Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Zsáni 01-17-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66428)
hát meg szerintem lelki dolog is egy ütés. ha én beütök örülök, ha nem akkor viszonylag keseredett vagyok, mert kiszámoltam, elküldtem a sereget és ez mind hiába:(

soha nem hiába :)
minden egyes rossz döntésünkből, vagy rossz ütésből tanulhatunk :)
inkább nézd át mégegyszer mit csinálhattál rosszul :)
és ne vedd így magadra az ütéseket :)

Burning 01-17-2007 14:26

hát tanulni nem tanulhatok sokat belőle, mert ebből az következik, hogy nem számoltam ki jól. ált mindig ugyanúgy csinálom;)

Zsáni 01-17-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66431)
hát tanulni nem tanulhatok sokat belőle, mert ebből az következik, hogy nem számoltam ki jól. ált mindig ugyanúgy csinálom;)

akkor kérdezz meg valakit, akiről tudod, hogy nagyon vágja, hogy hogyan számolja ki, és mindjárt tanultál is :)

Burning 01-17-2007 14:30

ááááá. most már dühöngök eggyet. én is ki tudom számolni csak vannak tényezők amiket nem veszek bele, mert elvileg kicsi esély van rá, hogy ezek miatt pattanjak, de néha sikerül kiszemelni a kivételeseket.

tdomo 01-17-2007 14:32

Jó, hogy dühöngtél, így legalább nem megy chatbe az utlsó két oldal :)
Én már levontam a magam tanulságát, köszönöm a jótanácsokat.

Burning 01-17-2007 14:33

nincs mit.
ja én nem is adtam, de már mondtam hogy nincs mit:D

Cassandra 01-18-2007 06:05

Jövök kicsit dühöngeni.:D
Mé' vagyok én ilyen szerencsétlen? (Költői kérdés.)
Éjjel alig tudtam elaludni, erre egykor öcsém úgydöntött átrendezi a szobáját, minimum olyan hangerővel pakolászott valamit (hülye vékony falak, buta nagy család...), mire sikerült elaludni valaki bejött a folyósóra, ami miatt a kutyáim fejezték ki nemtetszésüket (éljen a társasház és az ajtót nem záró bunkó szomszéd.), újabb próba, négykor robbantottak az ablakom alatt (petárda rulez.), no hátha most, megpróbáltam elaludni... na addigra rámtört az agyalhatnék (hajrá én... mondjuk asszem nem vagyok normális, hogy éjjel elmélkedek.), valamikor 5 után elaludtam, most fél 6óta megint ébren, mert öcsikémnek a szomszédban beszélgetni támadt kedve és 8kor mehetek dógozni (Most épp képeket kategorizálni, amitől alapjáraton begolyózok.).

Mindezek fejébe akkorát rugtam a sötétben a számítógépasztalba, hogy csak na... azóta csillagokat látok úgy fáj szegény lábam.:D

Izgalmas nap lesz, estére magamraölltöm a zombi jelmezt.:D

Szóval, most *álmosan dühöng, dühöng, dühöng...*

Burning 01-18-2007 12:22

na, ezek után rájövök nekem milyen "jelentéktelen" problémémáim vannak:p

Ditke 01-18-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 66740)
Jövök kicsit dühöngeni.:D
Mé' vagyok én ilyen szerencsétlen? (Költői kérdés.)
Éjjel alig tudtam elaludni, erre egykor öcsém úgydöntött átrendezi a szobáját, minimum olyan hangerővel pakolászott valamit (hülye vékony falak, buta nagy család...), mire sikerült elaludni valaki bejött a folyósóra, ami miatt a kutyáim fejezték ki nemtetszésüket (éljen a társasház és az ajtót nem záró bunkó szomszéd.), újabb próba, négykor robbantottak az ablakom alatt (petárda rulez.), no hátha most, megpróbáltam elaludni... na addigra rámtört az agyalhatnék (hajrá én... mondjuk asszem nem vagyok normális, hogy éjjel elmélkedek.), valamikor 5 után elaludtam, most fél 6óta megint ébren, mert öcsikémnek a szomszédban beszélgetni támadt kedve és 8kor mehetek dógozni (Most épp képeket kategorizálni, amitől alapjáraton begolyózok.).

Mindezek fejébe akkorát rugtam a sötétben a számítógépasztalba, hogy csak na... azóta csillagokat látok úgy fáj szegény lábam.:D

Izgalmas nap lesz, estére magamraölltöm a zombi jelmezt.:D

Szóval, most *álmosan dühöng, dühöng, dühöng...*

Nyugi, nyugi, nyugi! A helybiztosítás megtörtént, tudod, hogy protekciós vagy! ;)

Chris 01-19-2007 07:58

"Szeretem" az olyan feladatot, amin az sem tud kiigazodni, aki kiadta... pláne, ha határidős, és sürgős... :( :mad:

All times are GMT +1. The time now is 13:43.