Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Pool 03-23-2010 21:01

Jah, ha lehet, ne itt "beszéljünk" már erről a jövőre ötletről, nyissatok rá esetleg új topicot(bár sztem tök felesleges 9-10 hónapra előre dumálni róla), ez a 2010-es Parbajsorozat topicja, az meg már 2011-re vonatkoz(ik)na...
Köszönöm!

J.Ati 03-23-2010 21:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 246095)
Numer@ most csak durcizik, hogy 4 pontja van, ha majd nyerni fog párat, helyreáll az önbizalma...
Pont azért jó ez a pontozás, mert lehet, hogy a 2 óráson nyerni fog, mi meg nem és máris behozta a -1 pontját...
Elfi hozzászólásával egyetértek...
Sztem...

Ha te mondod, akkor úgy van, te vagy a tavalyi év bajnoka.

Tavaly se adtam fel, pedig ott is tudtam, hogy reális esélyem nem sok van...
Most is csökkentek az esélyeim, de ha már 500 vipkört kifizettem, akkor játszani fogok.
Max kevesebbet :)

Ati 03-23-2010 21:37

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 246103)
Most is csökkentek az esélyeim, de ha már 500 vipkört kifizettem, akkor játszani fogok.
Max kevesebbet :)

Minél többet játszol, annál olcsóbb összességében egy-egy párbaj. Úgyhogy tessék csak jönni, és legyőzni Pool-t! :)

J.Ati 03-23-2010 21:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 246095)
Pali, most is az első fordulóban 22 játékos van asz összesítésben, ha jól emléxem
gondolj bele, mennyien lennénk a legvégére, ha 9 forduló van...

Ez pedig nem nekem szól, de nézd már meg a tavalyi részvételi arányokat arany csillag bogárkám :)

36 ori indult az első fordulóban.
A 9. fordulóban 8 ori játszott, összesen pedig 66 ori vett részt.

De nézd csak meg a hosszú párbajokat. Volt, hogy kettesben játszottunk.

Na, aztán el lehet gondolkodni, hogy jövőre mi lesz így :)

J.Ati 03-23-2010 21:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 246104)
Minél többet játszol, annál olcsóbb összességében egy-egy párbaj. Úgyhogy tessék csak jönni, és legyőzni Pool-t! :)

Megyek persze.
Amin tudok részt fogok venni!:)

Valezius 03-23-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 246106)
Megyek persze.
Amin tudok részt fogok venni!:)

Nyerd meg a 3fős hosszú párbajt. Pool meg örüljön, hogy tudott nyerni 5db 2főset, és máris behoztad a lemaradást :D

Ati 03-23-2010 23:30

SouthPark nagyon szeretne játszani. Én szívem szerint még akár vissza is venném a kiesés után. Ki ellenezné, hogy újra jelentkezhessen a párbajsorozatra?

Dynosaur 03-23-2010 23:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 246114)
SouthPark nagyon szeretne játszani. Én szívem szerint még akár vissza is venném a kiesés után. Ki ellenezné, hogy újra jelentkezhessen a párbajsorozatra?

szívesen látnám újra a párbajozók között! Legalább igyekszik, próbálkozik! :)

Pool 03-24-2010 06:19

Quote:

Nem akarok ünneprontó lenni, de a hosszabb párbajokon csak +1 üthető oriként szerepelne...
én ellenzem...

Elfi 03-24-2010 06:42

Quote:

Én azzal a feltétellel támogatnám a visszahelyezését, hogy amennyiben a 2. fordulóban egyetlen egyszer is a lila országok alatt végez, azonnal kizárásra kerüljön.

All times are GMT +1. The time now is 06:28.