Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Druida 05-09-2008 20:01

hamár pálcikaemberek:D:D:D:D:D:D
www.stickdeath.com

Phoenix 05-25-2008 11:16

Azért az elkövetkezendő időszakban elég sok klasszikus és szinte már-már legendásnak mondható játéknak készül következő része.

- Diablo 3
- Fallout 3
- StarCraft 2
- Red Alert 3

- Ja és ami nem folytatás, de nagy játéknak ígérkezik: Spore
(Ha kihagytam valamit, akkor szóljatok :))

Remélem nem fognak ezek is elbukni a pénzéhség miatt. Bár a Blizzard az még manapság is minőséget képvisel, de az EA...hááát nagyon ráment az üzletre és ezért jópár játék megsínylette ezt. Lásd az NFS széria utolsó 2-3 részét.

Andrew 05-25-2008 11:19

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 176847)
Azért az elkövetkezendő időszakban elég sok klasszikus és szinte már-már legendásnak mondható játéknak készül következő része.

- Diablo 3
- Fallout 3
- StarCraft 2
- Red Alert 3

- Ja és ami nem folytatás, de nagy játéknak ígérkezik: Spore
(Ha kihagytam valamit, akkor szóljatok :))

Remélem nem fognak ezek is elbukni a pénzéhség miatt. Bár a Blizzard az még manapság is minőséget képvisel, de az EA...hááát nagyon ráment az üzletre és ezért jópár játék megsínylette ezt. Lásd az NFS széria utolsó 2-3 részét.

Huhúú, ezeket már én is várom nagyon. Főleg az első kettőt, régi nagy kedvenceim folytatását :D

Phoenix 05-25-2008 11:24

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 176848)
Huhúú, ezeket már én is várom nagyon. Főleg az első kettőt, régi nagy kedvenceim folytatását :D

Monnyuk ja..kb ez a sorrend, amiket szeretek :)
Hála az égnek még van idő, amíg kiadják, mert be kell szerezni egy erősebb gépet, ha ezeket meg akarom mozdítani rajta :)

Andrew 05-25-2008 11:39

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 176851)
Monnyuk ja..kb ez a sorrend, amiket szeretek :)
Hála az égnek még van idő, amíg kiadják, mert be kell szerezni egy erősebb gépet, ha ezeket meg akarom mozdítani rajta :)

Én szerintem nem állok olyan rosszul, max a videókari kell vennem még egy másikat, hogy dualban pörögjenek:D

[HTPA]GeeForce 05-25-2008 11:39

Starcraft 1-et semmi nem übereli. a 2 sem. nem a grafika számít, hanem a hangulat. és azokat az időket, amikor 8an haverok beültünk ilyen internetkávézókba tizenévesen egymást hentelni... azokat az időket SOHA nem pótolhatja sem a starcraft 2, sem a 3, se semmi más...

Fallout 3-at én is várom. :P

Diablo 3 nem érdekel annyira, csomó "diablo szerű" (értsd mész és kattingatva gyilkolsz) játék van a neten... Lineage, Guildwars, Word of warcraft, Cabal online, és még sorolhatnám... Ezek élvezetesebbek lesznek a dió3-nál, mert itt hatalmas, 40-50-60 fős csoportokban, haverokkal tudtok menni játszani. Ezt single player nem pótolja. (Ezért ilyen sikeresek ezek a játékok! semmivel sem tudnak többet nyújtani a "klikkelj és ölj" játékoknál, csak azt, hogy haverokkal dumálhatsz közben, és elhiteti veled, hogy eközben stratéga vagy.:D)

Red alert 3 - ezt is várom!

És amit kihagytál, PONT az a lényeg!

SPORE !!!

Életem játéka lesz, az biztos :D Legalább 2 éve várom már a megjelenését! Azt hiszem, ha megjelenik, 2 hónapra eltűnök a világ szeme elől, és semmit nem fogok csinálni, csak napi 16 órát Spore-zok. :D

[HTPA]GeeForce 05-25-2008 11:41

A géppel nem lesz baj, főleg hogy videókarit cseréltem benne. :)

a 8800 GT 1024-et cseréltem le egy Overclocked Bliss 8800 GTS 512-re. :D

A legtöbb 9-es szériás nVidia karit ronggyá veri :D Csak a kemény 9800 X2 vagy micsoda veri meg... :) De az meg valami 130.000 ft.. ezt a karit meg vettem 35 ezerért. (mondjuk haveri alapon, boltban ez is olyan 75. :))

Andrew 05-25-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 176857)
Életem játéka lesz, az biztos :D Legalább 2 éve várom már a megjelenését! Azt hiszem, ha megjelenik, 2 hónapra eltűnök a világ szeme elől, és semmit nem fogok csinálni, csak napi 16 órát Spore-zok. :D

És ha addig beüt a krach és találsz valami jó állást?:D

[HTPA]GeeForce 05-25-2008 11:43

de egyébként nálam még klasszikus időszak van...

CS 1.3 - 1.5 - 1.6
Starcraft 1 BW
Warcraft 3 TFT
Quake 3 OSP 1.03 PRO mode

[HTPA]GeeForce 05-25-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 176860)
És ha addig beüt a krach és találsz valami jó állást?:D

Akkor 16 óra spore, 8 óra meló. :D A Sporet nem fogom kihagyni. :D

All times are GMT +1. The time now is 18:51.