![]() |
Mióta van 1A, azóta probléma, hogy klántámadni úgy lehet, hogy 2 körre kell mennie a támadó klánnak. Ez nagyon sok esetben csak úgy lehetséges, hogy a klánlétszám változik. A támadás érdekében ki kell zárni valakit vagy valakiket, illetve fel kell venni valakit vagy valakiket. Ezért egy jobb klán több, mint tíz tagból áll. Ha ennek a társaságnak minden tagja játszani akar, akkor elkerülhetetlen, hogy több klánban legyenek. Aztán a több klánban lévő tagok oda mennek, ahol éppen szükség van rájuk. Ilyen esetben lehetetlenség, hogy ne legyen JKSZ a társaság klánjai között, hiszen tulajdonképpen összetartoznak, csak taktikai okból szétváltak. De ilyen jellegű JKSZ-ért tudtommal még soha senki sem volt büntetve.
|
Quote:
bár a problémát nem értem, pont ott volt melletted, te is láthattad, hogy Y kivan támadva.. miért nem mentél te? lehet neked elég a "felfedezés izgalami", de ha másnak nem akkor ne kezd már savazni mert te béna vagy.. scorpió mélyrepülése? vesztett 800 hekit? utoljátra ha jól rémlik Zou 1000et vert le rólad.. akkor az mi volt a részedről? magasan szárnyalás?:) a support nem értem, hogy jön ide, de gondolom te sem.. csak járatni akartad a szád.. |
Quote:
|
Quote:
Közölte Arwyl-al hogy hülyeséget mondott és nem durva formában:) |
Quote:
Fegyánál szerintem a pont Északékat illetőleg. Szerintem, teszem hozzá, mert rajtuk kívül úgy sem tudja senki mi az igazság.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |