![]() |
hamár pálcikaemberek:D:D:D:D:D:D
www.stickdeath.com |
Azért az elkövetkezendő időszakban elég sok klasszikus és szinte már-már legendásnak mondható játéknak készül következő része.
- Diablo 3 - Fallout 3 - StarCraft 2 - Red Alert 3 - Ja és ami nem folytatás, de nagy játéknak ígérkezik: Spore (Ha kihagytam valamit, akkor szóljatok :)) Remélem nem fognak ezek is elbukni a pénzéhség miatt. Bár a Blizzard az még manapság is minőséget képvisel, de az EA...hááát nagyon ráment az üzletre és ezért jópár játék megsínylette ezt. Lásd az NFS széria utolsó 2-3 részét. |
Quote:
|
Quote:
Hála az égnek még van idő, amíg kiadják, mert be kell szerezni egy erősebb gépet, ha ezeket meg akarom mozdítani rajta :) |
Quote:
|
Starcraft 1-et semmi nem übereli. a 2 sem. nem a grafika számít, hanem a hangulat. és azokat az időket, amikor 8an haverok beültünk ilyen internetkávézókba tizenévesen egymást hentelni... azokat az időket SOHA nem pótolhatja sem a starcraft 2, sem a 3, se semmi más...
Fallout 3-at én is várom. :P Diablo 3 nem érdekel annyira, csomó "diablo szerű" (értsd mész és kattingatva gyilkolsz) játék van a neten... Lineage, Guildwars, Word of warcraft, Cabal online, és még sorolhatnám... Ezek élvezetesebbek lesznek a dió3-nál, mert itt hatalmas, 40-50-60 fős csoportokban, haverokkal tudtok menni játszani. Ezt single player nem pótolja. (Ezért ilyen sikeresek ezek a játékok! semmivel sem tudnak többet nyújtani a "klikkelj és ölj" játékoknál, csak azt, hogy haverokkal dumálhatsz közben, és elhiteti veled, hogy eközben stratéga vagy.:D) Red alert 3 - ezt is várom! És amit kihagytál, PONT az a lényeg! SPORE !!! Életem játéka lesz, az biztos :D Legalább 2 éve várom már a megjelenését! Azt hiszem, ha megjelenik, 2 hónapra eltűnök a világ szeme elől, és semmit nem fogok csinálni, csak napi 16 órát Spore-zok. :D |
A géppel nem lesz baj, főleg hogy videókarit cseréltem benne. :)
a 8800 GT 1024-et cseréltem le egy Overclocked Bliss 8800 GTS 512-re. :D A legtöbb 9-es szériás nVidia karit ronggyá veri :D Csak a kemény 9800 X2 vagy micsoda veri meg... :) De az meg valami 130.000 ft.. ezt a karit meg vettem 35 ezerért. (mondjuk haveri alapon, boltban ez is olyan 75. :)) |
Quote:
|
de egyébként nálam még klasszikus időszak van...
CS 1.3 - 1.5 - 1.6 Starcraft 1 BW Warcraft 3 TFT Quake 3 OSP 1.03 PRO mode |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:51. |