Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Ati 06-03-2010 10:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254822)
Azért egy két hete játszó kezdő nem hiszem, hogy hipphopp teljesítené pl. a 6k hekit. :)

A 2 hete játszó kezdő 200 hektáron van. A vele egy tudásban lévő, könnyen fordult 2-3 személyes ország is. Egyértelmű, hogy ebben a felállásban a 2-3 személyes ország az erősebb, holott tudásban egyáltalán nem biztos, hogy előrébb van.

Persze most se, de most legalább kitartást beleadott.

Tsobi 06-03-2010 11:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254823)
A 2 hete játszó kezdő 200 hektáron van. A vele egy tudásban lévő, könnyen fordult 2-3 személyes ország is. Egyértelmű, hogy ebben a felállásban a 2-3 személyes ország az erősebb, holott tudásban egyáltalán nem biztos, hogy előrébb van.

Úgy beszélsz, mintha a fórumozók elsöprő többsége támogatná azt, hogy ha minden csoportban eltölt a játékos x kört, akkor kap egy kék számot. Itt nem erről van szó, ahogy én nézem. Azt a verziót én kifejezetten ellenezném.

Ati 06-03-2010 11:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254824)
Úgy beszélsz, mintha a fórumozók elsöprő többsége támogatná azt, hogy ha minden csoportban eltölt a játékos x kört, akkor kap egy kék számot. Itt nem erről van szó, ahogy én nézem. Azt a verziót én kifejezetten ellenezném.

A friss fórumozók (akik gondolom főként emiatt a beszélgetés miatt regisztráltak) jelentős része ilyen jellegű változást szeretne. A leghevesebb hangvételű üzenetek javarésze is mind ezt szorgalmazza.

Ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy ennek milyen hatásai lennének.

Remedy 06-03-2010 11:26

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254824)

A 6k hekis javaslat is kb ugyanaz. Barkit fel lehet hozni par klanutessel addig, es kb semmit sem kell tennie erte. :)

Paliking 06-03-2010 12:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254827)
A 6k hekis javaslat is kb ugyanaz. Barkit fel lehet hozni par klanutessel addig, es kb semmit sem kell tennie erte. :)

Azért nem úgy tűnik, hogy ez most is így működne. Az, hogy 1-2 nagyobb klánba beszáll valaki és azt tápolják, hogy fordulni tudjon, még egyelőre nem általános az A-ban, és szerintem a jövőben sem lesz az.

A játékosok nagy részének igenis nehéz lesz összeszedni a 6/9k hekit, de biztosan egyszerűbb, mint a mai követelményeket teljesíteni.

Mellesleg nem kell a 6/9k hekihez ragaszkodni, lehet 10/12k is, sokkal lényegesebb szerintem a fix határ, mint ennek a mértéke (persze ne legyen 35k :)). A folyamatosan felfele mozgó tophatár szerintem nem jó, mert a fordulni kívánó játékosokat előbb utóbb ellehetetleníti, míg a topban országot tartó és B-ből forgó játékosoknak gyakorlatilag nem változik az életük, ha fedezgetnek.

vityu 06-03-2010 14:38

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 254812)
egy év múlva, mikor a 15k hekisek is kiesnek a topból lehet, hogy jobban fogják szorgalmazni ők is a változást:)

Akik jelenleg 15k hektáron vannak, hidd el, meg tudják oldani, hogy ne essenek ki a top-ból. Jelenleg nem véletlenül vannak ott. :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254823)

Ati, ugye ezt nem gondoltad komolyan. Ha tényleg akkora lenne a tudása, akkor lenne pár piac minden 6000hektár előtti A-s országba, akkor nem tudnának egy épkézláb, jó éplistát összerakni...

Ati 06-03-2010 14:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 254839)
Ati, ugye ezt nem gondoltad komolyan. Ha tényleg akkora lenne a tudása, akkor lenne pár piac minden 6000hektár előtti A-s országba, akkor nem tudnának egy épkézláb, jó éplistát összerakni...

2-3 személyiséget említettem. Valóban van 4 személyiségű ország is, akinek vannak piacai. Nem is egy ilyen ország van.

Merengő 06-03-2010 14:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254840)
2-3 személyiséget említettem. Valóban van 4 személyiségű ország is, akinek vannak piacai. Nem is egy ilyen ország van.

és mi a baj a piacokkal? :)

Tsobi 06-03-2010 14:57

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 254841)
és mi a baj a piacokkal? :)

Az a piac nem paci akart lenni? :D

vityu 06-03-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254844)
Az a piac nem paci akart lenni? :D

szerintem nem. :)

All times are GMT +1. The time now is 08:26.