteke mint a hirnevnek;)
abban egyetertek hogy a ,, nagyjatekosok,, nemfogjak megenghedni hogy felmenjen az ori azert mert fordulniakar;)
annyibol rossz hogy pld mondok egy pld.PPP
pld ha egyik csopiban pld H ban
ahol magasan van a top
ott ha valakit nemengednek top 10 be akkor ott vege megszunnek a kekszamu orik
a 2 esek harmasok stb;)
ugyhogy szerintm semmi ertelme:)
ha valanelyik szinten valaki ugydont hogy pld ide nemjohet egy ori akkor nemengedi es senkinek nemno a kissorszama;)

tepi

ez a velemenyem;)

belas 09-22-2006 16:22

tepi

nah en megosztottam a velemenyem;)
most megyek templomba:)
ha hiabasan irtam bocsi;)

tepi

All times are GMT +1. The time now is 22:18.