![]() |
Quote:
(nem vedhet az ellen, hiaba tudna, nem tud etetni, stb....) Aki meg ezt csinalja, minimum, hogy ne rinyaljon, ha utik... :P Amugy meg ez egy olyan jatek, hogy barki barkit kenye kedve szerint jogosan utheti, ahol eri, nem kell hozza gazdagnak lenni. :) |
Quote:
Valakit 1 hétig mészárolni csak azért mert van zséje nonszensz. Velem megtörtént és ismerek más ilyet is. Ellencsapás vagy bármi tett nélküli dolog volt. Mondjuk én nem nyafogtam, ez van és kész.... |
Quote:
De amugy én csak kérdésként fogalmaztam meg ezt az egész dolgot, ha gondolod adhatsz más alternativát, hogy mit lehet tenni alsóbb csoportokban ezek ellen a játékosok ellen, mint hogy ütni őket hátha meggondolják magukat és nem teszik tönkre leközelebb a játékodat, mert póruljárnak. |
no akkor egybe néhányra reagálok.. bocsi, ha lennének ismétlések, nem olvastam vissza..
Quote:
ha csak hobbibol szivatsz vkit, annak szerintem a tönkretétel a célja.. én szerettem a w toposok ellen játszani régen, volt benne kihívás..:) és rengeteg pénzt lehetett összeszedni ezzel.. nem mellesleg legalább volt árú a piacon.. bár most is, ahogy néztem valószínű egy embernél van a nyersi wben..:) de kis csopikban is elkerülhetetlen ez, ha egy rutinosabb ember oda kerül egybe veheti könnyen.. és ez feljogosít arra, hogy addig üssem míg nem szabizik vagy el nem lép? vagy lepúsztíthatsz vki 10-20szor csak mert van pénze visszaépülni? sajátságos hozzáálás.. nem hiszem hogy bárki azért gyűjtene össze 10 milla katit vagy 10 milla nyersit (azt hiszem ezt említetted), hogy a te játékodat tönkretegye.. szóval ne mond, hogy szándékossan teszi tönkre a játékod.. és a piac alapbol nem egy fix dolog.. ha 10 aranyra tolná vki a tekit utána meg 50k-ra, akkor se mondhatsz semmit szerintem, mert ez a játék része.. és ennek többnyire a haszonszerzés a célja.. Quote:
szerinted egy üres piac, vagy egy olyan ahol nincs elég nyersi arra hogy átépülj rosszabb, mint az ahol van pár milla fa még, ha változik is az ára.. aminek többnyire a haszonszerzés a célja..(mellékessen sehol nincs komoly nyersi tartalékom, vagy senkinek akit ismerek..) Quote:
üthetsz bárkit.. de ne az legyen a cél hogy ok nélkül minnél több kárt okozz neki haszonszerzés nélkül.. te is rosszul jársz, ha az ilyen ori ellép és viszi magával a csoport teljes piacát..:) egyébként nem kell természetes dolognak venni azt, hogy van árú a piacon.. Quote:
kis csopikban ne vár, hogy legyen mindig kati a piacon.. nagy csoportban nem lesz olyan, hogy nincs semmi a katipiacon, olyan lehet, hogy nincs íj.. de az csak, akkor árt, ha épp nem életképes az orid pl full üres, full paci.. ilyen esetekben viszont ne mást hibáztass.. stratégiai játékrol beszélünk, ha nem jön be az a stratégia, hogy üressen tartod az orid, hát ne tartsd üressen.. (most arrol beszélünk mikor nem az illető ellen harcolsz, mivel ez volt az alapfelvetésed..) |
Quote:
Mert te azt mondod, hogy hiába tudom kié a piac nem üthetem, ha ő nem hajlandó harcolni velem? |
Quote:
nem mondtam, hogy nem ütheted.. ha fosztod folyamatossan nem lesz pénze kivenni a piacot, ha tudod, hogy övé az íj kimész rá, és ütés előtt 1 seccel bevásárolsz íjba elég szép kp-t hoz és ingyen íjat.. de ezt te is tudod szerintem.. viszont csak haszonszerzés nélkül ölni vkit hosszútávon szerintem simán a más játékának szándékos tönkretétele kategória.. még ha a vagyona utána is nagy lesz.. nem érzem kifogásnak amit mondasz.. ha 50k íj van, és 2k hiányzik beveszel 5k elitet kb véd az is annyit.. a játék egyébként stratégiai főoldalon olvasd el..:) aminek szerves része a piac is nem csak az ütés.. "Szintén ebbe a kategóriába tartoznak azok az ártó akciók, amiket nem kísér ugyan üzenetváltás, de egyértelműen a másik fél játékának tönkretételét szolgálják. (Annak eldöntése, hogy az adott szituációban ez mennyire egyértelmű, kizárólag a Hódító adminisztrátorainak hatásköre.)" "Törlésig ütés alatt értendő minden olyan ártó szándékú akció más országok ellen, aminek célja nem a haszonszerzés, hanem a másik játékos játékának ellehetetlenítése. Ez kimeríti a más játékának szándékos tönkretételét, ezért az ilyen magatartásért szintén anarchista csoportba helyezés jár." |
Érdekes, amiket írtok, de talán vissza lehetne térni a topic témájához...
sztem... |
Quote:
Egy kicsit az is volt a célom ezzel a témával, hogy rávilágitsak hogy bizonyos vagyon felett szerintem már nem a saját játékodat támogatod CSAK, hanem más játékosoknak pusztán önös érdekből ártassz. Ezt nevezhetjük a játék részének, de nem hiszem hogy ebben az irányban kéne elmozdulnunk, most még lehet hogy valakiknek ez vicces, de amikor minden 10. ember annyi pénzzel fog szaladgálni nem sok értelmes harc lesz alacsonyabb szinteken ahol kevesebbet kell épitekzni, kevesebb az egység, mert észnélkül fognak menni az akciók nem fog kerülni semmibe. Csomó kevés pénzből adódó taktikai elem kiveszik a játékból. Azért van az A csoport, hogy kiéljék az emberek a végtelenitett lehetőségeket, mert ott a terület, igy az egységek száma is a végtelenbe tart, sokkal kevesebbet számit az a vagyon, amivel 5-2-s szinteket játszhatatlanná lehet tenni. Aki akar vigyen fel A-ba pénzt, de közben ne jkszezzen, ne manipulálja a piacot össze-vissza. (Kihagytam azt hogy 'ne érezzék magukat felsőbbrendűnek, mert visszaüthet') Ezeken túl felőlem azt csinálnak amit akarnak. Aki meg mégis ezt tenné az ellen meg akkor kiegyezek magamban 5 mészár 1 foszti felállásban amit csak és kizárólag a pénzének megszerzése érdekében csinálok, feltéve ha lesz bármikor is lehetőségem játszani egy nagytudású sok pénzzel rendelkező ország ellen. És ami a témához kapcsolódik, én még mindig támogatom az újrázás miatti vagyonlimitet, akkor is ha csak valami irreális határt huzunk, mondjuk újrázásnál mindenki elveszti az 1milliárd feletti runáját, 500millió feletti tekijét, és nem lehet 200K nál több egység képzésen. |
Quote:
|
Quote:
Amugy meg amikor fellépsz megmarad minden, de újrázásnál IJ van. Ekkora vagyont tökig elherdálni elég nehéz. |
All times are GMT +1. The time now is 00:37. |